2008 Ekim Anneleri

celencim birgün şileye götür ben çok beğenmiştim şileyi karadenizi görmüş olursunuz balık restauranları var etrafta
birgün ikea ya götür ben çok seviyorum ikeayı hatta pazar kahvaltısına gidin çok güzel oluyor ama erken gitmek lazım kaydirigubbakcemile3
topkapı müzesi kadıköy buralarada götürebilirsin :lepi:
birde avrupa yakasındaki yalılar var çok harika restaurantlar var azcık kazık ama yediğin kazığa değiyor :roflol:
yalovaya termala götürebilirsin çok kolay gidiliyor anadoludan CADIARZU
adalara gitme fırsatım olmadı ama çok güzel diyorlardı a.s

adalar ii fikir de bu havada batmayalım len:1shok: ayyy kıızımda var artıııkk:1no2:

adalar ii fikir de bu havada batmayalım len:1shok: ayyy kıızımda var artıııkk:1no2:

batmayalım derken para açısından mı dedin yoksa souk olur o açıdan mı dedün anlayamadumm kızımda var dedünn ya :uhm:
senin o kızın varya o kızııııınn ben onuu yeriimm kaldırr len şu fotoğrafıı :mymeka: tam nazarlık haa Allahım nazarlardan uzakk

yok hava rzgarlı ya dalga bakımından..kızımda sni yesin teyzesiiiŞeniz

bu yaprak döükümünün evi nirde bilionmu orayı.bide cengelköy samatya falan??

yaprak dökümünün çekildiği ev beylerbeyinde ben gitmedim ama giden arkadaşlar vardı anadolu yakasını çok bilmiom ben çengelköye de gitmek nasip olmadı çengelköy deyince hıyarı gelio aklıma ...kanlıca da çok güsel kanlıca yoğurdu meşhur eminönünden vapurla geçmiştik biz...samatya avrupa yakasında aksaraya yakın...
bide arnavutköy bebek sarıyer oraları da tavsiye ederim ama yazın gibin oba cafe var cafe dediğime bakma restaurant gibi biyer köprünün dibinde kahvaltıya gitmiştik bi pazar eşimle ozaman nişanlıydık
yıldız parkına gidin yürüyüş yapın koru gibi biyer içinde köşkler var çay içip yemek yiyebilirsiniz...ama ist. da çok gidecek yer var bide trafik problemi park problemi kalabalık cidden sorun araban dahi olsa insan çıkmaya korkuo...adalar da çok güsel faytonlar falan
bizim heryerde bi anımız var eşimle ilk elimi tuttuğu yerdir adalar mesela...üsküdara da çok giderdik o taa bursadan gelirdi beni görmeye bende hep farklı yerlere götürmeye çalışırdım :asigim:

anıların depreştii istanbul deyince özlemcim yerimseniben
evet gidilecek o kadar çok yer var ki insan şaşıyor ama trafik canından bezdiyor insanı...saatlerce arabanın içinde beklemek felaket... gamyoncuiremsu

anıların depreştii istanbul deyince özlemcim yerimseniben
evet gidilecek o kadar çok yer var ki insan şaşıyor ama trafik canından bezdiyor insanı...saatlerce arabanın içinde beklemek felaket... gamyoncuiremsu

valla depreşti artık oğluşu gezdiririz ananeye gittikçekaydirigubbakcemile
hakkat bu ibolya nirdeeee iyice gezgin oldu ha bu kışta denizlinin altını üstüne getirio

ibolya bacım hoşgelmişin ne ettin bakiimm yokmuşsun bütün gün seni merak ettik

çüüüüüüüüüş bu ne be amma çene çalmışınız, celenciğimin tabiriyle kıllatmışınız, şimcik ben ne edim sizi ha klava: şu alıntıları bi sıralıyım dürecem defterinizi az sabredin hele kötükedihüso

kızlar market broşürlerine bakıom da huggies hep indirmde normalde fiyatı yüksek olurdu
72li yanında 3paket ıslak mendil 21.9ytl zaten mendiller 8ytl 14 e gelmiş oluo bez... ama israil malı işte

yaa baya gidilcek yer varmı beee:çok üzgünüm: ama dediğiniz gibi araba ve park.anam 1 saatlik otopark ücreti 5 yetale:1shok: e bisaatlede bitmezki anacım ama ananeme inat gezicem.neden mi?anlatiim.ddimki teyzemler dönünce siz gelin annemle hem yanlız kalmam.ama hava soğukmus gezilmezmiş o yuzden yaza geleceklermş:dilcikar: heç sevmem kendülerinü heçÇok üzgünüm çoook gelmezsen gelme angut karı.sana inat gezicemÇok üzgünüm çoook

puhahaaaa noldiii rengin soldiiilülülülülülü azıcık ta sen oku bakam:mymeka: ama ösledim haaa:çok üzgünüm: nirdeydiin:çok üzgünüm:

ağzının tadını bilcek sıpa benim elime düşeydi görürdü o püskürttürmeyi kaydirigubbakcemile3 şaka bi ynaa anacım benim sıpa da ağzından çıkarttırıyo içmicekse, ben ısrarla devam ediyorum, gerektiği kadar içitiğine emin olduktan sonra bırakıyorum, o içmicem diyo ben iççen diyom öyle öyle kavga dövüş içiyoz işte kaydirigubbakcemile3

anacım zaten alamanlar işte onun için ölü nesil, genç nüfus yoktu dimi orda, genç nüfusun çoğunluğunu türkler oluşturuyomuş diye duyduydum kaydirigubbakcemile3

la o tavuklu şey besleyici olur heee, biz de yapalım vakti gelince, o günlük yoğurt olayını bende duyduydum, bi çay bardağına mı yoksa su bardağına mı ne günlük mayalanıyomuş taze taze veriliyomuş dimi, ulen bu sıpalar da ne biliyo ağızlarının tadlarını be kaydirigubbakcemile3

ayyyyy yirim onu ben beeeeee, Şeniz bizimki ne zaman yapcek acep öyle :uhm:

yav benimki de tam tersi, uykusunda yatağına taşımaya yelteniyorum anında gzünü açıp ıh ıh yapıp kendisini kasıyo, halbusem kucağımda, soyunurken yine öyle kasıyo kendini, pazartesi günü doktora gittiğimizde acil durum diye arkadaşın kuaförüne sığınmıştık, orda emzirdim filen, sonra ağladı az gezindirdim, sonra yatırdım yatağa, altını deiştirim diye çantadan bez almaya yeltendim, anam kendisini bi kastı ıh ıh diye, koşmaca tuttum kucakladım, cıyck cıyk ağlyo, ule benimki ödlekmi olcek ne -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…