2008 Ekim Anneleri

oooooooooooo kalabalık burası ama ben kalamıom....
oturmaya gitcez şimdi biraz deişiklik ii gelir
herkes bebişini gezdirmiş ne güzel..
bizim arabamız yok daha......

Slm doktor muhabbeti olmus nihalin suan nihalin cani yandigi icin oyle demis oldugunu dusunuyorum yoksa bi kaci iyi degil diye tumu kotu anlamina gelmiyo mesela dogurdugu yavrusunu sokaga atan anne vicdansiz bi anne ama hepsi oyle degil bizler oyle degiliz buna benzemis simdi ama insanin cani yaninca gozu bisey gormuyo allah vicdansiz merhametsizlere dusurmesin doktorlarinda basimizdan eksik etmesin

Meran kii hosafi yaptim bacim ictim bo guzel emzirdim haceri aradan biraz gecti coorrtt zortt bi sese sonra bi koku bi baktim yapmis kakasini gunler sonra artikin hosaf icecem bes gundur mok bekliyodum beee

kışa alercisi vardır, benim herif de kış geldimi öksüre öksüre bi hal olur, ama yazın hiçbişey olmaz

aynen kaydirigubbakcemile5

ne bilim olm angut dr öyle dedi, zaten bi tek o zaman oldu, şimdik normel kakası, bence ffitilden oldu yaa, çünküm hç olmadıydı öle, bak fitil vermiyom şimdi yine olmuyo

kitap okumak mı o ne :1shok: eskiden işyerine servisle gelir giderdim o zaman serviste gelirken giderken okurdum, sonra hamile kaldım evi işyerinin yakınına taşıdım, e akşam yorgun geliyosun hamilelik vs, derken kitap okumayı unuttum, bende pek severim aslında, 1 yıldır hiç okumuom, şu aralar kitap okumak bana lüks, açıköğretimden 3 dersim kaldı, daha onları verecem, ühüüüüü kitap okumak kim ben kim, burlarda fingirdiceme ders çalışim azcık dimi ahan bu da bana :mymeka:

Git gez burda hava guzel antanya daha guzeldir hacer de suanda uyuyo teyzesi iyi kizimi erkege benzittiler yaav saci yok ama kizim kiz cok zilli sirinlik yapiyo kaydirigubbakcemile3

len benimkini de gören kızmı diye soruyo neresi kıza benziyo yaaa :roflol:

Bisey sorcam ya teyzem israrla bana devit 3 kullanma acd kullan diyo dr sorcam gittigimizde kullanan var mi ben bi ara iyi seyler duymadim sanki onun hakkinda mi baska seymiydi acaba kafam karisti

Leen bende yeni ogrendim oglun kiza benziyosa arkasi kizmis yani 2 bebegin kiz olurmus bu bebeklerin gelisimi ne hacerin resmini koyduydum zeynep felan kizin erkege benziyo arkasi erkek dedi o ne oluyi ki dedim yani kardesi erkek olacak dediler seninde kizin olacak yani

aynen merancım 9 aylık hamileyken ankaradan bursaya getirdim arabamı.. doğurana kadar da kullandım valla.. koca göbeeemle denize de girdimmm delikafadulden

Herif isten gelince dedimki annen hacere baksinda biraz cikip gezelim dedim bugun biriyle kavga etmis moralim bozuk yarin gezdiriyim seni dedi bende gicikligina bende bugun gotursun diye bahane edip yarin yaprakdokumu var dedim persembe gunu goturuyum o zaman dedi ya o gunde askimemnu var dedim cuma gunu de adanaili var ben goturmem diyo anam bugun cikamadim

hay ben aklıma edim varya, tam btün alıntıları bitirdim, çarpıya bastım çıktım iyimi, ahan bu banaaaaaaaaa :mymeka:

çok bişmiş karuu (dbest)önce gel öpemm len Şeniz sen okudun mu elif şafağın siyah süt ve ayşe kulin in umut unu..bugun onları aldım ben...umuttan önce vedayı okumak gerekiormuş devamı niteliğindeymiş..siyah sütüde çok merak ediom sen okudun muu leyn yada okuyan var mıı

e bende kullandım hatta son kontrolume kendim gittimdi.kocam istannbulda die araba bendeydi tek basıma ora bura geziodum.hatta eylül ayında bi gece 2 de teyzemi karsılamaya gittim alana bide gece 4 te gittim eniştemi karsılamaya alana.o saatte beni gören şaşırıodu..yani kızımın gelişimiş arabada gecti diebülürüm.hadisenin hadi oğlan sarkısını son ses acardım oda içerde deli gibi tepinirdi.tek o sarkıda hatta..ayy ne günlerdi beee.ama şindük arabayı iplemii.ya dedimya arabada bile kucakta olmak istei.koltuğumda yatiim uyuyim demii..deli edii..

he ben bi de ne dydum biliyonmu, burnu damarlı olursa erkek olurmuş damarsız olursa kız, anam bizimkinde damar yok kaydirigubbakcemile2 yanlızzzzzzzzzzzz artıkın küçük ibolya 2. bi sezeryan acısını yimeiyo o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3

len ibolya nettün oğlanııı

buün anamla buluşeceydik, beraber sağlık ocaına götürceydik, anam dedikü yoruldum tee sizin eve gelmeyim sağlık ocağının orda bi durak vvr orda bekleyim dedi, anam ben gitmişim öbür durakta bekliyom anam başka durakta beklermiş, cebi de yok, cep taşı diyom alışmadık dötte don mu durar kullanamam ben onu diyo, vallaha reziller olduk sorma, en son dayanamadım kendim gittim sağlık ocağına, annem de tesadüfen gelmiş, sağlık ocağında karşılaştık nihayet, sıpam şimdilik iyi keyfi yerinde, bugün de yukadık, şimdcik uyuyo

oooo dolmuş yine sayfalar
biz de bugün dr a gittik 3 ay kontrolüne. ama canım sıkıldı. 12 gün önce aşısı vardı kızımın, sağlık ocağında 5.800 kiloydu. ama bugün dr da 5800 tarttı. dr tartıdan tartıya fark eder dedi ama hiç mi kilo almadı kızım yaa:çok üzgünüm:

he len ben ilk cezamıda hızdan karnım burnumda yediim :CüvCüv: yalnızdım çevreyolunda bi araba sıkıştırdı ondan kaçım derkeeen bastım gaza radar varmışş yazdı abii 270 ytl yazmıştı sğlsun...len benim suçum ne kii şerrrrefsizden kaçımm derken ceza yedimm kötükedihüso

öp bakemmm Şeniz
siyah sütü çıktığı gibin okumuştum da ayşekulini okumadım

siyah süt fena değil tavsiye ederim

allah allah :uhm: bbelkim gerçekten tartılar arasında fark vrdır, biri kıyafetle diğeri kıyafetsiz tartılmıştır ne bilem işte yav, benimki daha geçenlerde 4980di bugün sağlık ocağında 5400 çıktı, oha yanı 1 haftada yarım kilomu aldı bu, seninki de öle bişidir anam takma kafaya

kızlar bugün süperdi ya önce dr a gittik ordan taksiye atlayıp arkadaşa oturmaya 1 aylık bebeği var anam bizim kız kocaman olmuş ha onunu görünce anladım nadar büyüdüğünü hanfendi fazla almış kiloyu azcuk 7 kg olmuşuz 1 kilo fazlamış varmış ben dediydim annneme şu mamayı verme diye biraz hastayız şurup verdi bi de şu pişik olayı var tabiki enfeksiyon olmuş dedi trosydla bi kremi karıştrıp 2 kere sürcekmişiz bu arada artık oturmalara gidebilir pozisyona gelmişiz fazla problem çıkarmadı ben durmama gari gezerim anasını satim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…