ya kavanoza yaptım ben, özlemin verdiği ölçüden.. ama kavanozun altında 1 parmak kadarı su, üstte kalanı yoğurt şeklinde olmuş bunun normali bu mu ki.. ben de karıştırdım tekrar dolaba koydum şimdi homojen ayran görünümünde oldu yani yoğurttan başka herşeye benziyiii :roflol: ama tadı güzellll
bunu normali nasıl olcak yafff
merancım eylüle 1 kaşık vercem sadece tadına alışsın diye
dün ve bugün elma suyu verdim 2 çaykaşığı ama beğenmedi sanırım işimiz var bu kızlaaaaaklava:
bendeki de soğuk üfleyen.. bütün gün çalıştırmıyorum benim burnum da çok allerjik ve hep kurur kendime göre ayarlıyom valla ya arada açıyorum 15 dakka çalışıyor kapatıyorumama soguk ufleyeninden alin dedi bize doktor..butun gece mi calismasi gerekiyor??
en son ne zaman çalıştırdığımı hatırlamıyorum.Allah'a şükür tıkanıklık şu an için yok.bi doktor eşime serum vermiş.bildiğiniz kola takılan serumdan 1 şişe vermiş.bi de şırınga vermiş.bu da diğer serumlarla aynı işi yapıyo diye.tıkanınca ondan accık çekip burnuna birkaç damla damlatıyorum
fırsat vermezler kızııııııııımm :jeyyar: yarın kocanıda elinden alırr o ekim bebeğii görürsün senn lülülülülülü bak bana kocamı aldıı gittii benim cimcime kız kaydirigubbakcemilepazar günü evde olmak güzel aslında ama keşke yan gelip yatabilsek kaydirigubbakcemile3 ekim bebeleri fırsat bırakmıyo kiiiii
benim kız öğlen uykusunu uyudu, kendileri gece iyi uymadıkları ve pazar pazar sabahın köründe uyandıkları için çok uykuları gelmişşş 2 saat kadar uyudularklava: o uyurken ben de uyusaydım keşke yawww
konuyu ben anlamadım ama sorun2007 ekim anneleri de gelceklerr :teytey: ibolyaaaa bak söylüyorum benim nie haberim yok deme :mymeka:
onlarında hödükleri varmı deyi sorarız :roflol: azcık kalabalıklaşsın helee temem mii ibolya kaydirigubbakcemile3
daha erkendi yaw :uhm: azcık kaynaşalım sorarız diordum ama neyse sen sor dediğin için soruyorum yerimseniben önce gel öpimm Şenizkonuyu ben anlamadım ama sorun
konuyu ben anlamadım ama sorun
hangi konuda ama kızım konusunda hödük değildirde başka konularda genelde öyledir kendileri
canım ya benim, meranın, çıtırın ve kısmen de adrianarda'nın kocişleri hariç 2008ekim babaları eccük hödükler afedersin kaydirigubbakcemile3 meran ondan bahsediyo ama bizimkiler hödük deyüll :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?