2008 Ekim Anneleri

sağslaim gitsin gelsin inşallah:Saruboceq: aklına kötü leyler getirirsen negatif enerji yollarsınyerimseniben

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

leylacım celencim teşekkür ederim ama fobi işte önüne geçemiyom çıldırmassam iyidir vallah

celen ne o kıskancık mı oldun kaydirigubbakcemile3

saol canım ya kociş iş için singapura gidiyo şuan uçakta ve benim uçak fobim var allahım sen aklıma mukayyet ol çıldırmassam iyidir senağlama

bişe olmass inş.merak etmee anacım zaten 10-11 saat sürüo singapur galiba... neden uçak fobin var?güvenemiyormusun...o kocaman şey nasıl uçuyor ayakların yere basmıor falan die mii..
benide ilk zamanlar uçak yolculuğunda ter basardı sonra eşim anlattıkçaa ee baktım mantıklı gelior güvenmeye başladım...bide ben kokpittede uçtumm ondan sonra çok hoşuma gettii kaydirigubbakcemile3 çok seviorum uçak yolculuğunu :teytey:

bu da oğlumun doğduğu günn ..o gün öyle büyük görünmüştükü kızım gözümee

maşallah canım ya ne guzel kzınnpekk tatlıı kurban osun teysesiii

saol canım ya kociş iş için singapura gidiyo şuan uçakta ve benim uçak fobim var allahım sen aklıma mukayyet ol çıldırmassam iyidir senağlama

ah canım kotu seyler düşünme,pozitif ol,rahatla,sabah iyi haberlerını alırsn inş..arar senı ucaktan ınınce.:1hug:
UOTE=dbest;4968527]kız ben hiç kocamı hödük sınıfına koymadım kiii biz gayet iyi anlaşıyoz kendisi benim bi dediğimi iki etmez saolsun :asigim:[/QUOTE]

aha bu da bızden..meran sen ve benn üçledikk kocişini cokk seveneler kulübüüdelikafadulden

Benim kizda ayagimda salladim uyudu bende gidem onu yatiramda zibaram bugece uyutmaz beni aksam iyice uyudu 1

sğln teyzeleri güzel sözleriniz için :asigim:
benim yeğenlerimde çok güzellerr çookk :ecrin_bebek:

ya ben de 4 kere bindim uçağa ama nasıl bindim allah biliyo delikafadulden
hiç ama hiç sevmiyorum ve mecbur kalmadıkça da binmem :dilcikar:

korkma nedenim kaza yapınca kurtulma şansının sıfıra yakın olması... sonuçta onu da insan uçuruyo.. eeee insanlar da hata yapmaya müsait.. o yüzden korkuyom işte..

ben hiç bınmedım malesef nasıp,kısmet olmadı..:1rolleyes:
belkım icab ederde bıgın bınerum..istıyorum cınku..kaydirigubbakcemile3

iyi dileklerin için teşekkür ederim çıtır inşallah sağ salim gider gelir yaa
o kulübü kuralım kurmasına da benim herüf sağsalim dönsün inşallah ben ozaman bi seferliğine onun kıllarını yolacam (celen yöntemi yerimseniben )
korktuğumu biliyo ne hakkı var bana bu stresi yaşatmaya hem ben ona otobüsle git dedim güldü bana :dilcikar: :roflol:

ben kaçanzi.herif yattı ben yatmadım die surat salladı.gidemde kıvrılam koynuna hadii size ii kıllatmalar kılsız kalasıcalar puhahaaa

kız celen ben de senden kıskancık oldum hemen gittim aldım o mothercare kitabını.. eylül de çok sevdiii :asigim:

yavrum bütün taşıtları insanlar kullanıo güvenmioz otomatik pilot kullansa güvenmiozz ee neye nasıl güvencezz :uhm: benim en çok hoşuma giden tam 10 saat burdan kayseri bazen öyle denk gelio direkt uçuş 45 dk sonra annemlerdeyim...inan hiiç korkmorum o mesafe yakınlaştıkça eziyet çekmeden gidinde nasıl seviyorum..öyle düşme ihtimallerinide düşünmüyorum...eşim kalkış ve inişte bişe olmazsaa havada zaten bişe olmaz merak etme dio iyi diorum tmm... kaydirigubbakcemile3

leylacım celencim teşekkür ederim ama fobi işte önüne geçemiyom çıldırmassam iyidir vallah

celen ne o kıskancık mı oldun kaydirigubbakcemile3
hee accuk oldum:dilcikar:

aha bu da bızden..meran sen ve benn üçledikk kocişini cokk seveneler kulübüü

ayy ayy süper yaa,,buyusede bıran once neler yapcamm nelerr:asigim:
[
bizde sevioz ama bu hödük oldukları gerceğini deiştirmio:enbuyukkk:
sğln teyzeleri güzel sözleriniz için :asigim:
benim yeğenlerimde çok güzellerr çookk ::
maşallah prensese en tatlı zamanları pıtır pıtır bana okadar uzak gelio ki o gnler

yolculukların içinde en güveniliri ucak yolculuğudur.ben gecen yılbasında berline ucmustum hava sartlarından kabindeki basınc düşmştü ışıklar falan söndü kemerler bağlandı ben bayıleceedim o ayrı tabü:bbo: o 3 saat nasıl gecti bilmiom:1no2:
len dbest karısı sendemi naylonlu kitaptan aldındelikafadulden cok gözel dimü:dance:
aa ben gidiodum dimi:uhm: tamam gittim:a015:

adam iiki gülmüş olm kaydirigubbakcemile3 ben bi kafa atardım kendine gel diye delüüü -tatlicadiarzu- uçakla 10-11 saat leynn :mymeka: istersen yürüyerek gideydii

yok merancım güvenmeme olayı ayrı da bi de kurtulma şansın yokkkk allah korusunnn
sonuçta uçak bu, düşüyo işte allahım ya çok korkuyom yani ben tüm uçaklara düşebilir gözüyle baktığım için aklım oynuyo vallaa sütüm kesilmez inşallah bu gece de uyuyabileceğimi sanmıyom hiç

len göz açıp kapanyıncaya kadar geçio günler kızımın doğumu dün gibi wallahii sanmayın zaman geçmior...bakın nerdeyse 4 aylık olcaklarr ne zaman doğdularda bu aylar geçtii

adam iiki gülmüş olm kaydirigubbakcemile3 ben bi kafa atardım kendine gel diye delüüü -tatlicadiarzu- uçakla 10-11 saat leynn :mymeka: istersen yürüyerek gideydii

heee baya bi güldü hoşuna gitti hatta hemen hesap yapmaya başladı otobosla kaç gün sürer diye delüüüüü :dilcikar: ama ben çoook özledim kocişi şimdidennn senağlama allahım yokluğunu göstertmesin başımızdan eksik etmesin senağlama

ah canım beniim bişe olmayacak merak etmee :sm_confused: ne zaman gelcek kocacığın :uhm:

oğluş uyanmışş bakım gelcemm..tabi başımızdan eksik etmesin onları...ama bazen kısa ayrılıklar iyidir leyn...ben eşim 2 ay 10 gün amerikadaydı geçen sene napalım işler öyleyse öylee...amerika yine iyi afrikaya gitti adamceğiz ne kötü günlerde nasıl zayıflamıştı...oof ooff ara sıra ayrılık iyidir pekiştirir sevgiyi gerçektenn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…