2008 Ekim Anneleri

merancım, doktor ventolin diye bi surup verdi antiasmatik, bir de oral damla verdi zaditen. o da antiasmatik, antiallerjik.
arda cok beyaz tenli. daha once de demistim egzamasi da var. doktor bu tur cocukların ilerde astim ya da alerjik bronsit olma olasiligi %30 dedi. benim kocis kucukken hem astim hem de alerjik bronsit hastasiymis. doktor da onu duyunca antialerjik damlayi verdi.

bi de vitamin komplexi verdi bi tane seven seas orange syrup diye bisi. balik yagi ve degisik vitaminler var icinde. kullanan var mi??

ibolcümm geçmiş olsun canum benüm.valla oku oku daha bitiremedim benim zilloş uyanmadan bişeyler yazayım dedim.bugün biz de dışarı çktık alışveriş merkesi gezdik kızım da durdu maşallahh.ama eve yaklaşırken yaygara koptu .kendime inanamadım valla dağdan inme gibi her gördüğüme saldırıyorum bişeyleri yeni görmüş gibi bön bön bakıyorum sanki bağını koparmış möööler gibiydimm.ama yine de çok iyi geldi vallaa.neyse geçmişi okumaya devam..öptüm hepücünüzü

:roflol::roflol::roflol: mööler gibi ha, allah cezanı vermesin mülayim, bu arada sağol anacım moku yidim ben, şu maske de hiç iyi diil yaa hiç rahat nefes alamıyom onunla, ama herşey böcüklerimiz içün dimi :lepi:

kızlar size bişey dicem. neden beni kimsecikler merak etmiyor,neden muhabbetlerinizde adım geçmiyo oysaki ben hepinizi çok seviyorum sabahın köründe kalkıp geçmişi okuyorum eşim bile pes diyor bana valla küsüyomm yaa hayatımın hiç bir döneminde dışlanmadım ama sanki burda o duyguları yaşıyo gibiyim aslında çok eğlenceli biriyim arkadaslar arasında da gercekten sevilirim. peki siz neden bana böyle yapıyonuz yaaaaaaaa

adrianarda benim kızıma da bir aylıkken ventolin vermişti dr. ben bi kaç kez kullandım ama prospektüsü okuyunca içim rahat etmedi de başka bi dr a gittim. o da aynen düşündüğüm gibi bu şurup çok ağır dedi ve kestik. zaten 2 yaşından itibaren yazıyor prospektüste.
sırf bu yüzden dr değiştirdim. aklını karıştırmak istemem ama söylemek istedim.
bu arada geçmiş olsun canıma.s.

prensesimm yapma bebeğim yaa.sanki bu karılar beni çok mu merak ediyo.bak bakalım geçmişe hiç eylülde yok acaba nerde diyen var mı?lütfen alınganlık yapma

bn gecmişi okuyamadım sımdıokumaya kalksambu defa burdakı sohbtten geri kalırım vazgectim neler yaptınız bırınız anlatsın yavvv

canim iyki soyledin ya.. zaten arda surubu ne zaman icse deli gibi agliyo. ilk basta anlamadim suruptan oldugunu. ama sonra farkettim surubu ictikten 10 dak sonra 2-3 dakkalik bi aglama krizi geliyo. karin agrisi falan yapiyo herhalde. gunde 3 kere vermisti dr. ben gunde 1 kere vermeye basladim. ama yarin da gecmezse baska dra goturcem.

leyla kızz hiç şansın yok hee.senin koca ya götürmüyo,götürünce de bi aksilik çıkıyo.gönülsüz yapıyo sanırsam senin kocişin yavruu

adrianarda doktor bize bi de peditus şurup verdi.ama ben de onu kullanamadım.eylül ne zaman içse ağzına şurubu almasıyla kusması bir oluyodu.her çocukta aynı etkiyi yapar mı bilmem.ama işte madem laf şuruplardan açıldı sölemek istedim

senin oğluş bronşiolit mi olmuş nee???
çünkü bizde 2-3 hafta kadar önce bronşiolit olmuştuk ve sabah akşam buharla ventolin alıyorduk 10 günde iyilerşti oğluşum...ben çok erken farketmişim .... yalnız orda bize şurup vermediler şurup bi sonraki adım dediler..
şimdi o şurup biraz ağır bi şurupp yani buharla ventolin vermeden neden şurup verdi pek anlayamadım..doktoruna güveniyorsan bilmem ama benim içimde azcık bi şüphe oluştu....çok önemli bu söylediğim şeyler biz zatürre ve bronşitten döndükk... bi doktora daha götürmeni tavsiye ederim...antibiyotikte verirse korkma biz 21 günlükken bile kullandık

leylam yaptığımız bişi yok.ibolya cadısı hasta olmuşmuş.meran gezmeye gittiydi gelmiş.prensesim bize küsmüş:roflol:işte özetle bunlar oldu.artı benim kaynana yine iş başında.falan falan

bunu okumadan yazmıştım bir önceki msjımı....ventolin şurup kullananlar var 2 yaşından önce .... çünkü hastanedeyken bi kaç kişi ile aynı anda buharla ventolin alıyorduk ve orda şurubunuda kullanan 7-8 aylık bebişler vardıı

ya bronsit olmus demedi ki dr. zaten dr.u da hic tanimiyorum. bi tek onda bekleme sirasi yoktu ona gittik. ben en iyisi yarin bi doktora daha gotureyim ya.,icime kurt dustu simdi. bize bronsit demedi ki. nezle kapmis bu surubu icsin dedi. sinir oldum simdi. biz annemlere geldik su ara ya kendi doktorumuza gidemiyoruz. sinir oldum simdi. ben yarin bi doktora daha gideyim.

ah cnımmm kıyamam gel len öpüjem Şeniz deli manyag hiç seni dışlarmıyız :mymeka: hem sen niye böyle bi kanıya vardın bakıyım, kız sen akıllı uslu bi karısın da ondan böle, anam burdakilerin çoğu manyak olduğu için öle oluyo, misal ben, millete illallah çektiriyom kaç aydır, şimdik sormasalar beni niye sormuyouz die depelerine çökcem korkudan soruyolar, yoksa beni iplediklerinden diil ha kaydirigubbakcemile3

bak ben kendi adıma yazıyorum bunları geçenlerde huu nerdesiniz diye saydım içinde prensesimde dediim bu 1,
ortaya bişey sordun bende cevapladım kimse ilgilenmedi cvp yazmadı dediin oysaki bende yazmıştım sadece ibolyaya teşekkür edip gittinn bu 2...
özel ilgi beklemen çok anlamsız3..
bak buraya gelmeyen herkesin adını her saniye nerde nerde nerde deyip duramayızz!!!4
bende gelemiyorum geçen haftalarda oğlum hastaydı sabah akşam hastandeydim sen benim adımı burda kaç kere tefaffuz ettinde hep sitem ediyorsun burdaa bu da 5....
bende arkadaşlarım arasında hiiiiiç sevilmem ama burda seviolarrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…