iyilik bacım ne olsun.benim cimcimeyi zar zor uyuttum şimdi bende yatacam.sen naptın hacer nasıl.ye bakalım yağlamaları heee:lepi:annemde mantı yapmıştı bissürü dolaba koymuştuk daha bitmedi yemeye kıyamıyorum valla.yerimseniben
bende yatanzi kızlar hayırlı geceler hepinize.Allah hayırlı sabahlara erdirsin
Hee bacim hadi gidek biz yatak bu meran garisi sabah 2 ye kadar uyudu onun tuzu kuru tabi killatir buralari
yaa sorma ben bu ay kilo almisim regl olmadim henuz sisliklerde vardir tabi ama kotu hissettim kendimi hamileyken daha dikkat ederdim baskalarina kizarim bide dikkat edin kilo almayin diye
günaydın kızlar çok mutluyum bu sabah hihoyyyt
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?