2008 Ekim Anneleri

bende saha bişi sorcam..kanguruya neyle koydun cocugu,ne gıydırdın?üsütüne battanıye ile falan mı kapatın??bana sankım üşür gibin gelıor cesaret edemıorum..:CüvCüv:

astronotunu giydirdim.onun altında penye takım üstünede yün yelenkafasına bere.baskada bişile örtmedim.karnını zaten ben koruyorum sırtıda kanguruyla korunuo.battaniye sararsam hiç tasıyamam heralde:1no2:

"mi" ayrı yazılır sevgili kazen :lepi:

ben 25yıl oturdum ist.da ama avrupa yakasında sen anadoludasın belki bilirim sorunu:uhm:

hoşgeldin celencim... hihoyyyt
bebeği yanlış taşımanla alakalı değil canım bence ağırlaştılar artık ondan....benim kangru değilde bebek çantam var omuzuma takıp oğluşu içine koyduğum annemin tabiriyle çingene bohçası kaydirigubbakcemile3 onu takınca benimde belimden sular akıo yerimseniben

ben 25yıl oturdum ist.da ama avrupa yakasında sen anadoludasın belki bilirim sorunu:uhm:

üüff baya oturmusun:1shok: hiç sıkılmadın mıııı:çok üzgünüm:
neyse soruma gelem.şimdi haftaya cuma yani okulla kapanınca aydından ve almanyadan teyzemler gelicek:bi 10 gün kadar kalıcaklar ailece.karı-koca.nerelere götürlür bööle misafirler.sanırım standart bi boğaz köprsünü gece göstertmek adettir de baska:uhm: e malum bisde bilmioruz:çok üzgünüm:

celencım ne tarz yerlerden hoşlanırlarkı acepp???eğlence mı,,tarihi mı???
ne tarz ıstediğini sölde ona gore gelır cevaplar yafrım:ecrin_bebek:
tarıhı yerler zatı bellıdr..topkapı,yereebatan sarnıcı ,falan filann bısuuruu var gez gez bıtmez.:CüvCüv:

ewet bize de doktorumuz 1.ay sonunda söylemişti arada sırada geriye doğru çek acıtmadan mesela banyoda yumşar ozaman yap demişti bende banyo sırasında yapıom temizliom hem.
meran bizimki senin oğlanınkinin tam tersi kapalı gibi ucu zor görünüo sünneti zor olur heralde :1no2:

yerim seni ben dün gece nerlerdeydin yavruss sen
meslek kısmında araştırma görevlisi yazıoya onun hakkını veriosun cadııı gel buraya öpiijemm Şeniz

kaydirigubbakcemile3 çok araştırmacı gördüm kendimi
dün gece daha doğrusu 2 gecedir benim cimcime uyumamakta inat ediyo 2 gündür uykusuzum valla kafam binbeşyüz :bbo: gece 2 gibi uyanıyo ve uyumuyor ya sabah 5 oldu yine anca uyudu sonra da yarım saatte bir uyandı beişik salladım emzirdim vs hüffffff çok yoruldum heeeeee
izin almaya gidince soranlara kızımın uyku düzeni oturdu artık çok uslu falan dedim nazar ettim iyi mi klava: kendim kaşındım heee klava: bu nazar olayı geri döndürülemez mi ki :uhm:

anacım aydındakiler azıcık entel.onlar tarihi yer der.almanyadakilerde zıpr.ben zaten o teyzeme cekmişim nerde teneke tıngırdasa oynarımhihoyyyt yanlız cıtırım o dediğin yerler avrupa yakasında.biz anadolu yakasındayız.her gün de karsıya gecersek batarukdelikafadulden

len öslem karısı hem sor dion hemi yasmıon nirdesin bacııımmm

oohh bayılejeeeemm:mymeka: ahanda bi önecki sayfada yazdığım öslem karusu

pardon sorunu şimdi gördüm ibb nin sosyal tesislerine yemeğe gidebilirsiniz, sitesinden anadolu yakasındai yerlere bak...sultanahmet vs gibi tarihi yerler gezilir ama bu soğukta çocukla zor olur yaz olsa süper daha çok yer var aklıma geldkçe yazam:uhm:

ay özlemcim benim kızın da gecesi gündüzü karıştı şimdi uyuyooo gece uyumayacak yineeee klava:

bu yaprak döükümünün evi nirde bilionmu orayı.bide cengelköy samatya falan??

Takvim cok hos olmus bende heveslendim kizimin amcasi grafik tasarim reklam hep bu tarz iisler yapiyo soyladim oo super yaparim dedi hatta her gunun ya da ayin yanina not alinacak bosluk birakacak ogun bebisin yaptiklarini gelisimini not al dedi atiyorum su gun dis cikardi ilk adim atti bugun baba dedi bu ay su kadar kilo almis gibi tasarimini yapip bastiracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…