ufff ya bu minik keremi dinlemekten sıkıldık başka ninni yokmu yakafamçokkarıştı
gecmiş olsun anacıma.s. limon ıhlamur nane adacayı karısımı yap bacım.:1hug:
gecmiş olsun anacıma.s. limon ıhlamur nane adacayı karısımı yap bacım.:1hug:
dandini dandini danadaaaann
bir ay doğmuş anadaaann
esirgesin yaradaaaannn
ayırmasın aradaaann
ee eee eee e:teytey:
dandini dandini dastananın müziğiylen yerimseniben
adaçayı sütü azaltıomuş aman dikkatttt:icecream:
yanlız ben söyleyemiom hazır soundlu olcekhihoyyyt
nie lan ilgünç:uhm:
aman kim uğraşcak ben sadece pışşşşş pışşşş bide eeeeeeeeeee eeeeeeeeee diom okadardelikafadulden
puhahaaaa pış pışlar yesn senüülülülülülülü senden ninni dinlemek kerem için ne kdar önemli angut karuşutarafagitti
aaaa :1shok: noldu beee:1shok: ben merak ederm şindkCADIARZUaslinda size yazacagim o kadar cok sey varki bayagi problemler atlattik iyi oldugum uzun bi zamanda yazacagim bebekle ilgili degil oglumla ilgili gecmiside azicik dun gece okudum ama hepsini okuyamayacagim pek sizdeki gelismelerden haberim yok
birde unutmadan bebegin odasini ayirdim bu gun ilk defa bakalim ne olacak
birde unutmadan bebegin odasini ayirdim bu gun ilk defa bakalim ne olacak
aaaa :1shok: noldu beee:1shok: ben merak ederm şindkCADIARZU
kıızz nasıl dayancan leeenn:çok üzgünüm: bende bi yeltendimde kocam ökzde bende dayanamadık.biz bilikte yaztcez o yanlız:1no2: sanırım biz evlenesiye kadar ayıramıcaz yanımızdan.biraz büyüsün aramıza alıocaz.evlenesiye kadar yatsın anası gurrbbaan onu vereneee:Saruboceq:
aaa biz ayırmadık daha eşime ayıralım diom da gece uyanınca kalkıp kim gitcek dio.ben zor uyanıom da eşim beşiğinden alıp bana verio emzirmek için hatta bitene kadar beklio sonra da yerine yatırıo sağolsun bazen kıyamıom sen yat diom
aaa biz ayırmadık daha eşime ayıralım diom da gece uyanınca kalkıp kim gitcek dio.ben zor uyanıom da eşim beşiğinden alıp bana verio emzirmek için hatta bitene kadar beklio sonra da yerine yatırıo sağolsun bazen kıyamıom sen yat diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?