öncelikle geçmiş olsun hoşgeldin canım a.s. gribal enfeksiyonlarda virüs olduğu için antibiyotik kullanılmaz o yüzden doktorun vermemiştir antibiyotik..
ama antiasmatik mi antihistaminik mi verdi doktorun tam anlayamadım :uhm: bitki çayları tedavi etmez biliyorsun ama ıhlamur iyi gelir göğsü yumuşar... Şeniz
ibolcümm geçmiş olsun canum benüm.valla oku oku daha bitiremedim benim zilloş uyanmadan bişeyler yazayım dedim.bugün biz de dışarı çktık alışveriş merkesi gezdik kızım da durdu maşallahh.ama eve yaklaşırken yaygara koptu .kendime inanamadım valla dağdan inme gibi her gördüğüme saldırıyorum bişeyleri yeni görmüş gibi bön bön bakıyorum sanki bağını koparmış möööler gibiydimm.ama yine de çok iyi geldi vallaa.neyse geçmişi okumaya devam..öptüm hepücünüzü
merancım, doktor ventolin diye bi surup verdi antiasmatik, bir de oral damla verdi zaditen. o da antiasmatik, antiallerjik.
arda cok beyaz tenli. daha once de demistim egzamasi da var. doktor bu tur cocukların ilerde astim ya da alerjik bronsit olma olasiligi %30 dedi. benim kocis kucukken hem astim hem de alerjik bronsit hastasiymis. doktor da onu duyunca antialerjik damlayi verdi.
bi de vitamin komplexi verdi bi tane seven seas orange syrup diye bisi. balik yagi ve degisik vitaminler var icinde. kullanan var mi??
adrianarda benim kızıma da bir aylıkken ventolin vermişti dr. ben bi kaç kez kullandım ama prospektüsü okuyunca içim rahat etmedi de başka bi dr a gittim. o da aynen düşündüğüm gibi bu şurup çok ağır dedi ve kestik. zaten 2 yaşından itibaren yazıyor prospektüste.
sırf bu yüzden dr değiştirdim. aklını karıştırmak istemem ama söylemek istedim.
bu arada geçmiş olsun canıma.s.
merancım, doktor ventolin diye bi surup verdi antiasmatik, bir de oral damla verdi zaditen. o da antiasmatik, antiallerjik.
arda cok beyaz tenli. daha once de demistim egzamasi da var. doktor bu tur cocukların ilerde astim ya da alerjik bronsit olma olasiligi %30 dedi. benim kocis kucukken hem astim hem de alerjik bronsit hastasiymis. doktor da onu duyunca antialerjik damlayi verdi.
bi de vitamin komplexi verdi bi tane seven seas orange syrup diye bisi. balik yagi ve degisik vitaminler var icinde. kullanan var mi??
bunu okumadan yazmıştım bir önceki msjımı....ventolin şurup kullananlar var 2 yaşından önce .... çünkü hastanedeyken bi kaç kişi ile aynı anda buharla ventolin alıyorduk ve orda şurubunuda kullanan 7-8 aylık bebişler vardııadrianarda benim kızıma da bir aylıkken ventolin vermişti dr. ben bi kaç kez kullandım ama prospektüsü okuyunca içim rahat etmedi de başka bi dr a gittim. o da aynen düşündüğüm gibi bu şurup çok ağır dedi ve kestik. zaten 2 yaşından itibaren yazıyor prospektüste.
sırf bu yüzden dr değiştirdim. aklını karıştırmak istemem ama söylemek istedim.
bu arada geçmiş olsun canıma.s.
senin oğluş bronşiolit mi olmuş nee???
çünkü bizde 2-3 hafta kadar önce bronşiolit olmuştuk ve sabah akşam buharla ventolin alıyorduk 10 günde iyilerşti oğluşum...ben çok erken farketmişim .... yalnız orda bize şurup vermediler şurup bi sonraki adım dediler..
şimdi o şurup biraz ağır bi şurupp yani buharla ventolin vermeden neden şurup verdi pek anlayamadım..doktoruna güveniyorsan bilmem ama benim içimde azcık bi şüphe oluştu....çok önemli bu söylediğim şeyler biz zatürre ve bronşitten döndükk... bi doktora daha götürmeni tavsiye ederim...antibiyotikte verirse korkma biz 21 günlükken bile kullandık
bunu okumadan yazmıştım bir önceki msjımı....ventolin şurup kullananlar var 2 yaşından önce .... çünkü hastanedeyken bi kaç kişi ile aynı anda buharla ventolin alıyorduk ve orda şurubunuda kullanan 7-8 aylık bebişler vardıı
kızlar size bişey dicem. neden beni kimsecikler merak etmiyor,neden muhabbetlerinizde adım geçmiyo oysaki ben hepinizi çok seviyorum sabahın köründe kalkıp geçmişi okuyorum eşim bile pes diyor bana valla küsüyomm yaa hayatımın hiç bir döneminde dışlanmadım ama sanki burda o duyguları yaşıyo gibiyim aslında çok eğlenceli biriyim arkadaslar arasında da gercekten sevilirim. peki siz neden bana böyle yapıyonuz yaaaaaaaa
kızlar size bişey dicem. neden beni kimsecikler merak etmiyor,neden muhabbetlerinizde adım geçmiyo oysaki ben hepinizi çok seviyorum sabahın köründe kalkıp geçmişi okuyorum eşim bile pes diyor bana valla küsüyomm yaa hayatımın hiç bir döneminde dışlanmadım ama sanki burda o duyguları yaşıyo gibiyim aslında çok eğlenceli biriyim arkadaslar arasında da gercekten sevilirim. peki siz neden bana böyle yapıyonuz yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?