2008 Ekim Anneleri

deneye deneye öğrencez artıkın dbest tutturdu mu acep yoğurdu
buarada teyzeleri 50gr yoğurt yedik ilk denememiz ekşitti yüzünü biraz ama yuttu öyle böyle yarısını yedi yani 1paketin kalanına da cicibebe ufalayıp biraz da pekmez akşam üzeri verem diom bişey olmaz dimi dolapta ağzını kapattım:uhm:

he len süt veren bizim kaynanaydı.şimdi de çocuğun eline elma ekmek neyim sıkıştırıyo.:roflol:bizim kızın dişleri 1 aya kalmaz babaannesinin sayesinde çıkıverir:roflol:

ohh kız valla emzirmek kadar zevklidir demi bişeyler yedirmek de.yerken zorlanıyo mu bari?hani bazı bebişler bişeylerle oyalanarak yerler ya,ya da ağlarlar seninki de öle mi?

klava:nere gittiniz len?teker teker kaçtınız kaçaklar.ahanda ben de gidiyim de görün gününüzü:jeyyar:

hohhohhhh bizde bu gün tam 4 aylık olduk :teytey: allahım inanamıyorum...delikafadulden

ohh kız valla emzirmek kadar zevklidir demi bişeyler yedirmek de.yerken zorlanıyo mu bari?hani bazı bebişler bişeylerle oyalanarak yerler ya,ya da ağlarlar seninki de öle mi?

aynen öleee canm biri şakrabanlllık yapıo karşısında ya oyuncakla oyalıom öle tıkıom ağzına az az yiyoz biz yarım yada çeyrek porsiyon oluo ama genelde emio ana öğün olarak
emzirmek kolay valla ekgıdanın da tadı ayrı beslemek hoşuna gidio anne olarak
kerem durmuo ben kaçtım kucağmdaydı zaten sıkıldı

içine metal kaşık sokmadıysan bişe olmaz galiba yalnız üzerinde ne yazdığını da okumak lazım CADIARZU

selam kızlar kimler var kimler yok bakalım. naparsınız pazar pazar ben evdeyim kociş sınavda görevli öylee oturuyom hava da yağmurlu zatii.sıkıcı yaa ne zaman yaz gelecek bebeler şöyle çıplak çıplak gezecek. heyecanla bekliyorum o günleri...

he len süt veren bizim kaynanaydı.şimdi de çocuğun eline elma ekmek neyim sıkıştırıyo.:roflol:bizim kızın dişleri 1 aya kalmaz babaannesinin sayesinde çıkıverir:roflol:

tam kazanlık leyn senin kii kaydirigubbakcemile3 elma ekmek neyim nasıl sıkıştır leyn :1shok:eylül koparabilir dikkat ett yasakkelime

kız tuttururmuyum?alıyorum hemen elinden.yapma diye de kızıyorum ama bizim kaynana gülüyo kıkır kıkır.ne var sanki koparacak diye de benle dalga geçiyoo

slm cnm hoşgeldin :jeyyar: mersinde yaz gelmesini çok isteme yavrum yaa ben Antalyadayım yaz gelsin demeye tırsıom walla kaydirigubbakcemile3 sıcağıı ne sıcak olur gözünü sevdiğimin memleketii böyle ii walla burdada yağmur yağıoo acaipte rüzgar var ben seviniom :dance: o yaz sıcaklarını düşünmek istemioom :çok üzgünüm:

meran kızlan oğlanın arası nasıl bizim kız kıskanmıyor derken şimdi kıskanmaya basladı yok ona oğluşum diyon onu çok seviyon falan filan en küçük şeyden nem kapıp küsmeye basladı yaa

enee seninkiyle benimki aynı günn doğmuşş gel öpüm seni Şeniz birde themisin oğlu vardıı üçümüzün kü aynı günn doğmuuuşş demek kii :teytey:

Gel öpüşek canım benim allahım bugünleride gördük ya şükür şükürdelikafadulden

Bişi sorcam sen oğluna ek bişeylar vermeye başladın mı?

kız tuttururmuyum?alıyorum hemen elinden.yapma diye de kızıyorum ama bizim kaynana gülüyo kıkır kıkır.ne var sanki koparacak diye de benle dalga geçiyoo

yine kaynanan üzerinde fikirlerim var takma dişleri varsa çıkart elmayı ver bakalım koparabilcek mii kaydirigubbakcemile3 ama ekmek gerçekten tehlikeli ıslanınca hemen kopabilir bunuda kayınvaliden üzerinde deneyebilüünn lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…