buün anamla buluşeceydik, beraber sağlık ocaına götürceydik, anam dedikü yoruldum tee sizin eve gelmeyim sağlık ocağının orda bi durak vvr orda bekleyim dedi, anam ben gitmişim öbür durakta bekliyom anam başka durakta beklermiş, cebi de yok, cep taşı diyom alışmadık dötte don mu durar kullanamam ben onu diyo, vallaha reziller olduk sorma, en son dayanamadım kendim gittim sağlık ocağına, annem de tesadüfen gelmiş, sağlık ocağında karşılaştık nihayet, sıpam şimdilik iyi keyfi yerinde, bugün de yukadık, şimdcik uyuyo
kızlar bugün süperdi ya önce dr a gittik ordan taksiye atlayıp arkadaşa oturmaya 1 aylık bebeği var anam bizim kız kocaman olmuş ha onunu görünce anladım nadar büyüdüğünü hanfendi fazla almış kiloyu azcuk 7 kg olmuşuz 1 kilo fazlamış varmış ben dediydim annneme şu mamayı verme diye biraz hastayız şurup verdi bi de şu pişik olayı var tabiki enfeksiyon olmuş dedi trosydla bi kremi karıştrıp 2 kere sürcekmişiz bu arada artık oturmalara gidebilir pozisyona gelmişiz fazla problem çıkarmadı ben durmama gari gezerim anasını satim
olm sen hiçç herife kızma leynn :mymeka: aneylede anlaşmıon senn kaydirigubbakcemile3
he len ben ilk cezamıda hızdan karnım burnumda yediim :CüvCüv: yalnızdım çevreyolunda bi araba sıkıştırdı ondan kaçım derkeeen bastım gaza radar varmışş yazdı abii 270 ytl yazmıştı sğlsun...len benim suçum ne kii şerrrrefsizden kaçımm derken ceza yedimm kötükedihüso
Bisey sorcam ya teyzem israrla bana devit 3 kullanma acd kullan diyo dr sorcam gittigimizde kullanan var mi ben bi ara iyi seyler duymadim sanki onun hakkinda mi baska seymiydi acaba kafam karisti
ben boşuna çok bilmiş karu demiom sanaaa :içelim:öp bakemmm Şeniz
siyah sütü çıktığı gibin okumuştum da ayşekulini okumadım
siyah süt fena değil tavsiye ederim
ben boşuna çok bilmiş karu demiom sanaaa :içelim:
umut D&R de 1.ydi bakalım siyah sütüde arkadaşım tavsiye etmişti sonunda fırsat buldumda aldııım inş. okurum... :teytey:
:mymeka: :mymeka:
deli misin leyyyn bi de iyi bi halt yemişin gibi anlatıyoonnn seni trafik canavarı seniii
karnındaki bebene de mi acımadın leyyynn delü karuuuu :mymeka:
he ben bi de ne dydum biliyonmu, burnu damarlı olursa erkek olurmuş damarsız olursa kız, anam bizimkinde damar yok kaydirigubbakcemile2 yanlızzzzzzzzzzzz artıkın küçük ibolya 2. bi sezeryan acısını yimeiyo o ayrı tabi kaydirigubbakcemile3
sağlık ocagındaki tartılar çook tartıyor canımoooo dolmuş yine sayfalar
biz de bugün dr a gittik 3 ay kontrolüne. ama canım sıkıldı. 12 gün önce aşısı vardı kızımın, sağlık ocağında 5.800 kiloydu. ama bugün dr da 5800 tarttı. dr tartıdan tartıya fark eder dedi ama hiç mi kilo almadı kızım yaa:çok üzgünüm:
yavrus adam nasıl sıkıştırdı biliyon mu sen basmasaydım bi yere toslayacaktım....ayrıcene kemerim takılıydıı polis durdurdu kemerinizi taktığınız için tebrik ediyoruz dedii bende tabi bi gülümseme örnek vatandaş sengözlerimebaksanab sonrasında hanımefendi pilot gibi gidiodunuz ehliyet ruhsat ama bendeki rengi görmee :1shok: arabadan indim polislerin bakışını görmee... fekalettii ... anlatmazsında beni sıkıştırdı gaza bastım diee kaydirigubbakcemile3 yoksa yalnızken yaparım hız ama eşim çocuklar varken basmam :lepi:
len benim oğluşun burnu damarlı aynı zamanda kız gibin güzel şimdi benümkünün arkası ne olcakk leyynn :roflol:He onu bende biliyom benim kiz kardesimin burnunda vardi herkes bunun arkasina oglan olur dedi gercekten oglan oldu
oh iisiniz valla benm wc ye gitcek vaktim yok siz kitap okuonuz allah versin valla!!ya ozaman benm cemre cok yaramaz ekim bebişleri arasında haa
bende yavaş yavaş tin tin gidenlere kızıorum sol şeridi 50 ile işgal edenlere kızıoomm :dilcikar: helede bunlar kadın olursa daha çook kızııoomm :mymeka: bide emniyet şeridinden gidenlere acipp küfür edeiom ama hakediorlaryok bi de takmasaydın emniyet kemerini :mymeka:
ben trafik kurallarına uymayanlara ve hız yapanlara çok kızıyorumklava:
yok valla benimki de uslu sayılmaz bakıcısı olduğu halde anca yetişebiliyom
hemi benim mesajımı okursan göreceksin en son 3 ay önce bıraktım ben kitap okumayı :mymeka: burası daha eğlenceli geliyo ama yarım bıraktıklarımı merak ediyom çok.. kız biriniz okuyup özetleyin beeeeeeee kaydirigubbakcemile3
bende yavaş yavaş tin tin gidenlere kızıorum sol şeridi 50 ile işgal edenlere kızıoomm :dilcikar: helede bunlar kadın olursa daha çook kızııoomm :mymeka: bide emniyet şeridinden gidenlere acipp küfür edeiom ama hakediorlarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?