2008 Ekim Anneleri

nihal geçmiş olsun canımmmmmm
dökülüyo teyzesi saçları bi saçı vardı zaten oda dökülüyo kafasında konak başladıııııııı zaten anasınında dökülüyobenneyaptımki:uhm:
leyla bi sor dra daha yeni 3 aylık oldun galba
yarın sağlık ocağına gitcem 3. tetanoz var bu sefer beni şişliyceklersengözlerimebaksanab

yarın benımde 3 tetenozum var gıdınce sorcamm ınş olur der bugun tam 3 ay olduekım 22 de doğmuştu bıde bugun gecen sene son ade gunumdu anaaaaa bi senedir adet olmadım

benim de son adet tarihim dündü vay beee 1 yıl olmuşşş ben de hala adet görmedimm

mrb kızlarr ne var ne yok
geçmiş olsun nihalcim anneciğine ama artık ameliyatlar çok kolay inş.bir an önce sağlığına kavuşur... a.s.

kız leyla süsleme o kızı öyle çıtır çıtır yerim walla..yaza gelince tam yemelik olur bu kız yiceeemm Şeniz

len olm rotavirüs önemli bi aşı leyn nie söylemiorlar nie yapmıorlar...hayret bişe haa..ishal ne kadar önemlidir bilirsiniz özelliklede okul çağında anaokulu döneminde rotavirüse yakalanabiliyorlar... kötükedihüso

Son düzenleme:
eylül nerde yaww bikaç gündür yok ortalıktaa merak ettim :uhm:

leyla hacerin bandının lastiği biraz sıkı gibi görünüor bıngıldakları açık ya o açıdan takmamak lazım izide çıkmıştır muhtmelen...nisan ın da vardı o tokalarda takamıyordum ordan biliyorum... :jeyyar:

benim en son regl tarihim 2 ocaktı oğluş 2,5 aylıkken regl oldum şimdi yine düzene girdi 2 kere oldum yanii...ben acaip seviniorum ya regl olunca korkuyorum yoksaa napıımm

kafası kucukken oluyodu ogun taktım dedıgın gıbı sıktı resmı cektım cıkarttım zaten meran kııı bız yarı gıtsek vururlarmı bu asyı bugun tam 3ay oldu

ben kacırdııım fırsatııııı

yavruss bu konuda hiç fikrim yok doktorunu arayıp sorsan iyi olur... CADIARZU

lan biz gec kaldık ozaman yaa:çok üzgünüm: ne biçim doktor bunlar biri ak derken diğeri kara dio.bizede vurulsada olur vurulmasada dedi bence gerek yok dedi ibineÇok üzgünüm çoook
ya kızlar ben 20 aralıkta reg oldum 25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum.ondan 1 hafta sonra yine kanamam oldu ve hala devam edio.yaklasık 15 gün olucak:çok üzgünüm: nollii ki
len meran karısı kim kim kıllattınız len akşam:mymeka:

leyluşuuumm zillin coook tatlı olmus haaa allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…