2008 Ekim Anneleri

seni daha önce ekim analarının lokman hekimi iilan ettiimi söylemişmiydim :1closedeyes:

prensesimm yapma bebeğim yaa.sanki bu karılar beni çok mu merak ediyo.bak bakalım geçmişe hiç eylülde yok acaba nerde diyen var mı?lütfen alınganlık yapma
delüü ya bu karuu bak bakalım geçmişe 1 haftadır eylül nerde dioom geberdücem haa :mymeka: he len kız hastaydıya merak ettim walla

gıcık karı bi de döveydin :mymeka:kaydirigubbakcemile3

seni daha önce ekim analarının lokman hekimi iilan ettiimi söylemişmiydim :1closedeyes:
he söyledin len lokman hekim olmucem olm vazgeçttim :mymeka: rallicide olmucem gamyoncuiremsu alcem tıp diplomamı evde çocuklarıma bakcem internetten de sizinkilere yetişirim tıp diplomalıı ev hanımı olcem kaydirigubbakcemile3 kız dbest olur muu ne deyonn :jeyyar:

bronşit değil canım BRONŞİOLİT iice araştır internetten temem mii..nezlenin bebişlerdeki ağır hali..bebişler bronşit olmuyor bronşiolit oluyorlar

ister rallici ol ister lokman hekim ne olursan ol gel yeter Şeniz

aynen vallaaa eylülcümün de dediği gibin.hiiiüüüççç ismiğin arama şeker muhabbeti bulduğun yerde katıl muhabbet yoksa sıvış boşverrrrrrrr...

olmaz yarvu, şincik şöyle oluyor, celen angut hödük düşmanı, terken mok profesörü filen ya,s ende ekim anaları topicininn lokman hekimi oluyon, istesende oluyon istemesende oluyon, oldurmaazsan oldururlar gülümmmmmmm :roflol:

bu arada söylemeden geçemiycem, adrianarda, leyla ve kimselerbilmez aramıza yeni katılan arkadaşlar ama hiç de davetiye beklemiyolar, hele leyla balıklama dalıyo olaya çok arsız karı canımmmmmmm :roflol: tavsiye ederim iyi oluyo yani:1closedeyes:

bronşit değil canım BRONŞİOLİT iice araştır internetten temem mii..nezlenin bebişlerdeki ağır hali..bebişler bronşit olmuyor bronşiolit oluyorlar

senin lokman hekimligin simdi tescillendi.. hihoyyyt ben de ne bicim anneyim len hicbirseyden haberim yok. simdi arastriyorum bakalim neymis BRONŞİOLİT...

he len hele bu leyla valla cupp die atlıo sohbete kaydirigubbakcemile3 leyla yı kimse tutamaz aha bu lafın üstüne uçar üstümüze ama yok ya uçamaz leyla hasta hastaaaa lülülülülülü

leyla kızz hiç şansın yok hee.senin koca ya götürmüyo,götürünce de bi aksilik çıkıyo.gönülsüz yapıyo sanırsam senin kocişin yavruu

He len valla sansima bugun boyle oldu aslinda esim bebis yokken hep gotururdu simdi gunahini almayom tek gondermez ama kendi her dedigimde goturur bebek olunca herif goturmuyodu hasta olur soguk gecer yok opuyolar zirt pirt sinir ediyodu sabahta tavir yaptim küsüştuyduk barissin benle diye goturdu ama pisamn oldum gittigime ins hasta olmaz nolduu lenn kaynanan niye is basinda

durun ancımın getirdiği cicilerden resim koyam size

Eklentiler

• $IMG_0001.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_0031.webp
    47 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0047.webp
    45 KB · Görüntüleme: 19
ahhh meranımmm nassıl unuturum len.beni senden başkası zati merak etmediydikinee.öperim seni yanaklarından leenn

Ibolyacim gecmis olsun sende mi grip oldun bacim anam bende oyle emzirirken de hic bisey baglamadim agzima yaa len ben dayanamiyom opuyom ya icim gidiyo unutuyom varya kesin bulasacak uff prensesim kusme kiz seni swvmediginizi kim soyledi ki buraya okadar cok kisi gelip gidiyoki insan kimin olup kimin olmadigini karistiriyo mesela bugun beni soran olmamistir cunku sabah dedim yokum diye

benimki 3,5 aylik ama :çok üzgünüm:

adrianarda benim kızım da hapşırıyor ve burun akıntısı var. dr umuzu aradım dün peditus şurup ver dedi ki drum bebeklere verdiği ilaçlara çok dikkat eder. 1 aylıktan itibaren kullanılıyor, grip ve soğuk algınlığı için. yine de sen başka bi dr a görün bence.

Lenn kendini saymadin ìs bitirici ìbolyakaydirigubbakcemile3

len zambak 2.resimde öpücük mü atıyo len senin kız.ayrıca bizim eylülün elbiseleri var korkuyom üşür de hasta olur deyi.giydirmiyom.bak sen giydirmişin ne güzel elbiseler küçük gelecek.giydirmeden verecem ona buna

he len hele bu leyla valla cupp die atlıo sohbete kaydirigubbakcemile3 leyla yı kimse tutamaz aha bu lafın üstüne uçar üstümüze ama yok ya uçamaz leyla hasta hastaaaa lülülülülülü

:roflol: karı dediğin böyle olcek canımmmmmmmmmmmmm, hatta çocuk hasta olursa benden geçti diye uydurcek kadar pratik zeka olcek :roflol: dimi lan leyla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…