2008 Ekim Anneleri

Terken senin bebisin resmine baktim kiz masallah cocuk nasil canli bakiyo zayif da kucukte diye hicde oyle degil bosuna kendini yipratiyon ha masallh nasil tutmus cingiragi benim kiz daha tutamiyo tutuyo aslinda ama eline bisetler veriyorum bilmiyo elinde bisey oldugunu

öf oğlum yine yüzünü gözünü çizmiş 3 gün önce kesip törpüledim nasıl başa çıkacam bunla kıslar ben gidiyomm unutma beni başlayacakkk

benimkide tutamıyo leyla ama ben çok hafif ince saplı çıngırak aldım onu tuttu sadece oynuyo oyalanaıyo eski bir oyuncakçıdan aldım şimdiki çıngıraklar bi tuhaf kocaman az ses çıkarıyor [/

öf oğlum yine yüzünü gözünü çizmiş 3 gün önce kesip törpüledim nasıl başa çıkacam bunla kıslar ben gidiyomm unutma beni başlayacakkk

Evet yaa hemen iuyo tirnaklari kesmek kolay biseymis gibi ki o dizi daha bitmedimi basla gunden beri bakiyodum sikildim simdi bakma firsatim olmuyo gerci raufla evlendimi ilkay selcukla nazlinin iliskisini cocugun selcuktan oldugunu ogrenmedimi daha o ali

[QUOTE=leyla21;herseyden şüphelenen karılara denii:mymeka:

hangi firmayla geliyolar bak bizim burda kamil koç var metro var du bakiim bide ismail ayaz seç pamukkale var varan var hankisii

dbeeessstt inmişmi kız herüfüünn?nasıl gecti gecen.:)

ya kızlar ben şu kilolardan sıkıldım artık şu sütü şey etmeden kilo verme yöntemi yokmu
yeşilçay içebilirmiyiz elmasirkelisu falan içebirmiyizzzzzzz
yetti gayrı löp löp et lan klahana gibim hissediyommmmmmm

şimdi keremi emzirdim kalan sütü sağıyım dedim 2göğüsten 100cc süt çıktı önceden tek göğüsten 180cc çıkıodu sütüm azalmış demekkki yada kerem çok emio artık

Len valla bende oyle deli oluyom anam tek kilom dursu araziyim ama su gobegim gitsin yaww bi pantolom giyiyom zaten dar geliyo sikica fermuari cekiyom gobek firliyo iyice utaniyom valla

şimdi keremi emzirdim kalan sütü sağıyım dedim 2göğüsten 100cc süt çıktı önceden tek göğüsten 180cc çıkıodu sütüm azalmış demekkki yada kerem çok emio artık

Cok emiyo olabilir gecen demistinya yarim saat birakmiyo belim kiriliyo diye keyfini cikara cikara bitiriyo siz dr gidince keremin gozu icin ne dedigini mutlaka bana de bakalim szin dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…