canım sanki soğuk yapmışssın gibi geldi bana CADIARZU bir daha dene bakalım söylediğim gibi... birde üstünü açmadan 4 saat kesin beklett...bende kıızmda evdeysem eğer o cam mama kavanozlarına yapardım yoksa hazır alıyordum...oğlanda daha yoğurt denemedim çok gaz yapacak korkusundan...bende mamadan yapardım ama anne sütünden de mayalayan varr...
babymix de güzel diorlar dedim ya farketmez hangisini verirsen ver önemli olan o maya kültürünü almasıı CADIARZU
özlem senin oğluşun tam kaç aylık
ohh kız valla emzirmek kadar zevklidir demi bişeyler yedirmek de.yerken zorlanıyo mu bari?hani bazı bebişler bişeylerle oyalanarak yerler ya,ya da ağlarlar seninki de öle mi?
deneye deneye öğrencez artıkın dbest tutturdu mu acep yoğurdu
buarada teyzeleri 50gr yoğurt yedik ilk denememiz ekşitti yüzünü biraz ama yuttu öyle böyle yarısını yedi yani 1paketin kalanına da cicibebe ufalayıp biraz da pekmez akşam üzeri verem diom bişey olmaz dimi dolapta ağzını kapattım:uhm:
enee seninkiyle benimki aynı günn doğmuşş gel öpüm seni Şeniz birde themisin oğlu vardıı üçümüzün kü aynı günn doğmuuuşş demek kii :teytey:hohhohhhh bizde bu gün tam 4 aylık olduk :teytey: allahım inanamıyorum...delikafadulden
he len süt veren bizim kaynanaydı.şimdi de çocuğun eline elma ekmek neyim sıkıştırıyo.:roflol:bizim kızın dişleri 1 aya kalmaz babaannesinin sayesinde çıkıverir:roflol:
selam kızlar kimler var kimler yok bakalım. naparsınız pazar pazar ben evdeyim kociş sınavda görevli öylee oturuyom hava da yağmurlu zatii.sıkıcı yaa ne zaman yaz gelecek bebeler şöyle çıplak çıplak gezecek. heyecanla bekliyorum o günleri...
naber yeşim?denedin mi rezeneyi?işe yaradı mı barime
enee seninkiyle benimki aynı günn doğmuşş gel öpüm seni Şeniz birde themisin oğlu vardıı üçümüzün kü aynı günn doğmuuuşş demek kii :teytey:
kız tuttururmuyum?alıyorum hemen elinden.yapma diye de kızıyorum ama bizim kaynana gülüyo kıkır kıkır.ne var sanki koparacak diye de benle dalga geçiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?