benimki de okadar hödük değil geçen kilo konusunda sen artık böyle devam kilo veremezsin demişti ya bana gaz vermek için bilerek demiş miş:roflol:
tmm canım tecrubeli ekim annesi olarak gel yine :sm_cool: Allah yavrunada sağlıklı güzel ömürler versin :Saruboceq:sizlerle sohbet etmeyi isterdim ama benim kızım artık uzun süreli uyumuyor yarım saate kalkar o uyumuşken ütülediklerimi yerleştirmem gerek
sizlere iyi sohbetler
şimdi gazın sırasımıymışş bee :mymeka: neyse :jeyyar: seninkinide az hödük olanlar arasına alalım kaydirigubbakcemile3
ewet olabilür az hödük grubuna dahil edebilirz
hayret ettim kerem 2saattir uyyo görülmemiş bişey baba oğul uyyolar uyusunda büyüsün tosunum
bugün celen uğramadı nerde acaba
bende kim geldi kim gelmedi onu takip ediomdelikafadulden
pazar günlerinde uyumaya şimdiden alışsında ilerde karısını sinir etsin :mymeka: biz oğullarımızı geleceğin hödükleri olarak yetiştirmeyelim özlemcim :1hug: mesela pazar günlerine alıştıralım şimdiden uyutmayalım kaydirigubbakcemile3
hayırlı akşamlar hanımlar naptınız bakem.ule bide 2007 ekim anaları gelmiş.yenimi gelmiş akıllarına bebeleri yaşlarına girmiştir onların ne güzel...
bu arada benim kocamda hiç hödük değildir
adrianarda bende simbonun buhar makinası var ve sessiz
fiyatı da uygundu tavsiye ederim
ibolyacım geçmiş olsun.. yusuf eymen elmayı sordu demişin de sormak sizin oralarda ne anlama geliii anlamadım yafffff :uhm:
e yavrum biz bilmiyoduk da ondan, şimdik biri bana sylemeden ben elimi yıkar gider öle severim yani, ama bilmediğim zamanlarda da birisi bana elini yka da öyle sev dese belki biraz gücenirdim niye böyle diyo diye ama yinede dediğini yapardım yani, hatta niye öyle dedin diye de sorardımya iboş adam haklı ama işte insanlar düşüncesiz oluyolar.mesela çocuğu ellemeden önce git ellerini yıka gel demek çok zor oluyo.hiç demedim şimdiye kadar.mesela biz yapıyomuydukki sanki.birinin çocuğunu gçrmeye gittiğimizde hemen ellerini yıkayan arkadaş var mı aranızda.ben yapmıyodum yalan yok.
bende de sinbo var.ben de çok memnunum ama soğuk üflüyo.beni uyardılar evi soğutuyo diye ama kim dinler.illa kendi bildiğimi okuyacam.gece açık bıraktığımda valla ben üşüyorum yalan yok.sıcak üfleyeninden alın kızlar.
Ekim analarina bi girdim 2007 topigi acilmis 2008 ve 2009 da varya len ben ne anasiydim demissim haa buraya gelecedim bakiyom 3 tane topik ben ne anasiyim diyom ilahi ben
benimki zaten meme+mama beslenio senin ki sadece anne sütü müü :uhm:
ama soguk ufleyeninden alin dedi bize doktor..butun gece mi calismasi gerekiyor??
ibolyacım vicks seni açar sana ii gelir kullanabilirsin :1hug:
aslında bizde o zaman buhar makinesi alcaktık sonra doktor ventolin verilebilenden alın demişti ama neyse kii gerek kalmadıı... a.s
bildiğim kadarıyla en fazla 15-20 dakika çalıştırmak gerekior CADIARZU
en son ne zaman çalıştırdığımı hatırlamıyorum.Allah'a şükür tıkanıklık şu an için yok.bi doktor eşime serum vermiş.bildiğiniz kola takılan serumdan 1 şişe vermiş.bi de şırınga vermiş.bu da diğer serumlarla aynı işi yapıyo diye.tıkanınca ondan accık çekip burnuna birkaç damla damlatıyorum
2007 ekim anneleri de gelceklerr :teytey: ibolyaaaa bak söylüyorum benim nie haberim yok deme :mymeka:
onlarında hödükleri varmı deyi sorarız :roflol: azcık kalabalıklaşsın helee temem mii ibolya kaydirigubbakcemile3
şimdi yani şöyle bi şehir efsanesi çıktı ortaya ekim babaları hödüktür diyee şakkıdı hazır sende burdayken anlatırmısın bize 2007 ekim annesi olaraktaan hödüklük var mı yoksa bu sadece 2008 ekim babalarına özel bi hödüklükmüdür kaydirigubbakcemile3 teşkür ederim :lepi:
leyyyyn ibolyaaa gel leyn gell kaydirigubbakcemile
sizlerle sohbet etmeyi isterdim ama benim kızım artık uzun süreli uyumuyor yarım saate kalkar o uyumuşken ütülediklerimi yerleştirmem gerek
sizlere iyi sohbetler
benimki de okadar hödük değil geçen kilo konusunda sen artık böyle devam kilo veremezsin demişti ya bana gaz vermek için bilerek demiş miş:roflol:
kızlar türkçe kuran programı indrimek istermisiniz bi arkadaşım göndermiş siteyi indirdim istediğin ayeti türkçe olarak okuyup dinliosun isterseniz siteyi verebilirim msn den
Herkes kizimi kucagina almak istedi vermek istemedigimi belli ediyorum ama sen de gripsin getir buasmasin diye aldilar len ciocuklar bile bende kucagima istiyom haceri diyolar hayir cocuklar bebek tutamaz diye azarladim napiim ya sinir oldum bende cok kotu oldum bogazim agriyo burnum cesme gibi akiyo emzirirkeen hapsuruyorum yavrum korkuyo aglamaktan kendinden geciyo annemlerin evde sobali oteki odalara da gidemiyorum cocuk bi odanin icinde o kadar kisiden bunaldi bidaha biyera giderdem ne oluyum be annemin evinde bile rahat edemedik misafir uyuzlari yuzunden o bisey degilde bide iki kere terledi ins hasta olmaz valla bu hodugun dilinden kurtulamam annenlere gittin bebeyi hasta ettin diye allahtan ben hastayim hasta olduguma seviinecegim aklima gelmezdi hasta olursa benden bulasti diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?