2008 Ekim Anneleri

olm sen hiçç herife kızma leynn :mymeka: aneylede anlaşmıon senn kaydirigubbakcemile3

gez anam gez oh misler gibin, bu arada sen gari mi dedin, nerelisin len sen :uhm:

:mymeka: :mymeka:
deli misin leyyyn bi de iyi bi halt yemişin gibi anlatıyoonnn seni trafik canavarı seniii
karnındaki bebene de mi acımadın leyyynn delü karuuuu :mymeka:

Bisey sorcam ya teyzem israrla bana devit 3 kullanma acd kullan diyo dr sorcam gittigimizde kullanan var mi ben bi ara iyi seyler duymadim sanki onun hakkinda mi baska seymiydi acaba kafam karisti

ben de monovit kullanıyorum, sağlıkocağından vermişlerdi.
acd3 ün avantajı içinde d vitamininden başka a ve c vitamininin de olması. ama a ve c anne sütünde de varr...

öp bakemmm Şeniz
siyah sütü çıktığı gibin okumuştum da ayşekulini okumadım

siyah süt fena değil tavsiye ederim
ben boşuna çok bilmiş karu demiom sanaaa :içelim:
umut D&R de 1.ydi bakalım siyah sütüde arkadaşım tavsiye etmişti sonunda fırsat buldumda aldııım inş. okurum... :teytey:

ben kayseriliyim ya ama eşim eskişehirli onlar daha çok kullanır gariyi neyse ben kaçyom bizim kız uyuyacak huysuzlanıyo

ben boşuna çok bilmiş karu demiom sanaaa :içelim:
umut D&R de 1.ydi bakalım siyah sütüde arkadaşım tavsiye etmişti sonunda fırsat buldumda aldııım inş. okurum... :teytey:

siyah süt ince bi kitap zati bi günde bitirirsin
benim de yatakodasında başucumda ilber ortaylının bi kitabı (adını bilem unuttum), onüçüncü hikaye diye yazarını hatırlamadığım bi kitap, maeve binchy'nin bir dilek tut benim için ve adını şuan hatırlamadığım bir kitabı ve son olarak adam fawler ın empatisi duruyo :mymeka: bu banaydı
benim gibi maymun iştahlısı da yoktur birini bitirmeden merakımdan diğerini başlamışım sonra hepsi birden yarım kaldı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
:mymeka: :mymeka:
deli misin leyyyn bi de iyi bi halt yemişin gibi anlatıyoonnn seni trafik canavarı seniii
karnındaki bebene de mi acımadın leyyynn delü karuuuu :mymeka:

yavrus adam nasıl sıkıştırdı biliyon mu sen basmasaydım bi yere toslayacaktım....ayrıcene kemerim takılıydıı polis durdurdu kemerinizi taktığınız için tebrik ediyoruz dedii bende tabi bi gülümseme örnek vatandaş sengözlerimebaksanab sonrasında hanımefendi pilot gibi gidiodunuz ehliyet ruhsat ama bendeki rengi görmee :1shok: arabadan indim polislerin bakışını görmee... fekalettii ... anlatmazsında beni sıkıştırdı gaza bastım diee kaydirigubbakcemile3 yoksa yalnızken yaparım hız ama eşim çocuklar varken basmam :lepi:

oh iisiniz valla benm wc ye gitcek vaktim yok siz kitap okuonuz allah versin valla!!ya ozaman benm cemre cok yaramaz ekim bebişleri arasında haa

He onu bende biliyom benim kiz kardesimin burnunda vardi herkes bunun arkasina oglan olur dedi gercekten oglan oldu

sağlık ocagındaki tartılar çook tartıyor canım

yok bi de takmasaydın emniyet kemerini :mymeka:

ben trafik kurallarına uymayanlara ve hız yapanlara çok kızıyorum klava:

oh iisiniz valla benm wc ye gitcek vaktim yok siz kitap okuonuz allah versin valla!!ya ozaman benm cemre cok yaramaz ekim bebişleri arasında haa

yok valla benimki de uslu sayılmaz bakıcısı olduğu halde anca yetişebiliyom

hemi benim mesajımı okursan göreceksin en son 3 ay önce bıraktım ben kitap okumayı :mymeka: burası daha eğlenceli geliyo ama yarım bıraktıklarımı merak ediyom çok.. kız biriniz okuyup özetleyin beeeeeeee kaydirigubbakcemile3

yok bi de takmasaydın emniyet kemerini :mymeka:

ben trafik kurallarına uymayanlara ve hız yapanlara çok kızıyorum klava:
bende yavaş yavaş tin tin gidenlere kızıorum sol şeridi 50 ile işgal edenlere kızıoomm :dilcikar: helede bunlar kadın olursa daha çook kızııoomm :mymeka: bide emniyet şeridinden gidenlere acipp küfür edeiom ama hakediorlar klava:

yavruuum sen ilk yarısını oku bana anlat bende diğer yarısını okuyayım sana anlatayım... ( :jeyyar: )başka bi isteğinn varmı yavruuss çekinmee söyle söylee :mymeka:

o dediklerine ben de kızıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…