ana sevgili dahilye doktoruu haa kaydirigubbakcemile5 anacım endokrin doktoru arıyorum ben şöyle kafama uyan bulamadım yaa var mı antalyada tavsiye edebileceği hadi ilk başını ağrıtan ben olayıııım kaydirigubbakcemile3
antalyada tanıdığı var mı bilmem gelince sorarım
ahhh bi gelseeeeeeeeeeeeeee
hüfffffff iyi ki varsınız yaaaa başta meran olmak üzere herkese teşekkür ediyorumm
sabah olsun kociş arasın sonra gelirim inşallah
eylül mıkırdanıyo.. sabaha görüşürüz merancım hadi iyi gecelerrr :a015:
günaydınlar, akşam kıllatmışınız gene gelemedim ben oğlan huy edindi 12den aşağı uyumuo artık diş çıkarcaz galiba sürekli kemirgen vaziyette...
bugün doktora götürcem 16.30a randevu aldım şu çiş meselesi tekrarlamadı ama tahlilini yaptıram, bide aynı hastaneden göze randevu almak istiom göz bölümü meşgul sinir oldum ya
Bana kalsa hiç kestirmemde dermişimmmmmmmkaydirigubbakcemile3babası bırakmayacak habire uzatmaları oynuyorum zaten şidide tatile gidelim gelelim dönüşte yine izin alır 1 hafta 10 gün çıkartırız aradan dedim bakalım hayırlısı
DBEST valla bizimkinin niyetide oydu ama analık kıs insan kıyamıyo oğlun olsaydı eminim sende ben ve İBOLYA gibi bin dereden bin su getirir erteler dururdun
yok canım gayet iyi anlıyorum empati yapabiliyorum çok şükür
canım sonuçta illa sünnet ettireceksen en iyi zaman yeni doğduğunda bence.. yani tıbben böyle.. yok ben sünnet ettirmicem de diyebilirsin tabi ki ama sünnet olacaksa en acısız olduğu zaman yenidoğan dönemi.. o dönemde nöronlar ve beyin arası sinapslar tam gelişmemiş oluyo ve ağrı duyusu tam değil yani...
Sunnet ettirmeyi dusunen karilar dugun etmiceniz mi laa
çok bilmiş karuu senii :mymeka: gel len yine öpijem senii Şeniz ben sünnete çok soğuk bakıom kendisi isterse yaptırsın deyomda bu ibolya karusu kızdı baaa :çok üzgünüm: ya ne hakkımız var deyi kızıom...düğün müğünde yapmayı düşünmüyorum....sünnet düğünlere bana inanılmaz gereksiz geliyor
evet ya malesef bebekler dusmelere magruz kaliyolar bende kardesimi kucagindan dusurmustum ayy o ani harlayinca bile tuhaf oluyurum ayakta kucagimda gezdiriyodum daha cok kucuktu kucagimdan kafasi ustune beton yere firladi ama nasil bi ses cikti gum diye var ya taa odadan annem sesine kostu cok kortum bisey olacak diye babam bana bagirdi cik git yuru gozum gormesin seni diye bende dah 11 12 yaslarindayim ama cok kortum babam sinirle evden de kovdu kapinin onune oturup ne kadar cok agladim varya vicdan azabi cektim allahtan bisey olmadi
günaydın len kıllı karılar ben çok açım yaaacokacimcoook cemre cadısı durmii kendime kahvaltı hazırliim yiyim:mymeka: bu cocuk beni harbiden deli edüücüüükafamçokkarıştı gece sesi gelio beşiğinden emicek acıkmış.allahım bakıyorum cocuk yok.teee en aşağıya inmiş halbısem yan yatış yastığıda var.üstnde battaniye yorgan.o en diptekaydirigubbakcemile3:çok üzgünüm:
vay cadı vay bizimki daha yeni dönmelere başladı senin kız hakket cadaloz olcak celen yandın valla
keremi mi götrcn göze?nie:sm_confused:
chicconun damla uçlu kauçuk emziğini aldım bu sefer tuttu kızlar daha önce hep silikon ve damaklı vermeye çalışıyodum almıyodu şimdi nerdeyse hep ağzında:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?