yani selaaaaam demek istemiştim :)))))))))))))))))))))))))))
selam canım.Allah hayırlı etsin inşaallah sonuna erdirsin.sen burayı çok okuma korkarsın sonradelikafadulden
şaka şaka tecrübe olur sana başına gelecek güzelliklerden önceden haberin oluryerimseniben
hihoyyyt
meraba canım bu güsel yolculukta Allah yardımıcın olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve 2009 anneleri olarak bizler gibi güzel arkadaşlıklar kurarsınız
az önce show tvde gemlikte bi emzirme gününü gösterdiler gördünüz mü kızlar
bi sürü anne ve bebek toplanmışlar ay öyle tatlılardı ki keşke bizler de bi gün öyle toplanabilsek
bende izledim çok şekerlerdi demiiii.hele bitanesi ne şirin gülüyordu kameraya.kaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar eskişehirde oturan yokmu yahu çatlıcam valla yalnızlıktan hepimizde başka başka yerlerdeyiz
benim kuzenim eskişehirde hemşire canım arayım söyleyim sana arkadaşlık yapsın tabi vakit bulursa gece gündüz nöbet tutuyorkaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel olur valla nerde görev yapıyo acaba
nazyaz kullanıcısından alıntı
cok gecmiş olsun.sağlıkla sıhhatle cıksın ameliyatdan.yapıcak bişi yok bol bol dua edip göndericena.s.iyiyim celencim elhm.feyzada iyi düzene girdi gibi :ecrin_bebek:ama benim canım sıkkın ya :çok üzgünüm:annem bugün hastaneye yatıyor safra kesesi alınacak aklım hep onda gitmek istedim ama gidemedim feyzayı tekrar hasta ederim diye korktum kendimde:çok üzgünüm: tam toparlayamadım.şu gurbetlik ne zormuşsenağlama
Seleeem bende ekim annesi olacağım ama 2009 ekim...yani seneye bende bunlardan bahsedeceğim çok heyecenlı:))))))))))))))))))))))))))hepinizin bebişlerine allah uzun sağlıklı mutlu ömür diliyorum:)
hee ne gösel olurdu.ama bak istanbulda bileem kaç kişiyük heeeç hareket yok:mymeka:az önce show tvde gemlikte bi emzirme gününü gösterdiler gördünüz mü kızlar
bi sürü anne ve bebek toplanmışlar ay öyle tatlılardı ki keşke bizler de bi gün öyle toplanabilsek
ne göösel:dilcikar:ewet ya 7.5aylık mış demek bizimkiler de öle olcak biraz daha büyünce
ya kızlar bizim oğlan gece 11de uyudu çok güsel emmişti uyumadan sabah da 7.30da uyandı ilk gez böyle oldu ya bana da çok iyi geldi deliksiz uyku
selamlar nasılız bakalım ben daha iyiceyim kuzumu banyo yaptırdım yatırdım uyuyo ahanda ağlıyo emzirdim geldim şimdi daha kolay bence ilk zamanlar asla yalnız kalmıyodu artık çevreye bakıyo renkleri çok seviyo bakalım gün geçtikçe kolaylaşacak
kızlar benim kızım hala çok çıkartıyo yani kusuyo dr. 3. aydan sonra bitmesi lazımdı dedi gerçi çok emiyo ben ayırmasam asla memeyi bırakmıyo saat beşı emiyo eee süreyi uzatmaya çalışıyom artık işe başlayınca zor olur
fakultede sanırım canım çok şekerdir gerçekten tanısan yersinyerimseniben[/Q
çok iyi ya işallah tanıma fırsatım olur çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?