leylacım bak bunlar lamaze marka bebek kitapları.. üstteki "deniz kenarında bir gün" alttaki ise "parkta kahvaltı" adında.. ben olsam bunları alırdım ama bulamazsan mothercare den alabilirsin sonuçta hepsi aynı
hayırlı akşamlar kızlar bilgisayarın başına bir türlü oturamadım.eşim nöbetçi bu gece onu falan gönderdim ancak geldim.hala çok hastayız ailecek önceki gece feyzada eteşlendi yavrum dün sabahta hastaneye götürdük tahliller yapıldı benden geçmiş zaten yavruma ağrı kesici antibiyotik falan yazmış.doktor olacak ilgisiz mahluk.Allah onların eline düşürmesin hepsinden nefret ediyorum :::((
hayırlı akşamlar kızlar bilgisayarın başına bir türlü oturamadım.eşim nöbetçi bu gece onu falan gönderdim ancak geldim.hala çok hastayız ailecek önceki gece feyzada eteşlendi yavrum dün sabahta hastaneye götürdük tahliller yapıldı benden geçmiş zaten yavruma ağrı kesici antibiyotik falan yazmış.doktor olacak ilgisiz mahluk.Allah onların eline düşürmesin hepsinden nefret ediyorum :::((
geçmiş olsun canım benim şu kışı hayırlısıyla bir atlatabilesek rahatlayacağız ama geçecek inşallah hamileyken eşime keşke kadın doğumcu olsaydın derdim şimdide çocuk doktoru olsaymışsın diyorum
mesleğinin hakkını vermeyen her çalışandan nefret ediyorum.ama doktorların hepsinden nefret ediyorum
ayy bugün hava ne güzeldi ya evde otururken bile hava böyle olunca insanın içini açıyo bahar gelsee oğlumla dışarı çıksak gezsek oyy hayal etmesi bile ne güzelllhihoyyyt:asigim:
dr lardan nefret etmeye devam et ozaman iyi bi dr bulursun belki
hayırdır bacım doktormusun :uhm:
mesleğinin hakkını vermeyen her çalışandan nefret ediyorum.ama doktorların hepsinden nefret ediyorum
ppeeeeyy şansa bak benmkisi arabada bile kucakta olmak istiidelikafaduldencanım ya beni döfeceksin ama yalnız değildik yani bakıcımız var ya eylülle beraber arkada oturdular ben kullandım arabayı
yalnız ben de cesaret edemem çünkü ağlamaya başlayınca evde bile nasıl panikliyorum hele araba kullanırken ağlasa kesin kaza yaptırır bana allah korusun
ama bi de şu var ki arabaya biner binmez uyuyo benim zilliiii :asigim:
ii sor bekliom:1closedeyes:lülülülülülü:dilcikar:valla pamukkale ve sarıgazi hımmCADIARZU çok ters bacım bea du bakiim valla pamukkale çok içerlerde bi yerde nasıl tarif etsemkine akşam hödüğüme bi sorarım o daha iyi bilir ordan nasıl gelinceğini :jeyyar:
yok kocası doktor tosladın muhahaa:roflol:hayırdır bacım doktormusun :uhm:
puhahaaaa:roflol:şeytanın avukatıyım kaydirigubbakcemile3
benm doktorum mesela kesinlikle dooru insan seni sevirem doktorccuuummmŞeniza.s.böyle demek doğru değil bence nihalcim... belki doğru insanla karşılaşmadın haklılık payın olabilir ama hepsinden NEFRET kelimesi çok acımasız... a.s
Canım hava güzelken çıkarsana kuzucuğunu biz 3 gündür çıkıyoruz valla koyuyorum arabasına giydiriyorum sıkıca ağzını bağlatmıyo ama napiim şapkayıda sevmiyo benimki idare ediyorum bağrış çağrış eve geliyoruz emiyo ve uyuyo oğluşum hem oksijen alıyor hemde alışsınlar erkekler ya soğuk havaya falan.yalnızca benimkisi evimizi çok seviyor sokağa çıkarken bağrış çağrış çıkıyoruz eve gelince kahkalar atıyo teyzesi sorma.ben bunu göbeğini evde tutuyorum ondan olabilirmi dersiniz:uhm::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?