bende saha bişi sorcam..kanguruya neyle koydun cocugu,ne gıydırdın?üsütüne battanıye ile falan mı kapatın??bana sankım üşür gibin gelıor cesaret edemıorum..:CüvCüv:
Eşsiz hitaplarınız, tarzınız ilginç...
Sonra çocuklarımız neden Türkçe konuşup yazarken hatalar yapıyor diye düşünüyoruz ? Biraz nerede hata yapıyoruz diye düşünsekmi ki ? Acaba sorun onlarda mı yoksa biz anne babalarda mı ?
biss geldiikkhihoyyyt dısarı cıktık bugun kızımlan:sm_cool: istanbul gözmü ööle bi korkutmus ki gezerken tırstım resmenÇok üzgünüm çoook arkamdan gelen herkes şpheliydi benm için:1ninca: yanlız kanguru belimi kopardı ikiye ayrıldı sırtım.acaba yanlısmı tasıyorum cocuğu.belime kadar su olmusum:sm_confused:
buarada istanbulda oturan varmı şimdi aramızda bişi sorucam:mymeka:
"mi" ayrı yazılır sevgili kazen :lepi:
hoşgeldin celencim... hihoyyytbiss geldiikkhihoyyyt dısarı cıktık bugun kızımlan:sm_cool: istanbul gözmü ööle bi korkutmus ki gezerken tırstım resmenÇok üzgünüm çoook arkamdan gelen herkes şpheliydi benm için:1ninca: yanlız kanguru belimi kopardı ikiye ayrıldı sırtım.acaba yanlısmı tasıyorum cocuğu.belime kadar su olmusum:sm_confused:
buarada istanbulda oturan varmı şimdi aramızda bişi sorucam:mymeka:
ben 25yıl oturdum ist.da ama avrupa yakasında sen anadoludasın belki bilirim sorunu:uhm:
gell kııızzzzz öpecemmŞenizŞenizŞeniz
evet leylacım doğru söylüyorsun a.s sünnet derisini geriye doğru hafifçe sıvayıp temizlemek gerekiyormuş diye bende okumuştum ve etrafımdakilerde söylemişti...ordaki ihtihabı yada ona benzer bişeyi dağırmak için hem sünneti de kolay olurmuş..ama bazı doktorlar kesinlikle ellenmemesi gerekiyor diyor sonuçta hassas yer...kiminin doktoru yapıyormuş bu işlemi...bende bu ay gidince sorcam doktorumuza.... CADIARZU
bende arada bi bakıyorum sünnet derisi geriye doğru gidiyor ucu baya açık hatta sünnetli doğdu sanmıştı annemler...
yerim seni ben dün gece nerlerdeydin yavruss sen
meslek kısmında araştırma görevlisi yazıoya onun hakkını veriosun cadıııgel buraya öpiijemm Şeniz
celencım ne tarz yerlerden hoşlanırlarkı acepp???eğlence mı,,tarihi mı???
ne tarz ıstediğini sölde ona gore gelır cevaplar yafrım:ecrin_bebek:
tarıhı yerler zatı bellıdr..topkapı,yereebatan sarnıcı ,falan filann bısuuruu var gez gez bıtmez.:CüvCüv:
len öslem karısı hem sor dion hemi yasmıon nirdesin bacııımmm
üüff baya oturmusun:1shok: hiç sıkılmadın mıııı:çok üzgünüm:
neyse soruma gelem.şimdi haftaya cuma yani okulla kapanınca aydından ve almanyadan teyzemler gelicek:bi 10 gün kadar kalıcaklar ailece.karı-koca.nerelere götürlür bööle misafirler.sanırım standart bi boğaz köprsünü gece göstertmek adettir de baska:uhm: e malum bisde bilmioruz:çok üzgünüm:
üüff baya oturmusun:1shok: hiç sıkılmadın mıııı:çok üzgünüm:
neyse soruma gelem.şimdi haftaya cuma yani okulla kapanınca aydından ve almanyadan teyzemler gelicek:bi 10 gün kadar kalıcaklar ailece.karı-koca.nerelere götürlür bööle misafirler.sanırım standart bi boğaz köprsünü gece göstertmek adettir de baska:uhm: e malum bisde bilmioruz:çok üzgünüm:
pardon sorunu şimdi gördüm ibb nin sosyal tesislerine yemeğe gidebilirsiniz, sitesinden anadolu yakasındai yerlere bak...sultanahmet vs gibi tarihi yerler gezilir ama bu soğukta çocukla zor olur yaz olsa süper daha çok yer var aklıma geldkçe yazam:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?