2008 Ekim Anneleri

good morning len ekim anaları naparsınız bakem:mymeka: bizim dünkü yemek hayal oldu cemrenin yzünden tam kapıdan cıkarken bi başladı ağlamaya amaniiiin susmuo:mymeka:-tatlicadiarzu- lojmanın içinde restorant var oraya gittük artuk.orda bilenem durmadı.nasıl yedik kalktık anlamadımkötükedihüso süslendiğimizle kaldıkÇok üzgünüm çoook annelik sabır işi haa:1ninca:
özlemcim ve hasretcim happy birthdayleriniz kutlu ve de mutlu olsun.daha nice senelere minik bebişlerinizle ailenizle ve tabiki bizimleeeeee:sm_cool:a.s.Şeniz

hasret seninde doğum günün kutlu olsun herkesin kocası özleminki gibin olmayabilür hatırlamazsa şok olma nolur nomaz hazırla kendini

kız leylaaaaaaaaaaaaaaaa
bi tek sen varsın zaten ne diye konuşmuyon benle kendi kendi konuştırıyon beğenmiyon mu beni klava: klava: klava:

Dogum gunun kutlu olsun canin esinle bebisimle nice mutlu yillara
günaydın leyla bacım

Gunaydinn canin naber .
güle güle tak özlem. benim de doğumgünüm yarın. bakalım bizimki ne yapacakk???:uhm:

Seninde dogum gunun kutlu olsun canim ins seninkide alir guzel bi hediye

kız leylaaaaaaaaaaaaaaaa
bi tek sen varsın zaten ne diye konuşmuyon benle kendi kendi konuştırıyon beğenmiyon mu beni klava: klava: klava:

Dur ulee gitme gecmisi okudum ceva yazdim ayni zamanda cadinin ustunu degistirddim kusmus yine ustunu deli ediyo bu bebe beni yaa o kadar guzel cicilerini giydirip susluyom ama onunde koca bi onluk hic bi espirisi kalmiyo tabi hesini batiriyo

Doğum günü anneleri şimdiden doğumgününüz kutlu olsun, ailece mutlu, sağlıklı ve huzurlu uzuun bir ömür geçirirmenizi dilerim.

Bugunde durgun bura benimde isim vardi zaten pazar gunu misafirlerim gelecek perdeleri indirdim yikayacam felan uff dolu isim var

kızlar aksam gelemedım ya ıklım hanım dun huysuzlandı gece 9 dan 12 lere kadar uytmaya calıştum cocuk zor uyudu yine..bendede hal derman kalmamşıtı,yıkılıverdım yataga uyumusumm..:jeyyar:

ya gercekten eşlerımızın kardeş olduğun düşünmeye basladım artııkk.kaydirigubbakcemile3benım eşimde ımkanı yok uyuyan ınsanı uyandırmaz.eskıden kahvaltı apar gıderdi.bazen uyanamazdım oda hıc seslenmezdi aaa nye uyandırmadın bırlıkte kahvaltı ederdık falan derim..olur mu ne guzel uyuyorsun nasıl uyandırayım der..kaydirigubbakcemile3
bazen kotu de oluyor tabi.bıeyere gıdecek olurum mesela saati kurmayı onun erken kalkmasına guvernırım,oda uyandırmaz..Çok üzgünüm çoookozaman kotu oluyor.(tabı artık ona guvenmıyorum)delikafadulden

hoşgeldinnnnna.s.

ayy ne guzel canım mtlu yıllara kocişinle,evladınla inş..tektasınıda gule gule kullanyerimseniben
güle güle tak özlem. benim de doğumgünüm yarın. bakalım bizimki ne yapacakk???:uhm:

senınde kutlu olsun hasretcımm..bakalım ne sürprız yapacak kocişinn merak ettımm:smiley-cool:

merhaba kızlarrr

özlem ve hasret doğum günleriniz şimdiden kutlu olsunnn :teytey:

Kizlar bizim bu goz aydin misariflerimiz bitmedi yaa uff cocukla cok zor oluyo misafir agirlamak gecen cok garip bisey oldu bize misafir gelmisti yine benim kaynanamin kaynanasinin kaynanasi hala yasiyo ve sapasaglam akli da yerinde hala 100 yasinin ustunde kadincaaz benim kizima dogum hediyesi gondermis ayy nasil etkilendim varya benim kizim onun torununun torunu oluyo ay

aaa maşalahh vlahiii:1shok::1shok::1shok:

mersi canım

naptı kızın gece uyudumu ?

öyle böyle bi şekilde sabah 5e kadar uyudu ama sonra yine memeyi bırakmak istemedi
1 saat emdi sonra yanıma yatırdım 9 a kadar ara ara uyanarak yanımda uyudu.. beşiğe yatırınca uyanıyo..
valla ben buna bile razıyım artık :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…