2008 Ekim Anneleri

ee daha daha neydiniz kızlarr.biz eylülle cebelleşiyoz anasını satim.memişimi almıyo.ben de zorluyom.o bağırıyo,ben ağzına sokmaya çalışıyom.ama her seferinde o galip geliyo.alıyo yalancı memişini oturuyo yerine.:roflol:

canım parmağımı sokmadım işte içine artık nasıldı sıcaklık bilmiomdelikafadulden cam mama kavanozları var ya minik kapaklı ona koymuştum onu da ılık peteğin üstüne koydum doğru mu yaptım bilmiom dışından bi baktım 2saat sonra falan kesnik kesnik olmuş hani yoğurt kesilir ya öyle idi açtım attım bende mamadan tutturmak zor oluomuş ağustos annelerine sormuştum inek sütü yasakmş ama yoğurt yapılıomuş öle demiş doktorları ben bizimkine sormadım daha bakalım uyansın babymixi vercem elmalı almış babamız da önce sadenin tadına baksa daha ii olurdu dimi

amannn iboşcum senin de düşündüğün şeye bak olim.ne var şeker misin sankim eriyecen.valla hasret kaldım.ah eylül accık daha büyüse yağmur kar fırtına demicem atıverecem kendimi sokaklara.hastasın da sankim yataklıksın.:roflol:

ooh afiyet olsuun cokacimcoook bende çookkk öpüyoruum Şeniz zuzuya ii bakk annesii yazın onuda öpcezz haaa :jeyyar:

hoppp bütün kızları siz öpüonuz noluooooo kereme de bırakın acıkkkkkk:roflol:

sağolun anacıklarım, zaten biz bi eve sığıncaz artık, annemle eşim taşıycaklar eşyaları, taşımacıya verdik, öf daha 6 ay önce taşındıydım yaaa

ya taşıma şirketi ne kadar istedi bizim apartmanda 3.kat boşalmıştı çıksak mı dedik daha sıcak olur die taşıma şirketi 450ytl istemiş laelaelaelaelae böle yaptım bende alttarafı 2kat yukarı çıkcaz çüşüngen yani

biz de kahvaltıya gitcektik bruncha hava da güsel olursa kereme hava aldırcaktık ama yağmurlu bide eşim cenazeye gitti inegöle artık köfte yer gelirsiniz dönüşte dedim...
düğün hazırlığında sık sık gidioduk inegöle eşya seçmeye köftemizide yiyoduk en son hamileyken keremin odasını almaya gitmiştik aaaaa yok yok ankaradan doğumdan dönerken annemler abimlerle ozaman uğramıştık inegölden geçerken kerem daha 1günlüktü ulen büyünce anlatcam sen 1günlükken inegöl köfte yedin diye :roflol:

haa bu arada şunu da anlatim de gülün accık len.bizim eylül benimle cebelleşiyo ya emmiyecem deyi.bizim kayınvalide de görüyo bunu.bana diyo ki.senin sütünün tadını beğenmiyo artıkın eylül.en iyisi sen ona mama ver.Allah'ım ölün mü öldürün mü len söleyin bana.:roflol::roflol:

canım sanki soğuk yapmışssın gibi geldi bana CADIARZU bir daha dene bakalım söylediğim gibi... birde üstünü açmadan 4 saat kesin beklett...bende kıızmda evdeysem eğer o cam mama kavanozlarına yapardım yoksa hazır alıyordum...oğlanda daha yoğurt denemedim çok gaz yapacak korkusundan...bende mamadan yapardım ama anne sütünden de mayalayan varr...
babymix de güzel diorlar dedim ya farketmez hangisini verirsen ver önemli olan o maya kültürünü almasıı CADIARZU

valla bizim taşınacağmz yer de 15 dk uzaklıkta, farketmiyo anacı,m istersen bi uçtan diğreine git fiyat aynıymış, işini bilyo hırbolar, sanırsam 350 demişler biizimkine, ama kaliteli bi taşıma şirketi, bu arada meranlan eylül karısına sesleniyom, ahan bu size :mymeka:

ben nettüm beee ne vuruoon senağlama
ben saa bütün sıcaklığımla geldiim :jeyyar: sen baa vuruoon senağlama

amaneeeyyy oğluum 4 aylıık olmuşş bugunnn :teytey: ay ne çabuk geçioo zaman yarın doktor teyzemize randevumuz var :dance:

kızzzzzzzzzz meran bizim eylüle 14 gün var daha.ayy doğru sölüyon var ya zaman çok çabuk geçiyo.ama en sinir olduğum ve geçirmekte zorlandığım günler şu kırk zamanı.canım çıkacaktı len sıkıntıdan.

mama firmasıyla ortak mı çalışıo len kayınvaliden kaydirigubbakcemile3 git olm sende mama al mama parasını kayınvalidenden al :jeyyar: bakalım bi daha mama al derse bende meran değilim kaydirigubbakcemile3
len 1 aylıkken süt veren senünki deülmüydüü :mymeka:

len yaza bunlar iice ayaklanırlar haa hihoyyyt kışada iice serpilirler tam zamanında doğurmuşum diorum :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…