2008 Ekim Anneleri

öle deme yaaaa korkuyom işteeeeee
zaten uzak doğululardan hiç hazzetmiyom kocacığım aç kalacak oralardaaaa

cumartesi haa :tomato: bekle lenn gelince uçacam üstünee :mymeka: bende aylarca gitti sandımdıı delüü -tatlicadiarzu-

aman uçarken düşmeyesin kaydirigubbakcemile3

sıkıyosa aylarca gitsin bakalım beni aylarca bıraksın sıkıyosa aynını ona yapmassam noliiimm :dilcikar:

bugun buranın hıxc tadı yok yav..gıdıorum ben de iyi gecelerrşakkıdı

aman uçarken düşmeyesin kaydirigubbakcemile3

sıkıyosa aylarca gitsin bakalım beni aylarca bıraksın sıkıyosa aynını ona yapmassam noliiimm :dilcikar:

çok güzel uçarım düşmem sen merak etmee
sıkıyosa değil olm iş nasıl gerektiyosa ölee gitcekse ötesi yok gitcek... bazen diom herhalttan bu kadar ii anlasamaydın sen gitmezdinn oda dio bu kadar ii anlamasaydım aranan adam olmazdımm doğru söylüyor napalımm..bende onunla gidebiliyorsam gidiyorum yurtdışına..ama amerikaya giderken hamileydim o kadar uçak yolculuğunu çekemezdim ama arkadaşlar bile kızdılar bana çocuk orda doğar git deyi gitmedimm kızımda var onu nasıl bırakırdım burda...yada götürsem orda nasıl ilgilenecektim olmazdı yanii...geçen senede dubai görevi vardı herşey tamam vizede alındı biletimde hazırdı son anda kızımın vizesini benim üzerimden vermişler ayrı pasaport istediler onlarda....işler 1 haftada daha uzadı dubaiye gidemedim..bi dahaki sefere inş... :lepi:

yanımda kızım ve kocişim varken neyse cesaretimi toplarım konu gezmek olunca kaydirigubbakcemile3 ama bekleyen olmak çok zor yaw hele de korkuyoken

kız meran sen her gece böle geç yatıyon sanırsam bu enerjiyi nerden buluyon napıyon o tiroid haplarını üçer beşer mi yutuyon leeeennn klava:

yok leynn 3er 5 er yutsaydım eridiydim şimdiiii sabah nisan ı gönderiyorum 1-2 saat ufak tefek işlerimi yapıyorum oğluşu doyurup tekrar uyuyorum ondan enerjik oluyorum herhal..bide chocolate manyaqı oldum ondan len yeyip duruom sonum hayrola az önce eşimide gönderdim canım bitter istiodu gidip alıp geldi o kadar yanee kaydirigubbakcemile3 :dilcikar:

hee allahtan kadın doğum ya da çocuk dr değil.. dahiliyeci benimküüüü
ana sevgili dahilye doktoruu haa kaydirigubbakcemile5 anacım endokrin doktoru arıyorum ben şöyle kafama uyan bulamadım yaa var mı antalyada tavsiye edebileceği hadi ilk başını ağrıtan ben olayıııım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…