bunu okumadan yazmıştım bir önceki msjımı....ventolin şurup kullananlar var 2 yaşından önce .... çünkü hastanedeyken bi kaç kişi ile aynı anda buharla ventolin alıyorduk ve orda şurubunuda kullanan 7-8 aylık bebişler vardıı
delüü ya bu karuu bak bakalım geçmişe 1 haftadır eylül nerde dioom geberdücem haa :mymeka: he len kız hastaydıya merak ettim wallaprensesimm yapma bebeğim yaa.sanki bu karılar beni çok mu merak ediyo.bak bakalım geçmişe hiç eylülde yok acaba nerde diyen var mı?lütfen alınganlık yapma
bak ben kendi adıma yazıyorum bunları geçenlerde huu nerdesiniz diye saydım içinde prensesimde dediim bu 1,
ortaya bişey sordun bende cevapladım kimse ilgilenmedi cvp yazmadı dediin oysaki bende yazmıştım sadece ibolyaya teşekkür edip gittinn bu 2...
özel ilgi beklemen çok anlamsız3..
bak buraya gelmeyen herkesin adını her saniye nerde nerde nerde deyip duramayızz!!!4
bende gelemiyorum geçen haftalarda oğlum hastaydı sabah akşam hastandeydim sen benim adımı burda kaç kere tefaffuz ettinde hep sitem ediyorsun burdaa bu da 5....
bende arkadaşlarım arasında hiiiiiç sevilmem ama burda seviolarrr kaydirigubbakcemile3
he söyledin len lokman hekim olmucem olm vazgeçttim :mymeka: rallicide olmucem gamyoncuiremsu alcem tıp diplomamı evde çocuklarıma bakcem internetten de sizinkilere yetişirim tıp diplomalıı ev hanımı olcem kaydirigubbakcemile3 kız dbest olur muu ne deyonn :jeyyar:seni daha önce ekim analarının lokman hekimi iilan ettiimi söylemişmiydim :1closedeyes:
bronşit değil canım BRONŞİOLİT iice araştır internetten temem mii..nezlenin bebişlerdeki ağır hali..bebişler bronşit olmuyor bronşiolit oluyorlarya bronsit olmus demedi ki dr. zaten dr.u da hic tanimiyorum. bi tek onda bekleme sirasi yoktu ona gittik. ben en iyisi yarin bi doktora daha gotureyim ya.,icime kurt dustu simdi. bize bronsit demedi ki. nezle kapmis bu surubu icsin dedi. sinir oldum simdi. biz annemlere geldik su ara ya kendi doktorumuza gidemiyoruz. sinir oldum simdi. ben yarin bi doktora daha gideyim.
he söyledin len lokman hekim olmucem olm vazgeçttim :mymeka: rallicide olmucem gamyoncuiremsu alcem tıp diplomamı evde çocuklarıma bakcem internetten de sizinkilere yetişirim tıp diplomalıı ev hanımı olcem kaydirigubbakcemile3 kız dbest olur muu ne deyonn :jeyyar:
he söyledin len lokman hekim olmucem olm vazgeçttim :mymeka: rallicide olmucem gamyoncuiremsu alcem tıp diplomamı evde çocuklarıma bakcem internetten de sizinkilere yetişirim tıp diplomalıı ev hanımı olcem kaydirigubbakcemile3 kız dbest olur muu ne deyonn :jeyyar:
kızlar size bişey dicem. neden beni kimsecikler merak etmiyor,neden muhabbetlerinizde adım geçmiyo oysaki ben hepinizi çok seviyorum sabahın köründe kalkıp geçmişi okuyorum eşim bile pes diyor bana valla küsüyomm yaa hayatımın hiç bir döneminde dışlanmadım ama sanki burda o duyguları yaşıyo gibiyim aslında çok eğlenceli biriyim arkadaslar arasında da gercekten sevilirim. peki siz neden bana böyle yapıyonuz yaaaaaaaa
ister rallici ol ister lokman hekim ne olursan ol gel yeter Şeniz
bronşit değil canım BRONŞİOLİT iice araştır internetten temem mii..nezlenin bebişlerdeki ağır hali..bebişler bronşit olmuyor bronşiolit oluyorlar
he len hele bu leyla valla cupp die atlıo sohbete kaydirigubbakcemile3 leyla yı kimse tutamaz aha bu lafın üstüne uçar üstümüze ama yok ya uçamaz leyla hasta hastaaaa lülülülülülübu arada söylemeden geçemiycem, adrianarda, leyla ve kimselerbilmez aramıza yeni katılan arkadaşlar ama hiç de davetiye beklemiyolar, hele leyla balıklama dalıyo olaya çok arsız karı canımmmmmmm :roflol: tavsiye ederim iyi oluyo yani:1closedeyes:
leyla kızz hiç şansın yok hee.senin koca ya götürmüyo,götürünce de bi aksilik çıkıyo.gönülsüz yapıyo sanırsam senin kocişin yavruu
benimki 3,5 aylik ama :çok üzgünüm:
olmaz yarvu, şincik şöyle oluyor, celen angut hödük düşmanı, terken mok profesörü filen ya,s ende ekim anaları topicininn lokman hekimi oluyon, istesende oluyon istemesende oluyon, oldurmaazsan oldururlar gülümmmmmmm :roflol:
he len hele bu leyla valla cupp die atlıo sohbete kaydirigubbakcemile3 leyla yı kimse tutamaz aha bu lafın üstüne uçar üstümüze ama yok ya uçamaz leyla hasta hastaaaa lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?