hoşbulduk yavrusMeran naber hosgeldun zekzu gari
bugun iyiyiz leylam saol.aguluoruz gülşyoruz.şimdi uyudu omzumda.yatıramıorumda uyanıo hemen.neyse uyusun bysnde olan omzuma olsunyerimsenibenCelen cemre nasil mizmizllaniyomu hala
he anam ynlız bırakmıcaz artık.gecede yatağında kaybolmuskaydirigubbakcemile3 tee yatağın en altına kaymıs..ayy pes ettim 1560 a kadar okuyabildim bu ne len hiç çıkmıyomusunuz siz burdan aaa celennnn çok geçmiş olsun bacım ya bende ööle nasılsa dönmez die bırakıp işimi gücümü yapıyorummm korktum şimdi bunlar ne zaman büyüdüü bea:1shok:
kızlar biz dün ilk defa oğlumla gezmeye gittik hiç ağlamadı biliyomusunuz kuzumm benim uslu uslu arabasında durdu etrafına bakındı ay inşallah düzeliyodur oyun halısı baktım oğluma çok güzel 10 aylığa kadar oynayabiliyomuş içinde,
sünnet olayını bende istiyorum şöyle nisan mayıs gibi yaptıracam hem idrar yolu enfeksiyonlarını önlüyomuş hemde daha bişey anlamadan olsun bitsin büyüyüncede anlı şanlı düğününü yaptırırım kuzucuğumun olayın sadece tadını çıkarsın dimi ama
iboşş kaka tahlili nerden çıktı o yeşil tanecikler bizde de oluyo sarı olduğundada sarı tanecikler oluyo bide bugün ilk defa böyle lif lif şeyler gördüm bu ayki kontrolümüzde mutlaka kaka tahlili isteyecem değilse bu oğlanaın kakası beni öldürecekk
hee yoklar ne zamandır.ama zambağın anneciği gelcekdi onla takılıodur ne gzl:çok üzgünüm:Ya ben nihali merak ediyom hemserim benim iylesmedimi hala acaba beyazzambakta yok bu aralar
gneşten yararlanmasını istiyorsan camdan giren ışığın bi faydası yok leylacım.üstüne battaniyesini sar biraz balkona falan cıkar.yüznden gözünden güneş girsin vücuduna.bu senn içinde cok faydalı.Bugun hava da disarda ne guzel gunes acti gerci soguktur ama kanepenin ustune gunes gelmis yatirdim haceri gunes isinlarinin altina kis gunesi gerci ama olsun
Kavucuk emzik nasil oluyo ki bizde wee nin damakli silikon emzigini aldik ilk baslarda emmek istmedi ama sonrada aldi bazen hic dusurmeden emiyo uyku halindeyke ama bazen sinir ediyo agzina veriyoz emerken agzindan firliyo geri veriyoz geri firliyo ay agzina kucukmu geliyo neyse 0 6 aylik yaziyodu ustunde bugun babasi kiraz uclu emzik alcak du bakalim oda firlayacak mi
hoşbulduk yavrusşöyle bi bakım dedim benimki dışarı gidelim dio bende gitmek istemiom adamceyiz sıkılmış evde azcık hava alalım deyo izin günüydüü azcık dışarı çıkalım bakalım ya kitap okuyamıyorum 1 aydır okumak istediğim birkaç kitap var onlarıda alırım...işte böylee sen naptın hacer napıoo teyzesi yesin onu çok tatlı yaa :ecrin_bebek:
nihali bende merak ettim inş iyileşmiştir ya
Git gez burda hava guzel antanya daha guzeldir hacer de suanda uyuyo teyzesi iyi kizimi erkege benzittiler yaav saci yok ama kizim kiz cok zilli sirinlik yapiyo kaydirigubbakcemile3
demek meslekdaşlar haa...du özelden gönderiyim bi kaç şirket var çünküü kaydirigubbakcemile3len meran karusu benm herüfmde ucak-helikopter teknisyeni.2 sene sonra emekliliğini isteyip özel şirkete gecicek.senünküsü hangi şirkette?
demek meslekdaşlar haa...du özelden gönderiyim bi kaç şirket var çünküü kaydirigubbakcemile3
bugun iyiyiz leylam saol.aguluoruz gülşyoruz.şimdi uyudu omzumda.yatıramıorumda uyanıo hemen.neyse uyusun bysnde olan omzuma olsunyerimseniben
he anam ynlız bırakmıcaz artık.gecede yatağında kaybolmuskaydirigubbakcemile3 tee yatağın en altına kaymıs..
terkencim bu kakadaki tanecikler bizdede hep var.hatta gecen gün merak ettim sertmi die beziyle sıkıstırdım ezildi.yani sıvının donmus hali gibi..bence korkulacak bişi yok.
şş bana bak hele huşşik sen atakentte mi oturuodun len:mymeka:
hee yoklar ne zamandır.ama zambağın anneciği gelcekdi onla takılıodur ne gzl:çok üzgünüm:
gneşten yararlanmasını istiyorsan camdan giren ışığın bi faydası yok leylacım.üstüne battaniyesini sar biraz balkona falan cıkar.yüznden gözünden güneş girsin vücuduna.bu senn içinde cok faydalı.
kaucuk emzik sarı renkli olanlar.genelde anne memesine yakın die cocuklar kolaylıkla onu alıolar.ama kimi cocuğunda kaucuğa alerjisi oluo die silikon önerio coğu doktorlar..
..............................................
Resim koydun da ben mi kacirdim Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?