Dbest gozun aydin canim insallh sag salim geri doner senin adin esra miydi ya kusura bakma unuttum
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35
nerde bu millet nerde bu devletklava:
adım elif leylacım ayy inşallah sağ salim döner :Saruboceq:
Mu ha ha ha yanliz killatamadin mi :sm_cool:
bugün dışarı çıktık arabaylan da olsa gezdikkk ohhh çok iyi geldi vallaa
ankara için oldukça güzel bi hava var bugünnnn
bugün dışarı çıktık arabaylan da olsa gezdikkk ohhh çok iyi geldi vallaa
ankara için oldukça güzel bi hava var bugünnnn
kendi arabanla dimi len?ya bende cıkmak istiyorum ama cemre durmuo kendi basına arkada:çok üzgünüm: dursa ne güzel olur.o bakınır bende sarıgaiyi kıllatırımdelikafadulden neresini kıllatcaksam:mymeka: sennki duruomu nasıl alıstırdın?
ne kitabı masal kitabımı buuuOhh yarasin mis gibi bugub burdada hava cok guzeldi elifcim bu noylon lu kitabi sen nerden alin nerde satilir kizima bende almak istiyorum
Ohh yarasin mis gibi bugub burdada hava cok guzeldi elifcim bu noylon lu kitabi sen nerden alin nerde satilir kizima bende almak istiyorum
terkeeeeenn seni bulduğum yerde yolacam haaa len yamukkaleylen glio dedük ne yasmıon...
canım ya beni döfeceksin ama yalnız değildik yani bakıcımız var ya eylülle beraber arkada oturdular ben kullandım arabayı
yalnız ben de cesaret edemem çünkü ağlamaya başlayınca evde bile nasıl panikliyorum hele araba kullanırken ağlasa kesin kaza yaptırır bana allah korusun
ama bi de şu var ki arabaya biner binmez uyuyo benim zilliiii :asigim:
ne kitabı masal kitabımı buuu
Lenn bakicin var dahada sikayetleniyon eylulu bakicin mi uyutuyo altini felan o mu degistiriyo
kızlar burda da hava çok güzeldi kızımla dışarı çıktık s. ocağına gittik bi boyuna kilosuna baktırım dedim ama benim minikkuş sadece 800 gr almış boyu 60cm ama kilosu çok artmamış napalım sağlıklı ya gerisini önemsemiyorum. kızımla alışveriş merkezine gittik çok gezmedik ama çok yoruldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?