nettün leyynn geldimi sularınız laelaelaelaelae
kızlar mng kargop bır kmpanya baslatmış.
plastik poşet geri dönüşüm kutularında biriktırılecek,okul,defter,kıtap, vs.. yapılacak.kargo poşetlerını atmayı gerı verebılırsınız evde varsa en yakın mng kargoya bırakkabılırsınız..,
bılgınız ossunnsositososito
:dance:geldi len geldi.duş bilem aldım yavrummmmmmkaydirigubbakcemile3
ama canım çokk sıkkın.eylül uykusunda ağlıyo.hem de bağıra bağıra ağlıyo.yine uykusunda sıçrıyo.napcam ben yaa
leyla yeni gelen kasserili arkadaş saa da cevap yazmımış banada yazmadıı leyn şakkıdı 19 yaşındamısıın dedim ben :jeyyar: sende kayseride mi oturuosun demişsinn naniknanik kızı bıktırdık herhal kaçtıı sanırsam laelaelaelaelae
canım aynısı bizdede oluyor hatta geçen gün öyle bağırdıki yanına nasıl koştuğumu bilemedim.uykudan sıçrayıp ağlamaya başlıyor zor sakinleştirdim.annem bebeklerde olur dedi yerimseniben
dbest sen naptın canım kızın nasıl.hala meme istiyormu:uhm:
kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten
kızlar mng kargop bır kmpanya baslatmış.
plastik poşet geri dönüşüm kutularında biriktırılecek,okul,defter,kıtap, vs.. yapılacak.kargo poşetlerını atmayı gerı verebılırsınız evde varsa en yakın mng kargoya bırakkabılırsınız..,
bılgınız ossunnsositososito
kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten
yavrum o da ne ki burda çöpler yılda 1 yada 2 kez toplanır
1- 8 mart ilçe kurtuluşu
2-cumhuriyet bayramı
başka da yoooooooook
burda kargo neyimde yok haftada 1 kez ups gelir o da belki kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?