leyluşuuumm zillin coook tatlı olmus haaa allah nazarlardan saklasın
ibolya aneye gitcek bugündün yazmıştıya anneme küsen babamı da görürüm diee kaydirigubbakcemile3 ya iboşumun annesini istiomm ben buraya haa çok komik teyze yaa Şeniz
ibolyanın annesi de gelsin diyenler die grup kurcem :roflol:
emziriyorum hemi de deli gibin emiyo benim kız amaaaaa ben bugün itibariylen diyete başladım kızlaaarrr :lepi:
sütümün azalacağını sanmıyorum çünkü yarım litre süt içiyorum hergün :lepi: zaten öyle ağır bir diyet değil.. dengeli belenme diyelim.. acaip abur cubur özellikle de çikolata-tatlı yiyen biriyim bennnklava: bunları yemicem ek olarak ekmek, makarna, pilav yok.. onun dışında her yemek serbest cokacimcoook
http://remembranceticker.tickershack.com/tickers/6elggrj8a4ael5hq.png
leyla bak kullanıcı paneline git orda profile tıkla ,en aşağı in orda kilo doğum takip diyor oraya bunu yapıştırr...hacerin resmini koydum bizimkiler gibi altta resim olcak ayı günü yazcak
değişiklikleri kaydet demeyi unutma
Ahanda geldim...ne zamandır girmedim nete ...herkes iyi demi bi yaramazlık yokdur umarım..bende oğlumu sünnet ettirdim, nezle oldu derken anca girebildim eh birde daha fazla ilgi istiyor artık..celen35 benim oğlanda senin kız gibi yatırdığım an uyanıyo ayaklarımızda tutuyoz başka çare bulamadık daha ...anam büyüdükçe rahat etcez derken veletlerin yaptığına bak..
ya deliricem yemin ederimemio uyuyo memede.artık süt cekmio belli ağzını kıpırdatıo.yalancı emzik gibi.bende parmağımla cıkartıom.uyuyo kucağımda.yerine yatırdığım gibi gözünü acıoÇok üzgünüm çoook ya cok zor durumdayım haaasenağlama bide yattığı yerde oyalansa amenna ama bu yine meme istio karnı tok ama orda uykuya gecicek.su yalancı emziği bi alaydı yarabbbbiiiimmmmmm:Saruboceq:
ağlasımasına bende kıyamam ama öyle her dakika meme olmaz kii..seni iice emzik yapmış...yavrum sütün var senin demii...azcık sağ bakalım birde tadına bak sütünün...hani bazen tuzlanır derler yaa...(genelde hamile kalınırsaannenin sütü tuzlanırmış :1shok: )
birde sırt üstü yatırıp ayaklarının altına gazete poşet koyy ses çıkarsın belkim hoşuna gider aklıma başka bişe gelmiyor :sm_confused:
nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:
o kıpırdayan barsaklarında ki gazdır şakkıdı hemen kıpırdamaaz bebek lenn :mymeka:nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:
bugun toplasan 1 saat uyumadı cıldırma noktasındayım.zarae vermekten korkuorum iice yıprandı sinirlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?