mahrumiyet bölgesi anasını satimm kötükedihüso dua et internet varmışş :1shok:
ah canım çağır anasını sıpanın temizlesin.:jeyyar:sinir oluyorum öylelerine bebelerini salıp ortaya çay içiyorlar.azcık ilgilen demi ne yapıyor beben bir bakÇok üzgünüm çoook.valla canım loc un falan varsa o iyi çıkarır heral
kız leyla çabuk bana bi formül bul yosam gelip ben yolacam kıllarınıCelen gitmis bile len bi gordum burda hemen kacmis killi kari
canımın içi bi de ilçe merkezde oturuyoz geçen yıl çalıştığım köyü hiç anlatmıyım 3 gün yemek yemezsiniz tuvalet yoktu deme yetreli herhal
nihaaaaaall kimse gelmiyo diye yakınıyon bide anam gelseler 2 saat arka topluyom ya çocuk yatak odasında ne varsa getirdi allahtan namüsait bişey yoktu evdeki bütün çiçekler yerde kızımın yatağında yatacam diye bas bas bağırıyo en kötüsü de ne bilyomusun ben zaten misafire hiçbişey diyemem annesi de öyle bakıyo ya
kız leyla çabuk bana bi formül bul yosam gelip ben yolacam kıllarını
nihaaaaaall kimse gelmiyo diye yakınıyon bide anam gelseler 2 saat arka topluyom ya çocuk yatak odasında ne varsa getirdi allahtan namüsait bişey yoktu evdeki bütün çiçekler yerde kızımın yatağında yatacam diye bas bas bağırıyo en kötüsü de ne bilyomusun ben zaten misafire hiçbişey diyemem annesi de öyle bakıyo ya
Bizim sipalarda boylemi olacak yaaa anaam kormaya basladim haa kinayin len basiniza gelir sonra
anam bnm moralim çok bozuk haaaasenağlamaaaşama gidio teyzemler:çok üzgünüm:yine yanlısım :çok üzgünüm: buarada cıtır karısı seni rüyamda gördüm bu gece oğlan bebişe hsmiştin ve evine hırsız girmişti:1shok:
Bizim sipalarda boylemi olacak yaaa anaam kormaya basladim haa kinayin len basiniza gelir sonra
Ayy canim benim nereye ediyodunuz len
lıojman diye verdikleri kümese 1 yıl önce tuvalet yapmışlardı zaten bi tuvaletimiz bide 6m2 odamız vardı başkada bişimiz yoktu aaaaaaah ah neler çektik
off yaa :çok üzgünüm: senin eşin öğretmenmiydi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?