2008 Ekim Anneleri

len verme ben saa vereyim oğlumu yerimseniben bende kızımı veremem gibi gelioo haklı babasıı da neyse çok naz yapmayın yinede olm :teytey:
bak kayseriliyim zaten bolca takı neyim takarız kilosu kadar altın ama şimdiki kilosu kadarr :roflol: daha ne isteyon olm :mymeka: hem oğlum babasından garantili hödük olmaz daha ne isteyon len kaydirigubbakcemile3

Ben geldim geri siz nasil masaj yapiyonuz bi anlatirmisiniz ben yanlis mi yapiyom diye dusundum bi an

eyü len içgüveysi aldım getti oğlunuu:teytey::teytey::teytey:

Ben geldim geri siz nasil masaj yapiyonuz bi anlatirmisiniz ben yanlis mi yapiyom diye dusundum bi an

bebek yağıyla banyodan sonra yapıyorum ben ..ymusak yumusak daıreselhareketlerle masaj yapıorum.sen nasıl yapıosunkı?:uhm:

Mu ha h,a ha he valla bende kizimdan hic ayrilabilecegimi dusunemiyorum keskem kizlar gelin gidicegine erkekler damat gitse dimi

bebek yağıyla banyodan sonra yapıyorum ben ..ymusak yumusak daıreselhareketlerle masaj yapıorum.sen nasıl yapıosunkı?:uhm:

Banyodan sonra yapmam pek mumkun olmuyo babannesi yikayip hemen usuyecek diye giydiriyo ama ben gunduzleri yapiyom bende dairesel yapiyomda ilieri geride yapiyodum

bebek yağıyla ve tamamen çığlak yapıyorum ben önce avucum alıyorum yağı sonra gögsüneden bacaklarına doğru sıvazlayarak sonra kollarını yukarı kaldırıp kollarının içine
çevirip sırtına poposuna kollarına ayaklarına özellikle ayak parmaklarını avucumun içinde hafif sıkarak ...birazda içinden geldiği gibi yapmak gerekio ... ya o anda düşünmüyorum nasıl yapsam die bi sırası yok canım içinden geldiğii yapp...yavaş hareketlerle korkmasın yavru canını yakmazsın zaten usul usul yapcaksın...yağı üzerine direkt dökme önce avucuna al hatta biraz ellerinde ısıtıp sürde ürpermesin yavru :ecrin_bebek:

yav bzım bıdışların sacları ne zaman uzucak ya..kel nerdeyse benım yavruu:çok üzgünüm:

Egzersiz yaptiriyomusunuz bacak hareketleri kol hareketleri felen ben sik yapiyorum bacaklarini karnina yitip cekeyorum hani kakasini yapar umduyla ama basarisiz

Benim esimde ogluna her gordugu kizi almak istiyor ama kizina gelince kimseye veremem diyor bende bir kizdiriyorum sevgilisi olsun once bizle tanistirsin falan diye adam kafayi yiyor kiz babasi olmak kolay degil galiba

Egzersiz yaptiriyomusunuz bacak hareketleri kol hareketleri felen ben sik yapiyorum bacaklarini karnina yitip cekeyorum hani kakasini yapar umduyla ama basarisiz

leylacım bak KABIZLIK için bebeğine armut suyu ver yarın.hem tatırmış olursun,hemde kakasını yapar rahatlatır.Şeniz

yav bzım bıdışların sacları ne zaman uzucak ya..kel nerdeyse benım yavruu:çok üzgünüm:

Aynen bizimkide oyle azcik saci vardi oda dokulmeye basladi yastiginin ustu hep sac bugun banyo yaptidil filesinnin ustu simsiyah oldu kafasini sutruyo bizimki bide yastiga kafasini arkasi yakinda kel olcak bayagi sayreldi

iboş nere gıttıkı bişi demeden???bağlantısı mı gıtıı aceop?

:uhm:

evet canım ben yaptırıyorum ama benim oğlan çok huylanıo anacım neresine dokunsam kikirdio kendini çok sıkıo rahatsız oluyor diye çokta fazla yapamıyorum yani yerimseniben

leylacım bak KABIZLIK için bebeğine armut suyu ver yarın.hem tatırmış olursun,hemde kakasını yapar rahatlatır.Şeniz

Tamam onu deneyim yarin bi yapmazssa bi zytin yagi isine bi el atacam artik ya bide biraz kafam karisti cahilce soru olacak ama simdi kaka sini yapinca nasil oluyo cisini yapinca nasil oluyo farki ne yani yanlismi biliyorum acaba

kızlar ben kaçıyorum oğluşumu emzircem sonrada mamişini yedircemm yarın görüşürüzz :a015:
hepücügünüzü öptüm Şeniz

Aynen bizimkide oyle azcik saci vardi oda dokulmeye basladi yastiginin ustu hep sac bugun banyo yaptidil filesinnin ustu simsiyah oldu kafasini sutruyo bizimki bide yastiga kafasini arkasi yakinda kel olcak bayagi sayreldi

canım benımkınınde ole.baya bı seyreldı yuvarlak kelı varkaydirigubbakcemile3

aynı nisanda böyleydi yavrum ya 5.aydan sonra biraz hızlı uzamaya başlamıştı...bir yaşında küçücük bi toka oluyordu kaydirigubbakcemile3

yaa ne guzel ıns uzar.toka takmak ıstıorummm:dance:

Tamam onu deneyim yarin bi yapmazssa bi zytin yagi isine bi el atacam artik ya bide biraz kafam karisti cahilce soru olacak ama simdi kaka sini yapinca nasil oluyo cisini yapinca nasil oluyo farki ne yani yanlismi biliyorum acaba

komik olmuş len bu soru kaydirigubbakcemile3
çiş normal idrarıı
kakasıda katı olan bazen katı olmayabilirde tabii :roflol: bağırsaklarından gelen kakası yani
anlatbildim mi yaww :bbo:

Benim esimde ogluna her gordugu kizi almak istiyor ama kizina gelince kimseye veremem diyor bende bir kizdiriyorum sevgilisi olsun once bizle tanistirsin falan diye adam kafayi yiyor kiz babasi olmak kolay degil galiba

Evet bizim babamizda aynen bende diyom sinirleniyo iyide biz sevgili olduk tanistik ciktik evlendik neden kizna gelince hayir diyosun tabiki esini kendi sececek diyom kabullenemiyo oyle hatta kiziyo simdiden mini etege felan alistirma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…