2008 Ekim Anneleri

Himmm guzel biseymis renkli janjanli dikkay ceker bakiim bulabilirsek burda alicam

hayırlı akşamlar kızlar bilgisayarın başına bir türlü oturamadım.eşim nöbetçi bu gece onu falan gönderdim ancak geldim.hala çok hastayız ailecek önceki gece feyzada eteşlendi yavrum dün sabahta hastaneye götürdük tahliller yapıldı benden geçmiş zaten yavruma ağrı kesici antibiyotik falan yazmış.doktor olacak ilgisiz mahluk.Allah onların eline düşürmesin hepsinden nefret ediyorum :::((

geçmiş olsun canım allah şifa versin

dr ların hepsinden nefret etmen çok acımasızca yawww kafamçokkarıştı

bu da nasıl bi meslek gurubudur ki hepsinden nefret ediyonuz :uhm:

bütün öğretmenlere, polislere, bakkallara, manavlara vs vs... bayılıyonuz mu

geçmiş olsun canım benim şu kışı hayırlısıyla bir atlatabilesek rahatlayacağız ama geçecek inşallah hamileyken eşime keşke kadın doğumcu olsaydın derdim şimdide çocuk doktoru olsaymışsın diyorum

teşekkür ederim canım.Allah hepimizin bebeğine sağlık versin çok zor onları hasta görmeksenağlama

ayy bugün hava ne güzeldi ya evde otururken bile hava böyle olunca insanın içini açıyo bahar gelsee oğlumla dışarı çıksak gezsek oyy hayal etmesi bile ne güzelllhihoyyyt:asigim:

ayy neyse ben çıkıyorum kısslar kimse yok burdaa işlerim var onları hallediyim gelcem :a015:

ayy bugün hava ne güzeldi ya evde otururken bile hava böyle olunca insanın içini açıyo bahar gelsee oğlumla dışarı çıksak gezsek oyy hayal etmesi bile ne güzelllhihoyyyt:asigim:

Canım hava güzelken çıkarsana kuzucuğunu biz 3 gündür çıkıyoruz valla koyuyorum arabasına giydiriyorum sıkıca ağzını bağlatmıyo ama napiim şapkayıda sevmiyo benimki idare ediyorum bağrış çağrış eve geliyoruz emiyo ve uyuyo oğluşum hem oksijen alıyor hemde alışsınlar erkekler ya soğuk havaya falan.yalnızca benimkisi evimizi çok seviyor sokağa çıkarken bağrış çağrış çıkıyoruz eve gelince kahkalar atıyo teyzesi sorma.ben bunu göbeğini evde tutuyorum ondan olabilirmi dersiniz:uhm::dance:

ne ettünüz leynn :lepi:
hadi gözün aydın dbest karusuu kocacığın sağ salim gitmiş... Şeniz
yaw ben kötü doktor görmedim desem yeridir ha...çocuklarımın doktorları çok iyi...2 çocuğumuda farklı doktorlar doğum yaptırdı seçme şansım vardı seçtim çokta memnun kaldım.tanıdığım tüm doktorlardan Allah razı olsun...
ama birkaç kere gıcık olduğum hemşire olduu...(kopmlekslilerdii)birde benim dahileyici doktorum var dbest sanada söyledim ya kafam sarmadı die...aslında adam çok iyi çok ilgilii hatta o kadar ilgili ve muhabbet sevio ki eşimle dertleşioo :mymeka: eşime dioo eşinizin hastalığı çok stres yapar dikkat edin dio eşimde evet öyle birden parlıyo dioo kötükedihüso doktorumunda 4.evliliğiymiş hepsini tek tek anlatıyordu hatta hepsine hormon testi yapmış evlenmeden ama yinede sağlıklısını bulamamış fln filan eşimle orda bi muhabbet bi muhabbett bende tabi kıskancık olduum gitmicem onaa :dilcikar:

ppeeeeyy şansa bak benmkisi arabada bile kucakta olmak istiidelikafadulden
ii sor bekliom:1closedeyes:
hayırdır bacım doktormusun :uhm:
yok kocası doktor tosladın muhahaa:roflol:
şeytanın avukatıyım kaydirigubbakcemile3
puhahaaaa:roflol:

böyle demek doğru değil bence nihalcim... belki doğru insanla karşılaşmadın haklılık payın olabilir ama hepsinden NEFRET kelimesi çok acımasız... a.s
benm doktorum mesela kesinlikle dooru insan seni sevirem doktorccuuummmŞeniza.s.

çıkarmayı bende istiyorum ama ne giydirecem derdi var astronotunun içinde kayboluyo fermuar kısmı ağzına geliyor sen ne giydiriyosun bide tek başına arabasını çıkaramam gibi geliyo gerçi asansörümüz var ama dış kapının orda merdivenler var nasıl indirecemmm

len celen karusuu arabada uyumayanı senden duyuyorum haa ilk. CADIARZU genelde uyur bebekler arabada ... bu cemrede cadıı olcakk şimdiden belli arabada bile durmiyy len gamyoncuiremsu benimkide duruyo çok şükür yalnızda çıkıyoruz oğluşla...arkada uslu usluu uyuyoo maşallahhh...doğuma kadar araba kullandım kocaman karnımlaa oyy oyy hatırladıkça bi tuaf oluyorum haa bide hamile denize girdiğim zaman ay nasıl komik oluyodu denizden çıkamıodum sahile eşim çıkarıooduu zar zorr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…