Kizlar bizim bu goz aydin misariflerimiz bitmedi yaa uff cocukla cok zor oluyo misafir agirlamak gecen cok garip bisey oldu bize misafir gelmisti yine benim kaynanamin kaynanasinin kaynanasi hala yasiyo ve sapasaglam akli da yerinde hala 100 yasinin ustunde kadincaaz benim kizima dogum hediyesi gondermis ayy nasil etkilendim varya benim kizim onun torununun torunu oluyo ay
:1shok: :1shok: :1shok:
oehhh
ben kızımın çocuklarını görebilir miyim diye düşünüyom vay beee maşallah ne diiiim
günaydın kıslarr
özlemcim canımcım ve hasretcim doğum gününüz kutluu olsuunn... a.s.
meran cadısı gene mi uyuyokine kıskanıyom haaaa haberiniz olsun
sağol canım mersi bokuuuuuuu
ya merancım sen hangi biberonu tavsiye ediodun çocuk eşşek kadar oldu ben biberon sevdamdan vazgeçmedim:sm_cool:
çocuguna babasi güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus. babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. en sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus. çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs.
"bak oglum" demis. "burdan böyle öküzü yolluyosun... aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?". çocuk dinlemeden basini sallamis, sallamis ta... sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis ve; "peki buba, burdan sosisi goysak, oteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormus.
babası hemen cevaplamis: "maalesef evladim, o teknoloji bir tek senin ananda var...
ben nuk u tavsiye ederim a.s her markayı kullananmışımdır nerdeyse yerimseniben
çocuguna babasi güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus. babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. en sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus. çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs.
"bak oglum" demis. "burdan böyle öküzü yolluyosun... aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?". çocuk dinlemeden basini sallamis, sallamis ta... sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis ve; "peki buba, burdan sosisi goysak, oteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormus.
babası hemen cevaplamis: "maalesef evladim, o teknoloji bir tek senin ananda var...
ucu nasıl olcak peki geçen kipada baktım bisürü uç vardı nukun hatırlayamadım hangisi dediydin burda kafamçokkarıştı
kızlar mng kargop bır kmpanya baslatmış.
plastik poşet geri dönüşüm kutularında biriktırılecek,okul,defter,kıtap, vs.. yapılacak.kargo poşetlerını atmayı gerı verebılırsınız evde varsa en yakın mng kargoya bırakkabılırsınız..,
bılgınız ossunnsositososito
sağol canım mersi bokuuuuuuu
ya merancım sen hangi biberonu tavsiye ediodun çocuk eşşek kadar oldu ben biberon sevdamdan vazgeçmedim:sm_cool:
:asigim:
kaydirigubbakcemile3 cok guzelmiş özlemcım..kaydirigubbakcemile3
merancım dun aksam bızımkıne bıskuvı denedım.sütümü sağdım ,içine ezdım bıskuvıyı.amanninnn nassıı yiyoo nasılll anlatamammm versem dunyayı yıcek maşallhh
:asigim:
kaydirigubbakcemile3 cok guzelmiş özlemcım..kaydirigubbakcemile3
merancım dun aksam bızımkıne bıskuvı denedım.sütümü sağdım ,içine ezdım bıskuvıyı.amanninnn nassıı yiyoo nasılll anlatamammm versem dunyayı yıcek maşallhh
oyyy maşallah iklimee
ben 2-3 gündür hiç bişey vermiyom kızıma
elma suyunu sevmedi
havuç suyuna ağladı
hazır muhallebi yaptım azcık onu da 3 kaşık anca yedi..
biraz unutsun tekrar denicem az az..
çıtır senin bebişin kaç aylıkki bişsküvi veriyon len?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?