günaydın kızlar çok mutluyum bu sabah hihoyyyt
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3
günaydın leyla bacım
güle güle tak özlem. benim de doğumgünüm yarın. bakalım bizimki ne yapacakk???:uhm:
kız leylaaaaaaaaaaaaaaaa
bi tek sen varsın zaten ne diye konuşmuyon benle kendi kendi konuştırıyon beğenmiyon mu beniklava: klava: klava:
oohh sonunda gelebildim canım yaa Şeniz
oğluşum gece 2 den sonra huzursuzlandı ve 3,30 falandı uyuduğunda azcık muhabbet ettik oğlumla muhtemelen gaz sancısıydı....birazda geçen hafta aldığım kitapları okudum kendime gece yarısı bi kahve yaptımm falan derken sabah 4 te uyudum...
tekrar 7 de bidaha kalktım oğluşu doyurmak için doyurduktan sonra tekrar uyumuşum anacım maşallah öğlen 2 ye kadar kaydirigubbakcemile3 kızımlada sğlsun babası ilgilenmiş :asigim: benim eşimde uyuyan insanı uyandırmayı hayatta sevmez ee be adam uyandırsana neyse 2 den sonra da kalktım eve çeki düzen verdim bişeyler atıştırdım sonra azcık dışarı çıkalım dedi eşim biraz dolaştık alışveriş yaptık gelince yemeğimizi yaptık yedik yerkenn ancak gelebildim ama daha bulaşıkları makineye yerleştircem kızımla kek yapcaz şimdii...geç kalkınca insanın işi mi biter bee :1no2: bugün eşim evde olduğu için tembellikk yaptım :teytey: iiyide olduu :dance:
slm kızlar aranıza bende yeni katıldım benimde 3 ay 13 günlük dünyalar tatlısı bir kızım var ismi sezin 17 ekimde saat 2.26 da dünyaya gözlerini actı sezeryanla oldu doğumum epidural anestezi ile girdim ameliyata doğduğu anı bende gördüm.
günaydın kızlar çok mutluyum bu sabah hihoyyyt
yarın doğum günüm eşim tek taş yüzük almış az önce gördüm konsolun üstüne koymuş doğum günün kutlu olsun canım karım benim demiş notta ya şaşırdım valla aradım teşekür ettim şimdi dayanamadım bugünden verdim diyo kaydirigubbakcemile3
güle güle tak özlem. benim de doğumgünüm yarın. bakalım bizimki ne yapacakk???:uhm:
Ozlemin oglu arda kerem buyuk galiba abimiz o bizim simdi aglama krizinde birazdan uyur anasida damlar
damlayamadım akşam valla kerem 1de uyumuş ben 12gibi yattım valla önceki geceden uykusuzdum
evet diamonddan sonra en büyük arda kerem....
kızlar aksam gelemedım ya ıklım hanım dun huysuzlandı gece 9 dan 12 lere kadar uytmaya calıştum cocuk zor uyudu yine..bendede hal derman kalmamşıtı,yıkılıverdım yataga uyumusumm..:jeyyar:
aynen bende bide daha bugün adet oldum tam olarak kaç gündür ağrısı var kendisi yoktu şükür geldi bugün
ayy ne guzel canım mtlu yıllara kocişinle,evladınla inş..tektasınıda gule gule kullanyerimseniben
saol şekerimmmmm
söz yüğümüz kaybetmiştim kötükedihüsoklava nun yerine aldı herhal:asigim:
QUOTE]
merhaba kızlarrr
özlem ve hasret doğum günleriniz şimdiden kutlu olsunnn :teytey:
Kizlar bizim bu goz aydin misariflerimiz bitmedi yaa uff cocukla cok zor oluyo misafir agirlamak gecen cok garip bisey oldu bize misafir gelmisti yine benim kaynanamin kaynanasinin kaynanasi hala yasiyo ve sapasaglam akli da yerinde hala 100 yasinin ustunde kadincaaz benim kizima dogum hediyesi gondermis ayy nasil etkilendim varya benim kizim onun torununun torunu oluyo ay
mersi canım
naptı kızın gece uyudumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?