geçmiş olsun len ibolya cadısı.len bu havada badana mı olur oturun oturduğunuz yerde.badana yerine kocan alsın seni accık gezdirsin.senin hastalığının dermenı gezme olim.
bizde iyiyiz elhm.canım.kahvaltı yapacağız şimdi eşim yeni geldi.öpüyorum senia.s.
günaydın kızlar
canım tutmamış derken ??? o yoğurt sulu olcak bizim yediğimiz yoğurtlar gibi taş gibi
olmayacak onun özelliği öyle ....zaten neden evde ve günlük mayalıyoruz yoğurdu...bebeğimizin o mayadaki kültürlere ihtiyacı olduğu için...akıcı kıvamda olcak yani cicözüm temem mii...birde dereceside önemli tabi serçe parmağını sok canım yaptığın mamanın içine serçe parmağını yakar yapmak sıcaklıkta olcakk a.s
ibolyacım cam bardakda üstüne çay tabağı kapatıpta olabilir kaydirigubbakcemile5
ama kızlar bence yoğurt için erkeeeenn CADIARZU felaket GAZ YAPAR 4.aydan sonra yada doktorunuz ne zaman dersee artık o zaman başlasanız daha ii olurr derim ben CADIARZU
nettün len ibolya karusuu geçmiş olsuun leyyn a.s. gel len öpiim neysee vazgeçtim bulaştırırsın falan vazgeçtim öpmijemm lülülülülülü
dışarda yağmur var olm n e gezmesi hastayım diom ben :mymeka:
uf oldum ben :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ooh afiyet olsuun cokacimcoook bende çookkk öpüyoruum Şeniz zuzuya ii bakk annesii yazın onuda öpcezz haaa :jeyyar:
sağolun anacıklarım, zaten biz bi eve sığıncaz artık, annemle eşim taşıycaklar eşyaları, taşımacıya verdik, öf daha 6 ay önce taşındıydım yaaa
günaydın canım.daha pazar kahvaltımızı yapmadıkcokacimcoookeşim sabahın köründe sınav varmış görevliymiş gitti daha gelmedi ben yedim bişeyler.şimdi hava sıcak olacaktı alacaktık piknik sepetimizi feyzayıda arabasına koyacaktık atacaktık kendimizikırlarakaydirigubbakcemile2aaahhhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhh
canım parmağımı sokmadım işte içine artık nasıldı sıcaklık bilmiomdelikafadulden cam mama kavanozları var ya minik kapaklı ona koymuştum onu da ılık peteğin üstüne koydum doğru mu yaptım bilmiom dışından bi baktım 2saat sonra falan kesnik kesnik olmuş hani yoğurt kesilir ya öyle idi açtım attım bende mamadan tutturmak zor oluomuş ağustos annelerine sormuştum inek sütü yasakmş ama yoğurt yapılıomuş öle demiş doktorları ben bizimkine sormadım daha bakalım uyansın babymixi vercem elmalı almış babamız da önce sadenin tadına baksa daha ii olurdu dimi
ben nettüm beee ne vuruoon senağlamavalla bizim taşınacağmz yer de 15 dk uzaklıkta, farketmiyo anacı,m istersen bi uçtan diğreine git fiyat aynıymış, işini bilyo hırbolar, sanırsam 350 demişler biizimkine, ama kaliteli bi taşıma şirketi, bu arada meranlan eylül karısına sesleniyom, ahan bu size :mymeka:
hoppp bütün kızları siz öpüonuz noluooooo kereme de bırakın acıkkkkkk:roflol:
geliin yavrum birlikte öperizz zaten kerem abisiii biizim oğlanların...kadınlar kulubunun küçük erkekleri bizim oğluşlar :jeyyar:
haa bu arada şunu da anlatim de gülün accık len.bizim eylül benimle cebelleşiyo ya emmiyecem deyi.bizim kayınvalide de görüyo bunu.bana diyo ki.senin sütünün tadını beğenmiyo artıkın eylül.en iyisi sen ona mama ver.Allah'ım ölün mü öldürün mü len söleyin bana.:roflol::roflol:
kızzzzzzzzzz meran bizim eylüle 14 gün var daha.ayy doğru sölüyon var ya zaman çok çabuk geçiyo.ama en sinir olduğum ve geçirmekte zorlandığım günler şu kırk zamanı.canım çıkacaktı len sıkıntıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?