Oooooooooo kuzum ya severim senu gel bende seni öpiyimmmmmmmŞeniz
Böyle aniden denurmü leyn ne eve taşıması demek taşınıyırsın valla ben taşıncak olsam söylene söylene bi hal olurdum çok gözümde büyür o işler valla helala sana bi de bebeişle zor be kısım bu kış gününde bekleseydim ya biraz bari bahar geleydi geleleim mi yardıma bi c vitamini felan iç bari bak bal-tarçın süper iyi geliyor 4-5 tatlı kaşığı balın içine 1 tatlı kaşığı tarçını koyuyorsun bir güzel boca ediyosun çamur gb bi hal alıyo sonra 1-2 çay kaşığı bu karışımın üzerine kaynamış sıcak suyu ekleyip azda limon sıkıyosun içine ılık olarak içiyosun bu karışımdan sabahları 1 çay kaşığı yiyebilirsinde acayip iyi geliyor kıslar bağşıklık sistemini güçlendiriyor aklınızda olsun yanim geçmiş olsun:teselli: canımcım birde şu sandozlar varya calsiyum sandoz 1000 mg lıklar onlardan günde 1 tane gribe birebir iyi bak kendine muckkkkkkk
:çok üzgünüm:delırtecek bu cocuk yakötükedihüso
ay bı baslıo ağlamaya susumuo ,,sebep:uykusu var!!!
e uyu ozaman hey allhım ya.kac saattır beynımı kemırdı cocuk .kafamçokkarıştı
eskıden bole değildi bu ya lğamayı ogrenı arık zrta pırta aglıoo:çok üzgünüm:
bendee delleneeeccceeemmdelikafadulden cocuğun arada damarı bi tutuo memeyi almıoooÇok üzgünüm çoook nası bağırıo nası bağırıo anşatamam:uhm: resmen katıla katıla gözlerinden yaslar szlüo dayanamıorum onu ööle görncesenağlama nese yine omzumda sallaya sallaya uyuttum yatırdım 5 dk sonra agulamaya basladıkafamçokkarıştı aldım emzimeye nese aldı ama bu seferde 1 bucuk saat emdişutarafagitti:lepi: yarın bu saatlerde teyzemler gelmiş olucak acaip heyecanlıyım aylar sonra tanıdık bi yüz:sm_cool: ama cemre korkutuo.kalabalık oldumu evin içinde cocuk dellenioÇok üzgünüm çoook nolcek bakam 1 hafta-tatlicadiarzu-
ewet ya çok pis oluo emio ama hala süt dolu gibi oluo ozaman sızlıo
seninki yalancı emzik yerine kullanıo benimki de diş kaşıyıcı olarak kullanıo :1no2: bi sıkıştırıo arasına ulen dişi çıkınca netcez senağlama
aşureyi çok beğendi bir de akşam için ona sevdiği yemekleri yaptım onları da yedi :asigim: normalde çok yemek seçer saolsun kaydirigubbakcemile3
ekim anaları napıyo ben biliyom ama sölememmm :jeyyar: :jeyyar:
kız olcay hadi benüm herüf uyuyo senünkü napıyo anam ne işin var burda gitsene herüfün yanına :jeyyar:
ben de az önce yoğurt mayaladım kızıma :asigim:
burdan bi arkadaş tarif vermişti ya kimdi :uhm: devam sütü ile yapılan tarif.. kendisine şimdiden teşekkür ederim inşallah güzel olur..
onu denedim bakalım nasıl olcakkk
hayatımda hiç yoğurt mayalamadım heyecanla bekliyom bakalımmm :dance:
yoğurt sulu olcak tutmadı sanıp dökme emi anacım :1closedeyes:
evet canım kapağı kapalı olcak...küçük çay bardağına da (cam) mayalayabilirsin
he patlarsa havaya uçarsınız delüü karuu
hiçkimsecikler yok, hastayım, sümğüm akıyo, hapşurup duruyom, eşim de yeni evi badana yaptırmak içün adamı almaya çarşıya gitti, bu sıpa da uyandı, bikaç gün sonra nete de giremeyecüm hüfffffffffffffffffffff yanlızları oynuorum :çok üzgünüm:
hiçkimsecikler yok, hastayım, sümğüm akıyo, hapşurup duruyom, eşim de yeni evi badana yaptırmak içün adamı almaya çarşıya gitti, bu sıpa da uyandı, bikaç gün sonra nete de giremeyecüm hüfffffffffffffffffffff yanlızları oynuorum :çok üzgünüm:
herkese günaydın.. lülülülülülülülülülülülü
umarım güzel bi pazar geçirirsiniz...sırnaşık şey
yaw ben hep konulara fransız kalıomkafamçokkarıştı...ama...
nedenini buldum en küçük bebiş benimki onda siz benden biraz önde gidionuz..yerimseniben
biz daha üç ayımızı doldurmadıksositosositosositososito... ne yoğurt:bbo: ne elma suyu :bbo:hiç bişi yok:bbo:...
sadece anne sütü :dance:anne sütü :dance:annesütü :dance:anne sütü:dance:
ah canım inş çabuk atlatırsın ev işinde de kolay gelsin eşya yerleştirmeye fln yorma kendini iice bi iyileş sonra düzenlersin
geçmiş olsun canım a.s.aman dikkat et birde taşınacakmışsın falan yusufumuda hasta etme sakın.iyiki annen var yanında paşasın vallaşakkıdı
günaydınlarrrrrrrrrr
eşimin arkadaşının annesi vefat etmiş cenazeye gitti eşim arkadaşşlarıyla kadın kolon kanseriydi Allah rahmet eylesin...
benim yoğurdum tutmadı dün mayayı sıcakken koydum galiba:uhm: sabah babymix bebek yoğurdu almış babamız onu vercem bugün bakalım sevcek mi
meran bacım hoşgeldin nasılsın çocuklar nasıl anacım
iyiyim nihalcim :dance: çocuklarda iyi teyzesi yerimseniben
sen ne yaptın canım benim Şeniz azcık daha iiimisin :uhm: kuzuu nasııll :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?