cumartesi haa :tomato: bekle lenn gelince uçacam üstünee :mymeka: bende aylarca gitti sandımdıı delüü -tatlicadiarzu-
kıslarrrrrrrr ben kaçansi hepiciğiniz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere iyi geceler
bugun buranın hıxc tadı yok yav..gıdıorum ben de iyi gecelerrşakkıdı
merancım senin kocan işadamı sanırsam heee
gitme leyn geldim kıllatalım gell kaydirigubbakcemilebugun buranın hıxc tadı yok yav..gıdıorum ben de iyi gecelerrşakkıdı
aman uçarken düşmeyesin kaydirigubbakcemile3
sıkıyosa aylarca gitsin bakalım beni aylarca bıraksın sıkıyosa aynını ona yapmassam noliiimm :dilcikar:
çıtırım bizi adamdan saymıon muu leynn :mymeka:kimse bizi adamdan saymıyo heee :dilcikar:
seninkü ne iş yapıoo :uhm:yanımda kızım ve kocişim varken neyse cesaretimi toplarım konu gezmek olunca kaydirigubbakcemile3 ama bekleyen olmak çok zor yaw hele de korkuyoken
heh bunu söylediğin ii oldu :içelim: çocuk doktoru değüldür umarım çook başı ağrır haa kaydirigubbakcemile3kk de pek sevilmeyen bi iş yapıyo benim kocam..
doktor olur kendüsü
heh bunu söylediğin ii oldu :içelim: çocuk doktoru değüldür umarım çook başı ağrır haa kaydirigubbakcemile3
ana sevgili dahilye doktoruu haa kaydirigubbakcemile5 anacım endokrin doktoru arıyorum ben şöyle kafama uyan bulamadım yaa var mı antalyada tavsiye edebileceği hadi ilk başını ağrıtan ben olayıııım kaydirigubbakcemile3hee allahtan kadın doğum ya da çocuk dr değil.. dahiliyeci benimküüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?