2008 Ekim Anneleri

Gunaydin yavrular hodugu ikna ettim beni annemlere birakacak birazdan aksamda alacak oleyy be sonunda evden cikiyorum annemlerinde int var belki ugrararim bi ara

len daha önce yazdıydım da karambolde kayboldu herhal, valla ben artık birinin evine sığınacam, zaten lojmanda tanıdık arkadaşlar var, onların evine sığıncam mecburen, annemle eşim de evi taşıycaklar artık, ben de kış gününü bekleyim bahar gelseydi dediydim ama aniden locman çıktı, uğur böcüğüm uğurlu geldi annesine babasına, zaten çok uzağa gitmiyorum, eski evimle yeni evimin arasında 15 dk uzaklık var, anam hiç içemem öle çamursu şeleri len midem bulanar, anca ıhlamır içiyom, herife de eczaneden maske aldırdım, tek kullanımlık, kağıttan yapmışlar, denesi 25 guruş, daha dün gündüz bişi yoktu, bikaç gün önce sankim hasta oluyom gibi oldu, sonra geçtiydi, cuma günü dışarı çıktımya, rüzgar vardı, bi de yağmurda kaldım, herhal ondan nüksetti, tam da geçti diyodum, öffffff öf, sabah yerimden bilem kalkamadım, babasna dedim avut şunu ben yatacam az, sabah saat 9 gibi mıçma saati oluyo, dedim bi poposunu kokla bişeler etmişmi bak, mıçmış sıpa, babası da altıını deişmiş, ama becerememiş, yamuk yumuk bağlamış kaydirigubbakcemile3 eh napalım buna da şükür, sonra ben bi kontrol ediym becerememiştir bu adam dedim yeniden düzelttim bezini, bu hafta pek giremem herhal, anca pazartesi ve salı girebiliri m giibime geliyo, sonra herüf neti taşıttırmak içün başvurcek, net de mecburen kapancek, salı günü başvururum dio ama yeni eve ne zaman naklederler acaba, netsiz duramam ben :çok üzgünüm:

aynen anacım, akşam oldumu kuduruyo, ahan biraz önce ben bakmadım babası baktı babasının elinde dahada kudurdu, babası huyunu bilmiyo sıpanın, ben ses tonundan bile anlıyom ne derdi var, ona göre hareket ediyom, hasta olmasam defterini dürerdimya hastayım işte demin cıyak cıyak bağıra bağıra uyuduk, seinin hesap hayret bişi yani, uykun var uyu dimi, nefesimi koklatmayım diye dizimde sallıyom, normelde kucağımda pışpışlardım ben, önce memede biraz sarhoş edip sonra kucağımdayken hiç kıpırdatmadan poposuna haiff hafif vura vura uyuturdum, şimdi mecburen dizimde salladım, sallarken dudaklarını büzüp büzüp ağlıyo, anam durmadı dellenecm, bubası da maske almaya gitti, bu sıpayı uyutmak bana kaldı, bağırış çığırış uyuduk, burnuma da yazma bğladım emzirirken, nefesim gitmesin die, boğuluyom sandım, sıcak havayı koklayamıyom ben, boğulcak gibii oluyom, benim herüf yorganı kafasına kadar geçirir öle uyur, ben olsam boğulurum, burnum her zaman açıkta olmalı, güç bela uyuttum baam işalla uyanmaz :Saruboceq: ikide bir de hapşuruyom, ben hapşurdukça irkiliyo sıpa

yavrum yatak odanızda uyut yatğın üzerine atıver, kapısını da kapat , ses gitmesin çocuğn olduğu yere, uykusnu aldığı zamanlarda getir kalabalığa, diğer zamanlar sessizlikte dursun, ahan uyandı sıpa, şansıma mıçyım :çok üzgünüm:

benimkisi de kıstırıyo bazen len, hadi seninkinin diş çıkarma zamanı yaklaştı, benim sıpaya noluyo yaaaa :1shok:

yanlış biliyon :dilcikar: hastayız olm hapşu hapşu aaaaaa bu ne yaaaa delikafadulden sıpayı uyutcam diye kıvrandım, hapşuruğumdan uyanda, ahan bu sıpaya :mymeka: gerçekte olsa vuramam ama yaaaaaaaaaa uğur böcüğüm benim o :asigim: zaten göbe k adımız da uğurkaydirigubbakcemile2

özlem karısı verdiydi duymasın :mymeka: len daha erken deelmi ne yoğurdu anlamadım ben :uhm: ben karar verdim 5,5 aylık olana kaadar emzirecem, arkadaş yine ikna etti de benü
yoğurt sulu olcak tutmadı sanıp dökme emi anacım :1closedeyes:

nasıl sulu, şincik o sulu yourdu biberonla mı vercekler yoksam kaşıkla mı, biberondan geççek kadar mı sulu :uhm:
evet canım kapağı kapalı olcak...küçük çay bardağına da (cam) mayalayabilirsin
he patlarsa havaya uçarsınız delüü karuu

niye kapağı kaapanıyo ki, kapak yerine üstüne bi çay tabağı kapatsak olmuomu :uhm:

hiçkimsecikler yok, hastayım, sümğüm akıyo, hapşurup duruyom, eşim de yeni evi badana yaptırmak içün adamı almaya çarşıya gitti, bu sıpa da uyandı, bikaç gün sonra nete de giremeyecüm hüfffffffffffffffffffff yanlızları oynuorum :çok üzgünüm:

ah canım inş çabuk atlatırsın ev işinde de kolay gelsin eşya yerleştirmeye fln yorma kendini iice bi iyileş sonra düzenlersin

günaydınlarrrrrrrrrr
eşimin arkadaşının annesi vefat etmiş cenazeye gitti eşim arkadaşşlarıyla kadın kolon kanseriydi Allah rahmet eylesin...
benim yoğurdum tutmadı dün mayayı sıcakken koydum galiba:uhm: sabah babymix bebek yoğurdu almış babamız onu vercem bugün bakalım sevcek mi

geçmiş olsun canım a.s.aman dikkat et birde taşınacakmışsın falan yusufumuda hasta etme sakın.iyiki annen var yanında paşasın vallaşakkıdı

herkese günaydın.. lülülülülülülülülülülülü
umarım güzel bi pazar geçirirsiniz...sırnaşık şey
yaw ben hep konulara fransız kalıomkafamçokkarıştı...ama...
nedenini buldum en küçük bebiş benimki onda siz benden biraz önde gidionuz..yerimseniben
biz daha üç ayımızı doldurmadıksositosositosositososito... ne yoğurt:bbo: ne elma suyu :bbo:hiç bişi yok:bbo:...
sadece anne sütü :dance:anne sütü :dance:annesütü :dance:anne sütü:dance:

geçmiş olsun arkadaşım:teselli:
bozma moralini yaw..yerimseniben yeni ewinde hayırlı olur inşallah...yerimseniben

günaydın canım.daha pazar kahvaltımızı yapmadıkcokacimcoookeşim sabahın köründe sınav varmış görevliymiş gitti daha gelmedi ben yedim bişeyler.şimdi hava sıcak olacaktı alacaktık piknik sepetimizi feyzayıda arabasına koyacaktık atacaktık kendimizikırlarakaydirigubbakcemile2aaahhhhhhhhhh aahhhhhhhhhhhhhh

geçmiş olsun len ibolya cadısı.len bu havada badana mı olur oturun oturduğunuz yerde.badana yerine kocan alsın seni accık gezdirsin.senin hastalığının dermenı gezme olim.

ah canım inş çabuk atlatırsın ev işinde de kolay gelsin eşya yerleştirmeye fln yorma kendini iice bi iyileş sonra düzenlersin

geçmiş olsun canım a.s.aman dikkat et birde taşınacakmışsın falan yusufumuda hasta etme sakın.iyiki annen var yanında paşasın vallaşakkıdı

sağolun anacıklarım, zaten biz bi eve sığıncaz artık, annemle eşim taşıycaklar eşyaları, taşımacıya verdik, öf daha 6 ay önce taşındıydım yaaa

günaydın kızlar
canım tutmamış derken ??? o yoğurt sulu olcak bizim yediğimiz yoğurtlar gibi taş gibi
olmayacak onun özelliği öyle .... zaten neden evde ve günlük mayalıyoruz yoğurdu...bebeğimizin o mayadaki kültürlere ihtiyacı olduğu için...akıcı kıvamda olcak yani cicözüm temem mii...birde dereceside önemli tabi serçe parmağını sok canım yaptığın mamanın içine serçe parmağını yakar yapmak sıcaklıkta olcakk a.s

ibolyacım cam bardakda üstüne çay tabağı kapatıpta olabilir kaydirigubbakcemile5

ama kızlar bence yoğurt için erkeeeenn CADIARZU felaket GAZ YAPAR 4.aydan sonra yada doktorunuz ne zaman dersee artık o zaman başlasanız daha ii olurr derim ben CADIARZU

abbaaoooooooooo ben fransız kaldım len.ne yoğurdu,ne mayası?kim ne demiş,kim kime güzelsin demiş:roflol:

nettün len ibolya karusuu geçmiş olsuun leyyn a.s. gel len öpiim neysee vazgeçtim bulaştırırsın falan vazgeçtim öpmijemm lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…