2008 Ekim Anneleri

Bende dedim cnm geç değilmi diye efendim 1 yıla kadar alınabiliyormuşmuş öyle dediler valla umarım bişey çıkmaz ya ne kadar sürede geri dönüyolar

cnm sonuçta bir anormallik olmazsa dönmüyorlar...eğer sorun varsa sağlık bakanlığından arıyorlarmış

Sen ozelde yaptirmissinya ordan bi karisiklik geliyo simdi bizim aile dr var ondan baskasina gidemiyoruz sevksiz oda saglik ocaginda gecen gittik dr sordum rota virusu asisa varya bide dedim o ozel asi dedi bende biliyom ozel asi oldugunu yaptiralimmi doktorumuz sizsiniz alalim mi felen diyecektim o araya lad karisti biseyler oldu diyemedim oda hic bu onemli yaptirmanizi tercih ederim mutlajka alin felen demidi sadeca o ozel asi dedi simdi bu rota virusunun zamani felan varmi gecmi kaldik gidince desem yap diye

Evet cnm eğer bişey yoksa aramıyorlarmış benim oğluş kalktı kaçtım ben hepinize iyi geceler

biz burayi killattik Eliff daha camasir katliyo bu camasir olayina deli oluyom ya 2 gunde bi makina doluyo yikiyom ya dolap cekmece birbirine giriyo gicik oluyom katlamaya cocukken kendiminkileri depistirirdim dolaba annem katlasin diye simdi is basa dusuyo malesef ben de gidecem gozlerim gidiyo yaa

cnm benim oğlanın aşı karnesi varda önümde 4.ayda rotavirüs-2 6.ayda rotavirüs-3 yazıyor ilkini hemen yaptırsan olur mu acaba bilmiyorum bi sor dr.istersen bu arada oğlanın ateşi 37.2 yarım kaşık caplol verdim ben iyi mi sizce

Kızlar günaydın naparsınız yine açılış bana ait ama kapanış öyle olmuyor yaww.napim uykuma dayanamıyorum yaaa.eee hade gelen bakem geçmişi okumaya 1 saat yetmedi yaa

canım rotayı ilk 3 ay içinde yapıyon 3 aya girmemesi lazım

günaydın kızlar :dance::dance:
rota aşısıda ne oluo yaw:sm_confused::sm_confused:
ben daha önce duymadım..:sm_confused::sm_confused:

Ozlem tahlillerin temiz ciktigina sevindim canin si pamuklu cople masaji nasil yapican bana da bi anlatsan bizim dr 1 yasina kadar dedi acilmazssa ameliyat masajla ac diyo ama bu cadi sevmiyo yaa

canım tam burunla gözün kesiştiği yere yani çocuğun gözüne dokunmadan hani çapak biriken yerin tam altına ileri geri masaj yapcan dedi elimle mi dedim kulak çubuğuyla olabilir dedi bide damla söyledi eşim alcak bugün akşam çıkamadı birazdan getirir adını da söylerim akşam yaptım masaj sanki azaldı gibi bile gece çapak olmamış inş geçiodur

canım rotavirüs ishal aşısı oluo....önemli bi aşı aslında ama ülkemizde henüz sağlık bakanlığının aşı listesine girmedi bizim dr yapalım mı die sormadı bile direk yapcaz dedi biz bitirdik rotaları:sm_cool: ağızdan verilio bu arada 2doz şeklinde ....2.ay sonu ve 4.ay sonu olduk biz

günaydınmirmirmirmir göğüslerim sızlıo bacılar nie küfisfisfis

Bende dedim cnm geç değilmi diye efendim 1 yıla kadar alınabiliyormuşmuş öyle dediler valla umarım bişey çıkmaz ya ne kadar sürede geri dönüyolar

bizden 2. ayda aldılar ikinciyi.bişe cıkmadığı halde.
bizimde rotamız olmadı yaa:çok üzgünüm: doktor da bişi demedi:çok üzgünüm:

canım n
annem gögsüm sızlıyo dyınce ya sut iniyo yada bisey umdu derdı yiyecek bişey gördün yada akına geldıyse sut umarmıs hanı canın ıstemese bile bi lokma yemen gerekirmiş bilmem ne kadar dogru bu roto vurusu bizede yapılmadı ya dr bişey demedi ben sordum oda o ası ozel dedi sadece önemlı yapalım felan demedı ben dyecektım yaptıralımmı dıye o ara kız agladı bışey oldu laf kaynadı unuttum yaaakötükedihüso

evet ya o masajın faydası oluyo ben elımle yapamıyodum bu kulak cubugu ıyı fıkır artık oyle yapım barı yoksa sureklı capak oluyo

nihalim nasılsın?kuzum nasıl?

iyiyim celencim elhm.feyzada iyi düzene girdi gibi :ecrin_bebek:ama benim canım sıkkın ya :çok üzgünüm:annem bugün hastaneye yatıyor safra kesesi alınacak aklım hep onda gitmek istedim ama gidemedim feyzayı tekrar hasta ederim diye korktum kendimde:çok üzgünüm: tam toparlayamadım.şu gurbetlik ne zormuşsenağlama

evet ya o masajın faydası oluyo ben elımle yapamıyodum bu kulak cubugu ıyı fıkır artık oyle yapım barı yoksa sureklı capak oluyo

Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…