2008 Ekim Anneleri

yok anam yok.bizim kaynana valla genç.takma dişi neyim yok.:roflol:

bişi sorcam eylül galiba rüya görüyo şu an.içini çekiyo,dudaklarını büzüyo.sizinkiler de oluyo mu?şimdi okudum belki korkutuyolardır diye ama merak ettim sizin bebişleri de

meran kızlan oğlanın arası nasıl bizim kız kıskanmıyor derken şimdi kıskanmaya basladı yok ona oğluşum diyon onu çok seviyon falan filan en küçük şeyden nem kapıp küsmeye basladı yaa

aralarında 4 yaş var ama inanılmaz korumacı kardeşine karşı ve fazlaca sevecen bi tuaflık var bizim kızda normalden fazla iilgili davranıor ve kıskanmıor...
oğlum diyorum mesela bi tanecik oğlum dermisin anne diyor (çünkü kızıma bitanecik kızım diyorum)hatta babanesi kızıma elbise örüyormuşş hemen babanesine tamerede yaparmısın babaneciğim dedi çok hoşumuza gitti..
ama kızımında evdeki yeri hiiiç değişmedi hep onun üzerinde yoğunlaşıyoruz mesela tameri kucağıma alıp hoppala hoppla sevmiyorum kızımı çağırıyorum hemen onunla seviyorum oğlumu emzirken yada mama yaptığımda kızımıda yanıma alıp onada süt yada ne bilim işte meyve suyu veriyorum...uzaklaştırmıyorum bebek varken onuda hep yanıma alıyorum...galiba bunlarda etkilii galiba :lepi: birazda çocuğun karakterinden sen ne yaparsan yap yinede kıskanabilir küsebilir ama bunlarıda dene canım Şeniz

ama olsun şimdi de eve tıkandık kaldık burda da yağmur tam gaz yanımda da kimse olmayınca canımm çok sıkılıyorummm. keşke şu kulübün hatunları hep birarada olsaydık

bizimkinin kıskançlığı görsel yönden basladı canım şöyle kızım esmer aynen babasına benziyor oğlumda tam tersi beyaz ve maviş gözlü göz rengi hariç bana benziyor kızlar aynı anneleri gibi olmak ister ya onunda etkisi var biraz tamda şimdi ergenliğe girecek bi süre sonra geçer diye bekliyoruz

ama olsun şimdi de eve tıkandık kaldık burda da yağmur tam gaz yanımda da kimse olmayınca canımm çok sıkılıyorummm. keşke şu kulübün hatunları hep birarada olsaydık

ene ne güzel olurdu :dance:
ama yok ya herkes buraya gelio dışarıda görüşmeyi pek istemiorlar galiba :çok üzgünüm: ben antalyadayım mesela görüşelim dedim zaten 1-2 kişi var antalyada kimseden ses çıkmadıı... :sm_confused:

evet canım ya geçer normal olan kıskanması ama üzerine daha çok düşmek lazım büyüklerin...küçük nasıl olsa şimdilik anlamıyor :1closedeyes:
benim kızımda babasına benziyor oğlumda... kaydirigubbakcemile3

hadi ya genç mii o zaman dişlerini sökelim kaydirigubbakcemile3 ya da uğraşmayalım direk kazana gönderelim :roflol: haşır haşıırr kaynasın kaydirigubbakcemile5

he bebekler öyle uyurken içlenirler gülerler ağlarlar rüya görüorlar herhaldee şakkıdı

ben nettüm beee ne vuruoon senağlama
ben saa bütün sıcaklığımla geldiim :jeyyar: sen baa vuruoon senağlama

alay ediyonuz gibi geldi de :1closedeyes:

meran bebeğn 4 aylık olmuş ne güzel maaşallah Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin inşaallah.bizimde 6 şubatta 4 aylık olacak az kaldı

ulen ne hızlısınız sayfalara yetişemiyorum.bişey sorcam bu bebelerin kilolarını yazdığımız konu nereye gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.bi cevap verin 10 defa sordum yaaaaaaaaaaaa

kizlar selam.. epeydir nete giremedim. oglum grip oldu.. cok moralim bozuk.. annemle babam grip olmuslar. ardaya da gecti. cok oksuruyor yavrum, burnu da tikaniyor. bugun 3.gun. omrumden omur gitti. adaklar adiyorum wallahi.. bana da bulasti simdi. doktora goturdum ardayi hemen. bi surup verdi. bi burun damlasi. bir de alerjik ya da asmatik bir oksurukse diye antiasmatik bir damla verdi agizdan aliniyor. ilaclari aliyoruz. kotuye gitmiyor ama iyilesmiyor da. ne kadar surer ya bilen var mi? antibiyotik almak da istemiyorum daha cok kucuk.. ne yapsam? bitki caylarindan falan versem mi? cok sukur atesi yok. istahi da fena degil.. ama cok oksuruyor. bogazi yirtiliyor resmen oksururken. cok moralim bozuk cok..

hoşgeldin yavruss nettün leyyn sositososito
yoğurtun oldumu len ben saa dün söylemedim herhalde çok gaz yapar die verdin mi eylulee :uhm:

ya kavanoza yaptım ben, özlemin verdiği ölçüden.. ama kavanozun altında 1 parmak kadarı su, üstte kalanı yoğurt şeklinde olmuş bunun normali bu mu ki.. ben de karıştırdım tekrar dolaba koydum şimdi homojen ayran görünümünde oldu yani yoğurttan başka herşeye benziyiii :roflol: ama tadı güzellll
bunu normali nasıl olcak yafff
merancım eylüle 1 kaşık vercem sadece tadına alışsın diye
dün ve bugün elma suyu verdim 2 çaykaşığı ama beğenmedi sanırım işimiz var bu kızlaaaaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…