2008 Ekim Anneleri

:1shok: :1shok: :1shok:
oehhh
ben kızımın çocuklarını görebilir miyim diye düşünüyom vay beee maşallah ne diiiim

çocuguna babasi güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus. babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. en sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus. çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs.

"bak oglum" demis. "burdan böyle öküzü yolluyosun... aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?". çocuk dinlemeden basini sallamis, sallamis ta... sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis ve; "peki buba, burdan sosisi goysak, oteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormus.

babası hemen cevaplamis: "maalesef evladim, o teknoloji bir tek senin ananda var...

meran cadısı gene mi uyuyokine kıskanıyom haaaa haberiniz olsun

hee gene uyuduuumm :teytey: eşim evde olunca ii oluyoo yaa :dance:
ama kalktım trip yaptım biraz :dilcikar: keşke kahvaltı hazırlasaydın falan die birde salona girdim ne göreyim :1shok: nisanla oyun hamuru oynamışlar masada halıının üzerine yapışmışş o küçük parçalarr hayatııım ya neden yaptınız biraz daha dikkat edebilirsiniz dedim neysee baktım süpürgeyi getirmiş süpürüoo :asigim:

şimdide oğluşu doyurcem sonra yine geliriimm

çıtırım benim eşim kardeşlerine hiiç benzemioo ama seninkiyle benzer özelliklere sahiplerr :içelim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar mng kargop bır kmpanya baslatmış.
plastik poşet geri dönüşüm kutularında biriktırılecek,okul,defter,kıtap, vs.. yapılacak.kargo poşetlerını atmayı gerı verebılırsınız evde varsa en yakın mng kargoya bırakkabılırsınız..,
bılgınız ossunnsositososito

puhahaaa :roflol: :roflol: :roflol:
ayy çok güldüm haaaaaaa çok yaşa emiiiiiiii

he canım ya bende çok üzülüyorum geri dönüşüm olcak şeylerin çöpe gitmesine :çok üzgünüm: bizim apartmanın aşagıda var geri dönüşüm kutusu ben ona atıyorum... yerimseniben ama herkes bu konuda bilinçlenmelii a.s

sağol canım mersi bokuuuuuuu

ya merancım sen hangi biberonu tavsiye ediodun çocuk eşşek kadar oldu ben biberon sevdamdan vazgeçmedim:sm_cool:

özlemcim bizde de biberon savaşları bitmedi henüz :lepi:

henüz biberona alışmadı ama dr browns marka biberonu kabul edecek gibi.. az önce 15 cc mama içti :1shok: bayadır biberon vermiyodum unutsun inatlaşmasın diye.. karnı aç değildi, ona rağmen sırf merakımdan verdim ve 15 cc içti çok mutluyum vallaaa :teytey:

çok nadiren nukun damaklı gibi bi biberon ucu var ondan da içti..

bi de ben henüz almadım ama almayı düşünüyom chicconun kauçuk uçlu biberonu varmış onu da denicem

:asigim:
kaydirigubbakcemile3 cok guzelmiş özlemcım..kaydirigubbakcemile3

merancım dun aksam bızımkıne bıskuvı denedım.sütümü sağdım ,içine ezdım bıskuvıyı.amanninnn nassıı yiyoo nasılll anlatamammm versem dunyayı yıcek maşallhh

oyyy maşallah iklimee

ben 2-3 gündür hiç bişey vermiyom kızıma
elma suyunu sevmedi
havuç suyuna ağladı
hazır muhallebi yaptım azcık onu da 3 kaşık anca yedi..

biraz unutsun tekrar denicem az az..

aman maşallah değişik gelmiştir tabii cokacimcoook az az denemek kötü değil diye düşünüyorum ben yerimseniben ii olmuş :jeyyar:

3 kaşık bile iyi yani şimdilik tatmışş en azından yerimseniben
meyve suyunu tamerde sevmioo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…