2008 Ekim Anneleri

off ya siz cok guzel manti yapiyosunuzdur

ben pek yapmam ama çok güzel yerim kaydirigubbakcemile3
annem gelince sağolsun bayaaa bi yapıo koyuyo dolabıma bitincede kayseriden yapıoo kargoyla gönderio sağolsun ellerine sağlık pekte güzel yapar...ama dedim ya ben çok güzel yeriim kaydirigubbakcemile3
sen nerelisin canım beniim CADIARZU

benim kızcezim hala uyuyoooo delikafadulden delikafadulden
2 kere kucağıma aldım ama uyanmadı :1shok:
hergün yeni bi maceraaa hergün yeni huylar ediniyo yawww

allah sonumuzu hayra çıkarsın ne diiiim

off off bende cok guzel yerim hele bu aralar iyice abarttim kilo da aldim
ben ist dogumluyum koken karadeniz sinop

uyandırmayamı çalıştın len çucuğuu :mymeka: bırak uyusun ama sen şimdi uyanmayınca şaşırdın tabii şok durumundasın :1shok: kaydirigubbakcemile3

leylaaaa gel kız gel kaydirigubbakcemile kayserililer çıkartma yaptıı burayaa koş

Yeettim ne olduu len kim kayserili hosgedin bacimm kayseridemi oturuyon ahanda 4 olduk
savulun leyyn benim ki en .büyükk 25 eylüll :teytey:
bunu söyledikten sonra yine kovmayın leyn beni kaydirigubbakcemile3

Ozlemin oglu arda kerem buyuk galiba abimiz o bizim simdi aglama krizinde birazdan uyur anasida damlar
anacım ben çıkar kız zırlar ya benimki kabuk tutut işkilendim şimdi heeeeeeee neyse iyigeceler anam

Anacim bizim hemsire asiyi yapti dediki kizariri ve kabuk baglar endise etmre bu asinin tuttuguna isarettir dedi takma kafana

Celen gelene kadar senden dinleyecez bu huysuzluk sikayetlerrini cemreyi aratmiyo senin cadi bende ibolyayai aratmayim coklu alinti yapiyim dedim amma oldu mu bilmiyom ins becermisimdir

Manti mi dediniz canim istedi bak simdi hacer dogdugundan beri 1 kere yapabildim zor oluyo ama bugun kayseri yaglamasi yaptim super olmus tu amma yemege oturdum zilli kizim basladi aglamaya susturmak imkansiz babasi yiyene kadar kucagimda gezdirdim sonra babasi aldi ben gectim ama sogumustu len ne yedigimden tat alabiliyom ne uyudugumdan cadi yuzunden

Nihan sen ne yaptin kii ozel mesajlar felen ne oliyo bakim toplum icinde ozelden ozele mesaj atilmaz merak eden var iskillenen var

Biraz once bi dus aldim geldim benim de sacim dokulmeye baslamis galiba ayy kiziminki de dokuluyo zaten anali kizli killi olduk

afiyet olsun canımm ya cokacimcoook ii ne güzel açabiliorsun marifetli karusun haa Şeniz annem hiiiç öğretmedi hep mutfaktan uzak tuttu kendi çabamla ve merakımla öğrendim ben :dance:
flört ederken eşimede söylemiştim ben yemek yapmayı bilmem die o da sorun değil dışarıda yeriz demişti evlendik yaklaşık 4-5 ay hiiç yemek yapmadımm hep dışarıdan yedik ee insan ondanda bıkıor baktıım öyle olmuyor girdim mutfağa telefonla annem ve ablamdan tarifler alarak yaptım sonrada internetden tarif aldım ii yapıyorum...
şimdi annem tarif almak için beni arıyoo

Nihan sen ne yaptin kii ozel mesajlar felen ne oliyo bakim toplum icinde ozelden ozele mesaj atilmaz merak eden var iskillenen var

iyilik bacım ne olsun.benim cimcimeyi zar zor uyuttum şimdi bende yatacam.sen naptın hacer nasıl.ye bakalım yağlamaları heee:lepi:annemde mantı yapmıştı bissürü dolaba koymuştuk daha bitmedi yemeye kıyamıyorum valla.yerimseniben

kilo mu dediin o da ne oliyyy kaydirigubbakcemile3

he zaman sen istanbullu sayılırsın yerimseniben

yaa sorma ben bu ay kilo almisim regl olmadim henuz sisliklerde vardir tabi ama kotu hissettim kendimi hamileyken daha dikkat ederdim baskalarina kizarim bide dikkat edin kilo almayin diye

Ben de bisey bilmiyodum ama elim yatkindi yemek yapmazdim ama pasta turu kurabiye felan guzel yapardim evde degildim ki hic annem ogrentsin okul bitti sonra calismaya basladim isten ciktim evlendim herseyi yapip deneyerek ogrendim ilkinde olmuyoduysa ikincide mutlaka oluyodun hani beceremeyip cope giden dibi yanan yemeklerim olmadi degil 1 bucuk sene icinde hemen kavradim simdi hersey yapiyom yeni seyler denemeyi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…