2008 Ekim Anneleri

ya önceden bu aşının güvenirliği yokmuşş bağırsak tıkanmasına neden oluyormuş ama 1,5 yıldır falan güvenirliği onaylanmış..ben kızımda da yaptırmıştım bu aşıyı rotavirüs olmadı şuana kadar bundan sonrada olmaz muhtemelen.. CADIARZU
kızım 1 yaşındayken su çiçeği aşısı yaptıracaktık antalyada doktorumuz sıkı sıkı tembih etmişti yaptırın demişti..anaaa kayseriye gittik 1 yaş su çiçeği aşısını bilen yok s.ocağında....hatta doktorumuzu aradım aşıyı alın s.ocağında yaptırın dedi düşünün s.ocağı kabul etmedi aldığım aşıyı vurmayı...neyse sonra özel bi hastaneye gittik orda doktor yaptıı..acaip acaippp işteee kötükedihüso
pnomokokte (zatürre) öyle 5 yıl önce bile özel yaptırmıştık galiba 600-700 ytl civarında tutmuştu o zamanlar..şimdi devlet karşılıo ama o zamanlar aşı olmayan bissürü bebek varr....aşıı olayıı acaip işte dedim yaa...
şimdi devlet aşıyı kapsamına alıyor zorunlu görüyordaa o zaman nie zorunlu değildii... Çok üzgünüm çoook
rotavirüste öyle devletin keyfine kalırsaa alcaklar yada avrupa birliği kafalarına vura vuraaa zorunlu hale gelecekk :mymeka:

ibolya aneye gitcek bugün dün yazmıştıya anneme küsen babamı da görürüm diee kaydirigubbakcemile3 ya iboşumun annesini istiomm ben buraya haa çok komik teyze yaa Şeniz
ibolyanın annesi de gelsin diyenler die grup kurcem :roflol:

emziriyorum hemi de deli gibin emiyo benim kız amaaaaa ben bugün itibariylen diyete başladım kızlaaarrr :lepi:

sütümün azalacağını sanmıyorum çünkü yarım litre süt içiyorum hergün :lepi: zaten öyle ağır bir diyet değil.. dengeli belenme diyelim.. acaip abur cubur özellikle de çikolata-tatlı yiyen biriyim bennn klava: bunları yemicem ek olarak ekmek, makarna, pilav yok.. onun dışında her yemek serbest cokacimcoook

evet ya anneme gidecem dediydi annesini nerde tanıyon kı bence babası komık horozun bogazınan tutup baırıyomus ya mu haa ne guldum ya

sütüde yarım yağlı içersinn senn :mymeka: ibolyaa gel leynn bak napıoo milllet bunlar dışında yiyecek mi var leyn ne yicen delü karuu -tatlicadiarzu- hadi bende ekmek yemiyorum bizim evde pek tüketilmez ekmek ama pilav mutlaka yenir...çikotalasız yaşanmaz olmmm... kötükedihüso
ben saa geçen ne dedim evde bitter kalmamış kocişko gecenin yarısı 2 ydi galiba bitter çikolata almaya gitti leyynn olurmu öylee çikolatasızz
neyse ben seni yoldan çıkarırıım akşama sıcak çikolatamı alıpp keyif yaparken sen nasıl durcen bakalımm lülülülülülü

ya deliricem yemin ederim emio uyuyo memede.artık süt cekmio belli ağzını kıpırdatıo.yalancı emzik gibi.bende parmağımla cıkartıom.uyuyo kucağımda.yerine yatırdığım gibi gözünü acıoÇok üzgünüm çoook ya cok zor durumdayım haaasenağlama bide yattığı yerde oyalansa amenna ama bu yine meme istio karnı tok ama orda uykuya gecicek.su yalancı emziği bi alaydı yarabbbbiiiimmmmmm:Saruboceq:

Ahanda geldim...ne zamandır girmedim nete ...herkes iyi demi bi yaramazlık yokdur umarım..bende oğlumu sünnet ettirdim, nezle oldu derken anca girebildim eh birde daha fazla ilgi istiyor artık..celen35 benim oğlanda senin kız gibi yatırdığım an uyanıyo ayaklarımızda tutuyoz başka çare bulamadık daha ...anam büyüdükçe rahat etcez derken veletlerin yaptığına bak..

anaaaa sünnet miii:1shok: yerim ben onun minik bamyasını kıyamaaammcokacimcoook baharcım 1 haftadır burda sünnet mevzusu var ibolya yaptırıcaktı biri yaptıtrma daha demiş vazcaydı.burdada kimi yaptır kimi yaptırma dio.sen nie yaptırdın?sağlık falanmı?CADIARZU

ağlasımasına bende kıyamam ama öyle her dakika meme olmaz kii..seni iice emzik yapmış...yavrum sütün var senin demii...azcık sağ bakalım birde tadına bak sütünün...hani bazen tuzlanır derler yaa...(genelde hamile kalınırsaannenin sütü tuzlanırmış :1shok: )
birde sırt üstü yatırıp ayaklarının altına gazete poşet koyy ses çıkarsın belkim hoşuna gider aklıma başka bişe gelmiyor :sm_confused:

nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:

hoşgeldin baharcım a.s. ne güzel bir an evvel olmuş bitmiş :teytey:
olduda bitti maşallaaahh :lepi: nazar değmez inşallah

nie tuzlu olunca daha cok mu içesi gelio:uhm:
len hamile olmiim:1shok: zaten karnımda bişiler kıpırdıodelikafadulden:1no2:

yok len daha çok içesi geldiğinden degil sen agzında duryo süt çekmio dedin yaaa yani tuzlu olursa içmezmiş bebek içsede yaramazmış annenin sütü hatta zehirlemiş falan diorlar.... CADIARZU
bunlar kocakarı lafları kuşum ben pek inanıyorum diyemem...
ama bak kayınvalidem 3 aylık bebegi varken hamile kalmış o sırada bebeğine hiiç sütü yaramamış çok zayıflamış bebek tabi o da hamile olduğunu bilmioya sonra biri demiş sütüne bak die sütünün tuzlu olduğunu farketmiş hemen ebeye gitmiş hamile oldugunu öğrenmiş sonra sütten kesmiş falan die anlatır hep.. :uhm:
geçen günde yine bahsetmiştim..kızmın arkadaşının annesi o da 3 aylık bebegi varken hamile kalmışş ama karnındaki 8 aylık olana kadar emzirmiş ..doktoru bişe olmaz demiş öyle sütü falanda tuzlanmamışş...işte her zaman vucut aynı tepkiyi vermiyor..birinde süt tuzlanıp yaramazken arkadaştaa doktor tavsiyesi işe nerdeyde doğana kadar emzirmiş diğer bebeğinii :1shok:

bugun toplasan 1 saat uyumadı cıldırma noktasındayım.zarae vermekten korkuorum iice yıprandı sinirlerim

Celen bizim kizda oyle tek degilsin bacim buda ayakta uyuyo omuzda uyuyo koydugun an uyaniyo aslinda emzik cok iyi bisey benimki emecek ama agzindan firliyo bebede delleniyo bende surekli vermekten dedimki acaba agzina kucuk mu geliyo cuk cuk cekiyo agzindan cikiyo babasina dedimki bu 0 6 aylik damakli bide bunun bi buyuk boyunu kiraz uclu olanini al al bakiim dedim dun almis anam oda kocama bi ucu var kafam kadar aslinda verince dusurmeden emiyo ama buyuk burun deliklerinin tam dibinde agzinin dolusu damagini yara felen yapar diye vermek istemiyorum yåa aslinda agzinda emzik olunca attigim yerde uyuyo ama

bugun toplasan 1 saat uyumadı cıldırma noktasındayım.zarae vermekten korkuorum iice yıprandı sinirlerim

haklısın yavrum inanılmaz sinirleri yıpratıyor uykusuzluk bebeğin mızırdanmasıı :çok üzgünüm: eşin yok mu anacım evde azcık yardım etsin işteyse izin alsın gelsin azık nefes al kuşum beee çok sıkılmışsın :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…