hadi ben kaçıyom bizimki mızıklanmaya başladı offffffff offfffff bi rahat yok hee.olcayım burdasın ha özlettin kendini ha hoşgeldin.inşallahhhhhh bütün ekim bebekleri sabaha kadar mışıl mışlı uyur.alın size konunun tam iç kısmı öptüm hepücünüzü
Sayfalar 1300 lere dusmus bayagi biseyler silmis ama
Simdi terekni aratmak istemedigim icin bisey sorcam benim kiz uc gundur kaka yapmadi niye
Simdi terekni aratmak istemedigim icin bisey sorcam benim kiz uc gundur kaka yapmadi niye
klava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
Len konu ici bisey yazdik iste niye kiziip delleniyoon
yav son sayfaları niye siliyolar ilk sayfalarda silinecek bi sürü mesac vardır eminim :uhm:
İBOLYA LEYLA sayfalar silinmiş dün size laflayalım dedim sonrada buharlaştım kociş bilgisayarıda internetide bozdu da size kusura bkmayın olurmu diye yazmıştım okudunuz mu bilmem canlarım bi yazayım yine dedim hazır burda yakalamışken sizi bu gecede el atıp bozmazsa burdayım acik kaynatalım yav hadinnnnnnnnn
İBOLYA LEYLA sayfalar silinmiş dün size laflayalım dedim sonrada buharlaştım kociş bilgisayarıda internetide bozdu da size kusura bkmayın olurmu diye yazmıştım okudunuz mu bilmem canlarım bi yazayım yine dedim hazır burda yakalamışken sizi bu gecede el atıp bozmazsa burdayım acik kaynatalım yav hadinnnnnnnnn
Takma kafana bizde bu cene olduktan sonra biz yine killatiriz sana bu alemde is bitirici ibolya derler alimallah
ben buraya uye oldum ama bikac gun sonra girebildim bu defada sifremi unuttum yeniden uyelik formunu doldurdum bu defa benimkini kabul etmezler belki diye esimin msn si girdim bugun ona kk dan mail geldi aksam acinca ver okuyun ne gelmis dedim vermedi bakim bii dedi ibolyadan ozel mesaj var diyo bu hemen gozume bakti bende sanki salak gibi aciklama yapmak zorundaymisim gibi o erkek degil kk ya erkek yasak hem menekse demek dedim ozel mesaj gelmis ama dedi ya tel markasi soyledim banlamasinlar diye ozelden attim oda cevep yazmis dedim herhalde senin adini erkek sandi sifremi sordu mesaji okuyup oyle verdi teli halil muhabbetini duysa hani erkek yoktu der deluu ya
Kimse bisey yazmiyo ya ben gidip yatiyim bari size ìii uykular by
he bacim ben okudum ibolyada okumusdu cevapda yazmisti ama sen okuyamadin gece 5 de yazmistin ne isin vardi o satte ayakta kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?