ALLAHH ÇOK PİSS TIRSSTIMM HAAAA
SABAH TA GORUMCEM ARADI BENI RUASINDA GORMÜŞŞ
VEEEEEEE
EVIME HIRSIZ GIRMİŞŞŞ ONUNDA RÜYASINDAAAAAAAAAAAAAA:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
deniz sana hoşgeldin demedim ben daha hoşgelmişen iyi etmişen de anam bu kayserililerden çektiğimiz ne oldu olacak biz çıkalmım kayserili ekim anneleri olsun bu topik baaak yine kıskandım haaaaaaaaaa
hayırdır inş. :Saruboceq:
dünde bizim arkadaşın evine hırsız girmiş 8-9 milyarlık kayıpları varmışş :çok üzgünüm: 2 tane laptop varmış eşiyle kendinin onları almış eşinin pırlanta yüzüğünü birde çantaları ve birinin cep telefonunu almışş...yatak odasına gelmeden almış bunları gitmiş onlarda duymamışlar :çok üzgünüm: çok dikkat edin özelliklede bugünlerdeee yasakkelime
yok kuzum ben öğretmenim geçen yıl bekarken kaldım orda evlendim eşim polis olduğundan ilçe merkeze verdiler beni kurtardı beni yani
Şşşt neyimizi gordun len ne cektirdik sana ulee vallaha kizdirma bizi 4umuz bie olur tenhada kisdiririz senilülülülülülü
oyyy maşallah iklimee
ben 2-3 gündür hiç bişey vermiyom kızıma
elma suyunu sevmedi
havuç suyuna ağladı
hazır muhallebi yaptım azcık onu da 3 kaşık anca yedi..
biraz unutsun tekrar denicem az az..
bencede merancım..katılıyorum sana.tattırmanın hıcbır zararı olacağını düşünmuyorum.şakkıdıaman maşallahdeğişik gelmiştir tabii cokacimcoook az az denemek kötü değil diye düşünüyorum ben yerimseniben ii olmuş :jeyyar:
çıtır senin bebişin kaç aylıkki bişsküvi veriyon len?
nettün leyynn geldimi sularınız laelaelaelaelae
Zateb burada belediye tarafindan bizlere koca bi poset veriyolar geri donusum olan kagit, kutu,plastik,cam ,teneke kutular posetler felan ayrip o posette biriktiriyoruz her persembe sabah 9 da gorevli tarafindan toplaniyo gelip aliyolar tekrar yeni poset birakiyolar kapilarimiza herkes cok duyarli burda en ufak seyi bile cope atmayip gerodonusume atiyoruz
canım aynısı bizdede oluyor hatta geçen gün öyle bağırdıki yanına nasıl koştuğumu bilemedim.uykudan sıçrayıp ağlamaya başlıyor zor sakinleştirdim.annem bebeklerde olur dedi yerimseniben
kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten
yavrum o da ne ki burda çöpler yılda 1 yada 2 kez toplanır
sen nerde yasıon yavrum be:uhm:
1- 8 mart ilçe kurtuluşu
2-cumhuriyet bayramı
başka da yoooooooook
burda kargo neyimde yok haftada 1 kez ups gelir o da belki kötükedihüso
hmm sende öğretmensin ha zor şartlarda görev yaptığın için tebrik ederim canım arkadaşım Şeniz
kimse gitmek istemiyo haklı olaraktan aama iştee mecbur birileri gitmek zorundabenimde ablamlar erzincan merkezdelerdi eniştem özel harekatta ... geçen sene çıkmıştı tayinleri erzincana sonra ikiz bebekleri oldu..kızımızın kalbinde problem vardı ankaraya tekrar tayin istediler tayinleri zar zor çıktı...1 haftadır da ankaradalar çok şükür....şimdi doğuda kalın ama kızın büyüyünce inş.batıya gidersinizz orda çook zor çocuk yetiştirmek eğitim şartları Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
hayırdır inş. :Saruboceq:
dünde bizim arkadaşın evine hırsız girmiş 8-9 milyarlık kayıpları varmışş :çok üzgünüm: 2 tane laptop varmış eşiyle kendinin onları almış eşinin pırlanta yüzüğünü birde çantaları ve birinin cep telefonunu almışş...yatak odasına gelmeden almış bunları gitmiş onlarda duymamışlar :çok üzgünüm: çok dikkat edin özelliklede bugünlerdeee yasakkelime
yavrum beni kıstırmak için bi zahmet buraya gelmeniz gerekecek varsa öyle bi cesaretiniz beklerim buyrun yani bi gayfemi için
yada seneye kayseriye gelebilirüm tayinimizi oraya istemeyi düşünüyoruz
:ay valla cok korktum ya.bu evde hırsızlık da yasadık daha once.ıkısınınde gormesı cok etkıledı benı.
bende gorumcemı gordum ruyamda ..ıkımız bırbırımızı gormusuz hayret ya..
bende onu 3. cocuguna hamıle gordum.doğum yapcakmış,hazırlık yapıoduk hast. gıtmek için:uhm:
ruyadan anlıyanınız yokmuu :uhm::uhm:
yavrum beni kıstırmak için bi zahmet buraya gelmeniz gerekecek varsa öyle bi cesaretiniz beklerim buyrun yani bi gayfemi için
yada seneye kayseriye gelebilirüm tayinimizi oraya istemeyi düşünüyoruz
:dilcikar:QUOTE=beyazzzambak;5114104]çıtır dbest hadi anam gidiyoz biz buralardan kayserili olmayan ekim anneleri topiği kurcez
hee yaa bende kaçıommbenimde kızımla koçişim dışarı çıktılar dedesi nisan ı özlemiş azcık orayada uğrayacaklar 5 e gelirseniz iyi olur demiştim birazdan gelirlerr....öptüm sizi gece gelin kıllatalıım kaydirigubbakcemile
geçmişi bi okuyum gelim dedim benim zilli uyandı hemen geri uyuttum.
özlemmmm doğum günün kutlu olsun kızz.hasrett seninde kutlu olsun.kaç yaşına girdiniz bakemm hee
anam bnm moralim çok bozuk haaaasenağlamaaaşama gidio teyzemler:çok üzgünüm:yine yanlısım :çok üzgünüm: buarada cıtır karısı seni rüyamda gördüm bu gece oğlan bebişe hsmiştin ve evine hırsız girmişti:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?