meran kızlan oğlanın arası nasıl bizim kız kıskanmıyor derken şimdi kıskanmaya basladı yok ona oğluşum diyon onu çok seviyon falan filan en küçük şeyden nem kapıp küsmeye basladı yaa
Gel öpüşek canım benim allahım bugünleride gördük ya şükür şükürdelikafadulden
Bişi sorcam sen oğluna ek bişeylar vermeye başladın mı?
slm cnm hoşgeldin :jeyyar: mersinde yaz gelmesini çok isteme yavrum yaa ben Antalyadayım yaz gelsin demeye tırsıom walla kaydirigubbakcemile3 sıcağıı ne sıcak olur gözünü sevdiğimin memleketiiböyle ii walla burdada yağmur yağıoo acaipte rüzgar var ben seviniom :dance: o yaz sıcaklarını düşünmek istemioom :çok üzgünüm:
aralarında 4 yaş var ama inanılmaz korumacı kardeşine karşı ve fazlaca sevecen bi tuaflık var bizim kızda normalden fazla iilgili davranıor ve kıskanmıor...
oğlum diyorum mesela bi tanecik oğlum dermisin anne diyor (çünkü kızıma bitanecik kızım diyorum)hatta babanesi kızıma elbise örüyormuşş hemen babanesine tamerede yaparmısın babaneciğim dedi çok hoşumuza gitti..
ama kızımında evdeki yeri hiiiç değişmedi hep onun üzerinde yoğunlaşıyoruz mesela tameri kucağıma alıp hoppala hoppla sevmiyorum kızımı çağırıyorum hemen onunla seviyorum oğlumu emzirken yada mama yaptığımda kızımıda yanıma alıp onada süt yada ne bilim işte meyve suyu veriyorum...uzaklaştırmıyorum bebek varken onuda hep yanıma alıyorum...galiba bunlarda etkilii galiba :lepi: birazda çocuğun karakterinden sen ne yaparsan yap yinede kıskanabilir küsebilir ama bunlarıda dene canım Şeniz
ama olsun şimdi de eve tıkandık kaldık burda da yağmur tam gaz yanımda da kimse olmayınca canımm çok sıkılıyorummm. keşke şu kulübün hatunları hep birarada olsaydık
bizimkinin kıskançlığı görsel yönden basladı canım şöyle kızım esmer aynen babasına benziyor oğlumda tam tersi beyaz ve maviş gözlü göz rengi hariç bana benziyor kızlar aynı anneleri gibi olmak ister ya onunda etkisi var biraz tamda şimdi ergenliğe girecek bi süre sonra geçer diye bekliyoruz
yok anam yok.bizim kaynana valla genç.takma dişi neyim yok.:roflol:
bişi sorcam eylül galiba rüya görüyo şu an.içini çekiyo,dudaklarını büzüyo.sizinkiler de oluyo mu?şimdi okudum belki korkutuyolardır diye ama merak ettim sizin bebişleri de
ben geldimmmm
napıyonuz leyyynnn
ben nettüm beee ne vuruoon senağlama
ben saa bütün sıcaklığımla geldiim :jeyyar: sen baa vuruoon senağlama
iççük de benim sıpaya bırakın len kaydirigubbakcemile3hoppp bütün kızları siz öpüonuz noluooooo kereme de bırakın acıkkkkkk:roflol:
geliin yavrum birlikte öperizz zaten kerem abisiii biizim oğlanların...kadınlar kulubunun küçük erkekleri bizim oğluşlar :jeyyar:
ne vuruyon len ibolya karısı.ne istiyon olim bizden.tek başına çete mi oldun len:roflol:
bana bu alemde kafa kopartan ibolya derlerl len bilmiyonmu :roflol:
leyla netti kızlarr.hödük kocası onu yine ekmiş.geçmişte okudum
hödük kocası bugün onu anasıgile götüreceydi, yine caymadıysa tabe :mymeka:
bu arada eylülcüm seinin kaynana manyakmı banamı öle geldi :roflol:
len yaza bunlar iice ayaklanırlar haa hihoyyyt kışada iice serpilirler tam zamanında doğurmuşum diorum :teytey:
olm seneye kış paşalar gibi olcez leynnnnnnn, giydir sar sarmala hoppp gezmelere git ayyyyyyyyyy hevesim geldi iyimi
he len süt veren bizim kaynanaydı.şimdi de çocuğun eline elma ekmek neyim sıkıştırıyo.:roflol:bizim kızın dişleri 1 aya kalmaz babaannesinin sayesinde çıkıverir:roflol:
:roflol::roflol: senin kaynana da bi ömür yani, anam şaka maka geçenlerde bende elma kemirttirdim, anam bi sordu bi sordu, çok beğendi tadını, şu ek gıdalara geçelim de bol bol yisin kuzucum hihoyyyt
içine metal kaşık sokmadıysan bişe olmaz galiba yalnız üzerinde ne yazdığını da okumak lazım CADIARZU
metal kaşık sokunca noluyo lem, bu arada themisin oğlu diil kızı var ismi de ecenaz:mymeka:
yok anam yok.bizim kaynana valla genç.takma dişi neyim yok.:roflol:
bişi sorcam eylül galiba rüya görüyo şu an.içini çekiyo,dudaklarını büzüyo.sizinkiler de oluyo mu?şimdi okudum belki korkutuyolardır diye ama merak ettim sizin bebişleri de
oluo oluo bazen uykusunda vıyklıyo benimkisi, böle inlermiş gibi, popişine pışpış yapınca susuyo, ses etmezsen ağlamaya balşıo, korkutuyo olabilüler
ulen ne hızlısınız sayfalara yetişemiyorum.bişey sorcam bu bebelerin kilolarını yazdığımız konu nereye gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.bi cevap verin 10 defa sordum yaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin yavrussnettün leyyn sositososito
yoğurtun oldumu len ben saa dün söylemedim herhalde çok gaz yapar die verdin mi eylulee :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?