2008 Ekim Anneleri

len bende yaptım denemek maksadıyla ama ben kızıma vercem oğluma yok yerimseniben bakalım benim ki nasıl olcekk ama normali sulu olması zateen :sm_confused:
elma suyunu benimkide hiiç sevmedii :jeyyar:

ama soguk ufleyeninden alin dedi bize doktor..butun gece mi calismasi gerekiyor??
bendeki de soğuk üfleyen.. bütün gün çalıştırmıyorum benim burnum da çok allerjik ve hep kurur kendime göre ayarlıyom valla ya arada açıyorum 15 dakka çalışıyor kapatıyorum

aslında bizde o zaman buhar makinesi alcaktık sonra doktor ventolin verilebilenden alın demişti ama neyse kii gerek kalmadıı... a.s
bildiğim kadarıyla en fazla 15-20 dakika çalıştırmak gerekior CADIARZU

en son ne zaman çalıştırdığımı hatırlamıyorum.Allah'a şükür tıkanıklık şu an için yok.bi doktor eşime serum vermiş.bildiğiniz kola takılan serumdan 1 şişe vermiş.bi de şırınga vermiş.bu da diğer serumlarla aynı işi yapıyo diye.tıkanınca ondan accık çekip burnuna birkaç damla damlatıyorum

o doktoru tebrik ediyom çok zekiymiş yaw :lepi: biz minnacık SF için 16 yetale bayılıyoduk neysem ki tonimer sprey aldım bu sefer.. hem 1 ay gitti

yok lenn zam gelmiş.17 ytl veriyoduk.19 olmuş şimdi.ama bu daha iyi.iğneyi batır ve şırıngadan damlat.çok pratik canıııımmmm:roflol:

bizde de baba kız yemeğe gittiler cokacimcoook bende oğluşumla kaldım evde istemiorum ya dışarı çıkmayı acaip yağmur fırtına felaket dışarısı...
arabayla gitcekler ama olsuun...onlar gelince azcık ben dışarı çıkarım sahile doğru bi hava alıp gelirim...nöbet değiştiririz eşimle....güya bugün yürüyüşe gitcektim sahilee ama imkansız :çok üzgünüm: yaw kahve içmeyii seven biri yok mu yaww antalyada baaa eşlik etcek...

2007 ekim anneleri de gelceklerr :teytey: ibolyaaaa bak söylüyorum benim nie haberim yok deme :mymeka:
onlarında hödükleri varmı deyi sorarız :roflol: azcık kalabalıklaşsın helee temem mii ibolya kaydirigubbakcemile3

pazar günü evde olmak güzel aslında ama keşke yan gelip yatabilsek kaydirigubbakcemile3 ekim bebeleri fırsat bırakmıyo kiiiii

benim kız öğlen uykusunu uyudu, kendileri gece iyi uymadıkları ve pazar pazar sabahın köründe uyandıkları için çok uykuları gelmişşş 2 saat kadar uyudular klava: o uyurken ben de uyusaydım keşke yawww

fırsat vermezler kızııııııııımm :jeyyar: yarın kocanıda elinden alırr o ekim bebeğii görürsün senn lülülülülülü bak bana kocamı aldıı gittii benim cimcime kız kaydirigubbakcemile

konuyu ben anlamadım ama sorun

daha erkendi yaw :uhm: azcık kaynaşalım sorarız diordum ama neyse sen sor dediğin için soruyorum yerimseniben önce gel öpimm Şeniz
şimdi bizim ekim babaları hödükk bi çoğu yanii (benim değil mesela lülülülülülü ) onu sorcektik sizinde kocalar hödük mü diye kaydirigubbakcemile3

canım ya benim, meran'ın, çıtır-pıtır'ın, kimselerbilmez'in ve kısmen de özlemehm ile adrianarda'nın kocişleri hariç 2008ekim babaları eccük hödükler afedersin kaydirigubbakcemile3 meran ondan bahsediyo ama bizimkiler hödük deyüll :dilcikar:

Son düzenleme:
hangi konuda ama kızım konusunda hödük değildirde başka konularda genelde öyledir kendileri

şimdi yani şöyle bi şehir efsanesi çıktı ortaya ekim babaları hödüktür diyee şakkıdı hazır sende burdayken anlatırmısın bize 2007 ekim annesi olaraktaan hödüklük var mı yoksa bu sadece 2008 ekim babalarına özel bi hödüklükmüdür kaydirigubbakcemile3 teşkür ederim :lepi:

leyyyyn ibolyaaa gel leyn gell kaydirigubbakcemile

sizlerle sohbet etmeyi isterdim ama benim kızım artık uzun süreli uyumuyor yarım saate kalkar o uyumuşken ütülediklerimi yerleştirmem gerek
sizlere iyi sohbetler

hangi konuda ama kızım konusunda hödük değildirde başka konularda genelde öyledir kendileri

her konuda hödükte olabilir başka konularda da ihtisas yapmış olabilir farketmez kendisinin hödük olması önemli olan kaydirigubbakcemile3

yalnız bizim arkadaşlar kazan kurdular hödük ekim babaları içinn istersen sende gönderebilirsin kazana :roflol:
mesela benimki hödük değildir sağolsun bende onun için kazana karşı tribün koydum kazanda haşlananların halini gördünse hödüklük yapmaya cesaret edemesin deyii... kaydirigubbakcemile3

benimki de okadar hödük değil geçen kilo konusunda sen artık böyle devam kilo veremezsin demişti ya bana gaz vermek için bilerek demiş miş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…