2008 Ekim Anneleri

he len bende kıyamıoom haa :çok üzgünüm: hele annem gittikten sonra yapıp yemek bile istemedim haa çok üzülmüştüüm senağlama ama elin oğluu hapur hupur yiyo walla kaydirigubbakcemile3 anne yapma istemiorum diyorum eşim de dio yap anne yapp çok güzel oluyoo :mymeka:

Hee bacim hadi gidek biz yatak bu meran garisi sabah 2 ye kadar uyudu onun tuzu kuru tabi killatir buralari

he len 2 yee kadar uyumuşum kii pehh :teytey: oğluşta babasında kızım zaten uyuduu tuzum kuruuu tabii..kitabımı okurum bende gidin sizz :dilcikar:

Yiyin len neyine kiyamiyonuz bizde yapip koyunca hemen biter basim sıkışınca hemen cikarir pisiririm annem ne cabuik bitti diyince hazira dag dayanmaz anne derim

yaa sorma ben bu ay kilo almisim regl olmadim henuz sisliklerde vardir tabi ama kotu hissettim kendimi hamileyken daha dikkat ederdim baskalarina kizarim bide dikkat edin kilo almayin diye

ben düzenli regl oluyorum doğumdan sonra ama değişen bişee yook kilolar aynıı kaydirigubbakcemile3 bende çok kızıorum doğumdan sonra hemen kendinizi bırakıorsunuz die kızımdan sonra bırakmadım bakarım kendime de hihoyyyt oğlumdan sonra bu kilolar gitmeden pek bakamıcam kendime galibaa laelaelaelaelae ama olsun azda olsa emziriyorum herşeye değerr :lepi:

günaydın kızlar çok mutluyum bu sabah hihoyyyt
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel!!! senin adına bende çok sevindim..:sm_cool: hatırlanmak ne güzel bi duygu....
bu arada gggüünnaaayyydddııınnn heerrkkkeeesseee!!!!!!!:lepi::lepi:

güle güle tak özlem. benim de doğumgünüm yarın. bakalım bizimki ne yapacakk???:uhm:

sağolun kızlar çok teşekürlerrrrrrrrrrr hepimize yeni yaşlarımız bebişleriimizle birlikte uğur getirir inşallah

Özlemcim doğum günün şimdiden kutlu olsun.iyki doğdun yuvanda hep beraber nice mutlu yıllaraa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…