kız leyla hiç işini bilmiyon haaaa
6 tane almış işte ne güzellll.. alsa bi dert almasa bi dertttklava:
hiç sesini çıkarmasaydın, normali buymuş gibi davran ozaman herşeyden üçer beşer alır ne güzel iştee kaydirigubbakcemile3
ya kıslar aklıma geldi size bişey soracağım yine dr.a sormayı unuttum ya benim oğlan dr gidip muayene olunca bi de aşıyı yiyince çok fena kuduruyo ben de bütün soracaklarımı unutuyorum iyi mi y benim oğlum bazen özellikle uykudayken acayip korkarak gözlerini kocaman açarak ellerini böyle havaya kaldırıp tuhaf bir şekilde ağlayarak uyanıyor acayip korku ifadesiyle zor sakinleştiriyorum içinizde benzer durumu yaşayanlar var mı neden öyle yapıyor acaba
Aynisi bizdede oluyo canim ya korktu diye uzuldugum yetmiyo bide susuturamiyom daha beter deli oluyom dr gazi olabilir dedi ama benin kizin pek gaz sorunu olmadi bende merak ediyom canin siz 2. Asiyi yeni mi oldunuz yada niya simdi sen 22 ekimde mi dogum yaptin
Waterlilily Merann olcayy eliff bacim dilinizi mi yuttunuz konusun yaa valla uykum geldi giderim yoksa
cnm ben 23 ekimde doğum yaptım bu çizelgeyide bi türlü çözemedim 2 ay 4 hafta 1 günlük diyor oğluş için 3.ayı dolduruyoruz öyle olmuyo mu sizcede ayın 23'ünde 3 aylık olacağız 3.ay aşılarını oldu bugün verem ve pnomokok oldu demek senin kızdada var aynı sorun sorma bende çok zor teskin ediyorum öyle uyandığında annecim sakin ol annen yanında diyorum ama bi avaz bi avaz benimkinde hep gaz olayı mevcut doğduğundan beri ama hani eskilere hep der ya melekler korkutuyo onları diye güldürüyolarda aynı zamanda bazende uyurken izlediğimde gülüyor mesela ay ama bende resmen tik oldu bazen başına oturup izler oldum çocuğu ama o kokarak uyandığında felaket oluyor çocuk resmen kendini kasarak uyanıyor valla çok endişeleniyorum bi daha sefere soracağım mutlaka ama 1 ay sonra kontrolümüz yazarım sana ama o zamana kadar biraz olsun rahatladım demek sadece bizde değilmiş bu analık ne zormuş ya:1no2:delikafadulden
Benim kızım da bazen korkarak uyanıyor içim gidiyor benim de. Genelde yabancılarla karşılaştığında veya kalabalık ortama girdiğinde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?