2008 Ekim Anneleri

kız yakalayamadınmı köşede bucakta bebeyi iki geçirseydin totosuna Çok üzgünüm çoookböyle karılarada:mymeka:

ben o çocuğu da anasını da var yaaa klava: klava: klava:
valla iyi sabırlısın ben kızardım valla ne demek yaaa küserse de küssün gelmesin bi daha :dilcikar:

sen de kızın 3 yaşına gelince çıkmayan kalemlerden al bi kutu ve onlara gidin :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

ya bazı anneler acaip oluyoo warya bide kıs kıss gülenlere sinir oluyorum...sanki marifetmiş gibiii çocuğun yaptığıı şeyy.... :çok üzgünüm:
birde ayakta yiyip içen çocukların annelerine sinir oluyorum insan çocuğuna öğretmezmi ya masada yemeyi yada oturarak yemeyii....
walla ben memlekete gidince ağızları açık bakıolar kızıma asla ayakta yemezz boya yapcak olsa gözü masa ararr öyle alıştı çünkü...bazı insanlar istemez çocuklu misafir bunu bu zamana kadar hiiçç hissetmedim kızım sağolsun ama burda bi arkadaşım var inanılmaz bi oğlu var ve dur yapma demek bilmiyor oğluna mesela çocuk diyelim gezerek yerken içerken döküo bir keresinde yine mevye suyunu dökmüştüü sonra çocuğa bii ton kızıoo kötükedihüso bende kendimi kötü hissediyorum ee be kadın önceden söylesene neden sonradan çocuğa kızıyorsun..o yüzden görüşmüyorum evine gidincede baby tv hep açık oğlu sürekli tv izlio izlemediği zaman bile sesini duymak istiyormuşş ben istemiyorum kızımın o kadar trans halinde tv izlemesini o yüzden bana uymuyoo...kızcağız arıyo ama sürekli bahane bulmak zorunda kalıyorum üzgünüm :çok üzgünüm: iyi bi insan çok iyi ama ben tahammül edemiyoruum fazla hassasım galibaa :1closedeyes:

Bizim sipalarda boylemi olacak yaaa anaam kormaya basladim haa kinamayin len basiniza gelir sonra

Son düzenleme:

ALLAHH ÇOK PİSS TIRSSTIMM HAAAA
SABAH TA GORUMCEM ARADI BENI RUASINDA GORMÜŞŞ
VEEEEEEE
EVIME HIRSIZ GIRMİŞŞŞ ONUNDA RÜYASINDAAAAAAAAAAAAAA:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

Bizim sipalarda boylemi olacak yaaa anaam kormaya basladim haa kinayin len basiniza gelir sonra

leylacım inanılmaz kızıyorum kınıyorum başımada gelmedi çoook şükürr :Saruboceq: işte bak gör örnek bi çocuk yetiştir...herşey annelerin elinde biz nasıl annemizin gözünün içine bakardık birisi birşey verdiğinde almazdıkk şimdi kızımda öylee ama bunu kızarak korkutarak değill ona anlatarak yapıyorum a.s o da anlıyor çok şükür Şeniz

deniz sana hoşgeldin demedim ben daha hoşgelmişen iyi etmişen de anam bu kayserililerden çektiğimiz ne oldu olacak biz çıkalmım kayserili ekim anneleri olsun bu topik baaak yine kıskandım haaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…