2008 Ekim Anneleri

benimki de okadar hödük değil geçen kilo konusunda sen artık böyle devam kilo veremezsin demişti ya bana gaz vermek için bilerek demiş miş:roflol:

şimdi gazın sırasımıymışş bee :mymeka: neyse :jeyyar: seninkinide az hödük olanlar arasına alalım kaydirigubbakcemile3

sizlerle sohbet etmeyi isterdim ama benim kızım artık uzun süreli uyumuyor yarım saate kalkar o uyumuşken ütülediklerimi yerleştirmem gerek
sizlere iyi sohbetler
tmm canım tecrubeli ekim annesi olarak gel yine :sm_cool: Allah yavrunada sağlıklı güzel ömürler versin :Saruboceq:

şimdi gazın sırasımıymışş bee :mymeka: neyse :jeyyar: seninkinide az hödük olanlar arasına alalım kaydirigubbakcemile3

ewet olabilür az hödük grubuna dahil edebilirz
hayret ettim kerem 2saattir uyyo görülmemiş bişey baba oğul uyyolar uyusunda büyüsün tosunum

bugün celen uğramadı nerde acaba

bende kim geldi kim gelmedi onu takip ediomdelikafadulden

hayırlı akşamlar hanımlar naptınız bakem.ule bide 2007 ekim anaları gelmiş.yenimi gelmiş akıllarına bebeleri yaşlarına girmiştir onların ne güzel...
bu arada benim kocamda hiç hödük değildir

kızlar türkçe kuran programı indrimek istermisiniz bi arkadaşım göndermiş siteyi indirdim istediğin ayeti türkçe olarak okuyup dinliosun isterseniz siteyi verebilirim msn den

pazar günlerinde uyumaya şimdiden alışsında ilerde karısını sinir etsin :mymeka: biz oğullarımızı geleceğin hödükleri olarak yetiştirmeyelim özlemcim :1hug: mesela pazar günlerine alıştıralım şimdiden uyutmayalım kaydirigubbakcemile3

hakketten ya uyansın dışarı çıkcaaz biraz bilerek uyyo geleceğin hödüğü mü olcak dersin bizim keroş derken uyandı

benimkilerde geldi delikafadulden dışarı çıkma sırası bana geldii :teytey: bende çıkıorum size ii kıllatmalar :dance:

hee bacım mesajımı editledim vallah kaydirigubbakcemile3

güle güle merancım iyi gezmelerrr :dance:
benim arabayı kociş aldı onunkine bişey olmuş korkmuş sabah benimkiylen gitti biz de evde mahsur kaldık vallah benim yerime de gezzzz
ama ben bunun acısını yarın çıkartırım ehehehe :teytey:

Ben geldim arkadaslar cok iyi geldi evden disari cikmak ama annelere dolu misafir geldi sinir oldum 3 ayri aile coluklu cocuklu alsilik buya bugun hasta oldum sabah bi kalktim cok kotuyum grip oldum burnum akiyo dedimki annemlere gidiyim annem kiza baksin bende dinlenniyim anam iyice yoruldum annem misafir agirlamaktan torununi sevemedi cok uzuldu oda

Herkes kizimi kucagina almak istedi vermek istemedigimi belli ediyorum ama sen de gripsin getir buasmasin diye aldilar len ciocuklar bile bende kucagima istiyom haceri diyolar hayir cocuklar bebek tutamaz diye azarladim napiim ya sinir oldum bende cok kotu oldum bogazim agriyo burnum cesme gibi akiyo emzirirkeen hapsuruyorum yavrum korkuyo aglamaktan kendinden geciyo annemlerin evde sobali oteki odalara da gidemiyorum cocuk bi odanin icinde o kadar kisiden bunaldi bidaha biyera giderdem ne oluyum be annemin evinde bile rahat edemedik misafir uyuzlari yuzunden o bisey degilde bide iki kere terledi ins hasta olmaz valla bu hodugun dilinden kurtulamam annenlere gittin bebeyi hasta ettin diye allahtan ben hastayim hasta olduguma seviinecegim aklima gelmezdi hasta olursa benden bulasti diyecem

Siz neler yaptiniz killatiniz mi gecmisi okuyamadim daha onemli bisey yoktur ins ozledim sizi len killi karilar annemlerden biraz giriyim bi size bakiyim dedim bi actim biraz okudum geri gittim bisey yazamada bi nane limon felen icip kendime geliyim biraz gece gelirim

Ekim analarina bi girdim 2007 topigi acilmis 2008 ve 2009 da varya len ben ne anasiydim demissim haa buraya gelecedim bakiyom 3 tane topik ben ne anasiyim diyom ilahi ben

adrianarda bende simbonun buhar makinası var ve sessiz
fiyatı da uygundu tavsiye ederim

ibolyacım geçmiş olsun.. yusuf eymen elmayı sordu demişin de sormak sizin oralarda ne anlama geliii anlamadım yafffff :uhm:

emdi anlamında leynnnnnnn kaydirigubbakcemile3

e yavrum biz bilmiyoduk da ondan, şimdik biri bana sylemeden ben elimi yıkar gider öle severim yani, ama bilmediğim zamanlarda da birisi bana elini yka da öyle sev dese belki biraz gücenirdim niye böyle diyo diye ama yinede dediğini yapardım yani, hatta niye öyle dedin diye de sorardım

bizimkisi de souk üflüyo ama ben her zaman çalıştırmıyorm, ara ara kapatıorm

Ekim analarina bi girdim 2007 topigi acilmis 2008 ve 2009 da varya len ben ne anasiydim demissim haa buraya gelecedim bakiyom 3 tane topik ben ne anasiyim diyom ilahi ben

Allah iyiliğini versin çok güldüm sana akşam akşam:roflol:

ama soguk ufleyeninden alin dedi bize doktor..butun gece mi calismasi gerekiyor??

valla bize günde 15 dk çalıştırma yeterli dediler ben ara ara çalıştırıorum her dakka her saniye değil yani

ibolyacım vicks seni açar sana ii gelir kullanabilirsin :1hug:

seni ekim analarının lokman hekimi ilan ediyorum anacım Şeniz

aslında bizde o zaman buhar makinesi alcaktık sonra doktor ventolin verilebilenden alın demişti ama neyse kii gerek kalmadıı... a.s
bildiğim kadarıyla en fazla 15-20 dakika çalıştırmak gerekior CADIARZU

hee bende duydudum onu, fazla çalıştırmıcakmışın, çocuğun ciğerini sulandırır dedilerdi, CADIARZU

nasıl serum bildiğimiz serum mu :uhm: yav dr bize bi dmla yazdıydı gaz içün, kaçakmış ya o damla, sağlık bakanlığının izni yokmuş, almadık bizde

2007yi geçeli 2 yıl oluyo olm uyuyonmu sen :mymeka:

tüh len manzarayı kaçırmışız iyimi, güzel gırgır olurdu, la tam gırgırlık zamanda gitmişim, ahan bu bana :mymeka: ama hastaydım ve uyumam lazımdı, dinlenmem gerekli biliyosunuz, ahan yine bu bana :teselli: :roflol:

sizlerle sohbet etmeyi isterdim ama benim kızım artık uzun süreli uyumuyor yarım saate kalkar o uyumuşken ütülediklerimi yerleştirmem gerek
sizlere iyi sohbetler

pşt sen niye bu kadar resmisin bakim hıh, yoksa bizi beğenmiyürmüsün CADIARZU

benimki de okadar hödük değil geçen kilo konusunda sen artık böyle devam kilo veremezsin demişti ya bana gaz vermek için bilerek demiş miş:roflol:

he tabi canım ona bakarsan beniki de melek melek, la noluyo karılar çark ediyo, yosam bu herifler size ilaçlı gazoz içirip bişey ettiler de koz olarak mı kullanıyolar, herkeş kocasını çok sever olmuş yav CADIARZU:uhm:

kızlar türkçe kuran programı indrimek istermisiniz bi arkadaşım göndermiş siteyi indirdim istediğin ayeti türkçe olarak okuyup dinliosun isterseniz siteyi verebilirim msn den

benim bi denecik gocacuğum bi site bulmuş ordan türkçe mealini mp3 formatında indirmüş, yoğun ısrarlara dayanamayarak mp3 çalarımı kendüsüne ödünç verdim dinlesin diye, serviste gelip giderkene dinleyeceymüş, ama mp3 benim tamamen vermem :lepi::roflol:

bnden bulaştı diyecn ha seni yalancı seni :roflol:len bak ne dicem eczanede kağıt maskeler satılıo tek kullanımlık, benim herif 100t ane alıvermiş baa ondan, şimdik onu takıp öyle emziriyorum, nefesini bebeye vermeden emzir, maske aldırmadan önce tülbenti maske yapıp öyle emziriydum ama bunalcak gibi oluyo insan yv, nefes alamadım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…