2008 Ekim Anneleri

leyla yeni gelen kasserili arkadaş saa da cevap yazmımış banada yazmadıı leyn şakkıdı 19 yaşındamısıın dedim ben :jeyyar: sende kayseride mi oturuosun demişsinn naniknanik kızı bıktırdık herhal kaçtıı sanırsam laelaelaelaelae

Zateb burada belediye tarafindan bizlere koca bi poset veriyolar geri donusum olan kagit, kutu,plastik,cam ,teneke kutular posetler felan ayrip o posette biriktiriyoruz her persembe sabah 9 da gorevli tarafindan toplaniyo gelip aliyolar tekrar yeni poset birakiyolar kapilarimiza herkes cok duyarli burda en ufak seyi bile cope atmayip gerodonusume atiyoruz

:dance:geldi len geldi.duş bilem aldım yavrummmmmmkaydirigubbakcemile3

ama canım çokk sıkkın.eylül uykusunda ağlıyo.hem de bağıra bağıra ağlıyo.yine uykusunda sıçrıyo.napcam ben yaa

canım aynısı bizdede oluyor hatta geçen gün öyle bağırdıki yanına nasıl koştuğumu bilemedim.uykudan sıçrayıp ağlamaya başlıyor zor sakinleştirdim.annem bebeklerde olur dedi yerimseniben

Yok len yazmadi galiba masimiyo bizi he he cenemize dayanamadi ne merakli garilar diyodur simdi

canım aynısı bizdede oluyor hatta geçen gün öyle bağırdıki yanına nasıl koştuğumu bilemedim.uykudan sıçrayıp ağlamaya başlıyor zor sakinleştirdim.annem bebeklerde olur dedi yerimseniben

hee bizdede oluyo bazen uyurken yuzunu kiristiriyo kabus goruyo gibi bazen guluyo gecende uyuyacakyi bi bagirdi agladi bi baktim niye agliyo korktumu acaba diye meger yuzunu cizmis zilli ona bagirirmis

benim zilli bugun oyle gaz cikariyo gegiriyo gazimi var acaba hala kusmasi da devam ediyo benim kizim gazli mokunuda yapmiyo hee terkeni aratmayim dedim bayiliyo bu terkene ya en sevdigim seyide o kadar sey soyluyolar pimpiriklisin gibisinden hic alinmiyo ya hani o konuda taktir ettim gelince hatirlatin opecem

anam bnm moralim çok bozuk haaaasenağlamaaaşama gidio teyzemler:çok üzgünüm:yine yanlısım :çok üzgünüm: buarada cıtır karısı seni rüyamda gördüm bu gece oğlan bebişe hsmiştin ve evine hırsız girmişti:1shok:

len celen karısı şu topiğe prensesinin resmini yolla da bakim lan.pek gözel görünüyo haa:roflol:

yollayın len bebişlerinizin yenilerini zati canım sıkkın.benim kız bağıra bağıra dudağını büze büze ayrıcane de gözleri kapalı ağlıyo.bir,iki defa olsa neyse.mesela 2 saat uyuyo ya en fazla 10 defa böle uyanıyo.dün bi yere götürdük yiyeceklerdi anasını satim yavrumu.onun için hiç biyere götürmek istemiyorum.nazar değiyo.ahanda yine ağladı.bi de zor sakinleşiyo.uyutup gelim

geçmişi bi okuyum gelim dedim benim zilli uyandı hemen geri uyuttum.
özlemmmm doğum günün kutlu olsun kızz.hasrett seninde kutlu olsun.kaç yaşına girdiniz bakemm hee

kız celen ne üzülüyon bak bize ne gelen ne giden.bitene komşum vardı kapımı çalan oda annesigile gitti tatil diye erzuruma.perşembeden perşembeye sütçü çalıyor kapıyı.aradada kargocu geliyor int.aldıklarımızı getiriyor.bu kadar.dünde zili kapattık çalan olursa benim zilli hemen uyanıyor diye.çalanda yok zatiiii

kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten

dbest sen naptın canım kızın nasıl.hala meme istiyormu:uhm:

sabah 5 e kadar iyiydi de sonrasında yine memede uyudu gibi bişey :1shok: sizin bebeler napıo gece? ben ne yapsam düzelir bi deyiverin hele

kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten

sen de kızın 3 yaşına gelince çıkmayan kalemlerden al bi kutu ve onlara gidin :roflol::roflol::roflol:

yavrum o da ne ki burda çöpler yılda 1 yada 2 kez toplanır
1- 8 mart ilçe kurtuluşu
2-cumhuriyet bayramı
başka da yoooooooook
burda kargo neyimde yok haftada 1 kez ups gelir o da belki kötükedihüso

yuuh ya insan bakmaz mı çocuğuna acaip sinileniyorum warya böyle annelereee klava:

nasıl kalemle boyamış kii :uhm: kosla tavsiye ederim halı için olan varya onlar çıkarıo geneldee azcık görünmez bi yerinde dene önce sonra sil a.s

yavrum o da ne ki burda çöpler yılda 1 yada 2 kez toplanır
1- 8 mart ilçe kurtuluşu
2-cumhuriyet bayramı
başka da yoooooooook
burda kargo neyimde yok haftada 1 kez ups gelir o da belki kötükedihüso

mahrumiyet bölgesi anasını satimm kötükedihüso dua et internet varmışş :1shok:

ah canım çağır anasını sıpanın temizlesin.:jeyyar:sinir oluyorum öylelerine bebelerini salıp ortaya çay içiyorlar.azcık ilgilen demi ne yapıyor beben bir bakÇok üzgünüm çoook.valla canım loc un falan varsa o iyi çıkarır heral

nihaaaaaall kimse gelmiyo diye yakınıyon bide anam gelseler 2 saat arka topluyom ya çocuk yatak odasında ne varsa getirdi allahtan namüsait bişey yoktu evdeki bütün çiçekler yerde kızımın yatağında yatacam diye bas bas bağırıyo en kötüsü de ne bilyomusun ben zaten misafire hiçbişey diyemem annesi de öyle bakıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…