celencim birgün şileye götür ben çok beğenmiştim şileyi karadenizi görmüş olursunuz balık restauranları var etrafta
birgün ikea ya götür ben çok seviyorum ikeayı hatta pazar kahvaltısına gidin çok güzel oluyor ama erken gitmek lazım kaydirigubbakcemile3
topkapı müzesi kadıköy buralarada götürebilirsin :lepi:
birde avrupa yakasındaki yalılar var çok harika restaurantlar var azcık kazık ama yediğin kazığa değiyor :roflol:
yalovaya termala götürebilirsin çok kolay gidiliyor anadoludan CADIARZU
adalara gitme fırsatım olmadı ama çok güzel diyorlardı a.s
adalar ii fikir de bu havada batmayalım len:1shok: ayyy kıızımda var artıııkk:1no2:
batmayalım derken para açısından mı dedin yoksa souk olur o açıdan mı dedün anlayamadumm kızımda var dedünn ya :uhm:
senin o kızın varya o kızııııınn ben onuu yeriimm kaldırr len şu fotoğrafıı :mymeka: tam nazarlık haa Allahım nazarlardan uzakk
bu yaprak döükümünün evi nirde bilionmu orayı.bide cengelköy samatya falan??
evet canım ya bebekle zor olcek gezmek...inş.havalar düzelirde rahat rahat gezersiniz... yerimsenibenyok hava rzgarlı ya dalga bakımından..kızımda sni yesin teyzesiiiŞeniz
yaprak dökümünün çekildiği ev beylerbeyinde ben gitmedim ama giden arkadaşlar vardı anadolu yakasını çok bilmiom ben çengelköye de gitmek nasip olmadı çengelköy deyince hıyarı gelio aklıma ...kanlıca da çok güsel kanlıca yoğurdu meşhur eminönünden vapurla geçmiştik biz...samatya avrupa yakasında aksaraya yakın...
bide arnavutköy bebek sarıyer oraları da tavsiye ederim ama yazın gibin oba cafe var cafe dediğime bakma restaurant gibi biyer köprünün dibinde kahvaltıya gitmiştik bi pazar eşimle ozaman nişanlıydık
yıldız parkına gidin yürüyüş yapın koru gibi biyer içinde köşkler var çay içip yemek yiyebilirsiniz...ama ist. da çok gidecek yer var bide trafik problemi park problemi kalabalık cidden sorun araban dahi olsa insan çıkmaya korkuo...adalar da çok güsel faytonlar falan
bizim heryerde bi anımız var eşimle ilk elimi tuttuğu yerdir adalar mesela...üsküdara da çok giderdik o taa bursadan gelirdi beni görmeye bende hep farklı yerlere götürmeye çalışırdım :asigim:
anıların depreştii istanbul deyince özlemcim yerimseniben
evet gidilecek o kadar çok yer var ki insan şaşıyor ama trafik canından bezdiyor insanı...saatlerce arabanın içinde beklemek felaket... gamyoncuiremsu
iyi aksamlar herkese hastayim kizlar atesim var ama hafif sutu etkilermi acaba
ilaç almıyosan sütü etkilemez ama ilaç alacaksan dr una danış canım geçmiş olsun
çüüüüüüüüüş bu ne be amma çene çalmışınız, celenciğimin tabiriyle kıllatmışınız, şimcik ben ne edim sizi haklava: şu alıntıları bi sıralıyım dürecem defterinizi az sabredin hele
yok ilac falan almiyorum dr da gitmedim cok kotu olursam yarin giderim sagol her tarafim sopalarla vurulmus gibi aciyor
leyn benim oğlan hiiç sevmio suyu :bbo: resmen püskürtüo yüzümüze kaşıklada verdim beberonlada küçük suluklada sevmior...ılık su veriyorum ama azcık soukta sıcakta denedim sevmior suyuuu :sm_confused:
içinde mama yoksa içmem deyoo kaydirigubbakcemile3
ben de alman forumlarini bi arastirayim bakalim.. bulduklarimi sizinle paylasirim. gerci alman anneler pek bi tembel. sütü olsa da cogu emzirmiyo. kendileri pisirmiyor hemen hazir mamalardan aliyolar. görumcem de oyle. 9 aylik kizinin eline veriyo sosisi. kiz onu yiyo yazik. birbirimizle deneyimlerimizi paylascaz baska turlu isin icinden cikamicaz heralde..
adrianarda ben sana hoşgeldin demedim ya galiba...hoşgeldin canım a.s.
Almanlardanda öğreniriz sayende bakalım ne yapıor ne ediorlar ama 9 aylık bebegede sosis verilmezki kardeşim...ama onların yemek kültürleri öyle hatta yemek onlarda kültür de değil yaa :dilcikar:
bende çok merak ederim diğer ülkelerin beslenme tarzlarını...geçenlerde marthayı izlerken bi çocuk menüsü hazırladılar benimde çok dikkatimi çeker bunlar...önce tavuğu iyice haşladı azıcık gögüs eti bu suyun içinde patates ve havucuda yaptı sonra bunları püre yaptı bebekte yedi ama 8 aylıktı ve kalanı buz kalıplarının içine koydu ertesi günlerde vermek için...bende yapıyordum bunu kızımda ama kalanı buz küpleri yapmak hiç aklıma gelmemişti..özelliklede çalışanlar için pratik olur ... zaten tarifler standarttır kat karıştır püre yap..
ek gıda olarakta ilk yoğurt başlanır mesela...günlük yapılacak yumuşak kıvamda olcak şakkıdı
hoşgeldin jnm benimm Şeniz
benimki artık aguları geçti anne dicek nerdeyse kaydirigubbakcemile3 ama varya felaket tatlı...avuclarımın içinde başı ve poposu poposunu azcık hoplatıyorum kendinden geçiyor...kikir kikir nasıl kahkaha atıo...ce-e yi artık anlıo...yüzünü kapatıoz ce-e yapıoz bayılıo ona hatta mendili yüzüne kapatıp açıo ama bilerek yapmıyo bunuda yine de hoşuna gidio yüzünü kapatıp açı bizi görünce kaydirigubbakcemile3
ayyy benimki de hoplamaya bayılıyo büütün gün hoplatıyoruz sonra da kusuyo kaydirigubbakcemile3 zaten giyinip soyunurken falan da hırpalanmayı çok seviyo kaydirigubbakcemile3 kraft ın hoppalasını almayı düşünüyorum ben ya kızım bayılacakkk :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?