2008 Ekim Anneleri

hayırdır inş. :Saruboceq:

dünde bizim arkadaşın evine hırsız girmiş 8-9 milyarlık kayıpları varmışş :çok üzgünüm: 2 tane laptop varmış eşiyle kendinin onları almış eşinin pırlanta yüzüğünü birde çantaları ve birinin cep telefonunu almışş...yatak odasına gelmeden almış bunları gitmiş onlarda duymamışlar :çok üzgünüm: çok dikkat edin özelliklede bugünlerdeee yasakkelime

tesekkür ederim hosbulduk ekim ayında sadece kayserilliler doğum yamış heralde:) bikaç da başka memleket işte :)

deniz sana hoşgeldin demedim ben daha hoşgelmişen iyi etmişen de anam bu kayserililerden çektiğimiz ne oldu olacak biz çıkalmım kayserili ekim anneleri olsun bu topik baaak yine kıskandım haaaaaaaaaa

Şşşt neyimizi gordun len ne cektirdik sana ulee vallaha kizdirma bizi 4umuz bie olur tenhada kisdiririz senilülülülülülü

sabah kadar kapımızda polis bekleyi yavrum buna rağmen girerse de ne edelim kısmet deriz artık

yok kuzum ben öğretmenim geçen yıl bekarken kaldım orda evlendim eşim polis olduğundan ilçe merkeze verdiler beni kurtardı beni yani

hmm sende öğretmensin ha zor şartlarda görev yaptığın için tebrik ederim canım arkadaşım Şeniz
kimse gitmek istemiyo haklı olaraktan aama iştee mecbur birileri gitmek zorunda benimde ablamlar erzincan merkezdelerdi eniştem özel harekatta ... geçen sene çıkmıştı tayinleri erzincana sonra ikiz bebekleri oldu..kızımızın kalbinde problem vardı ankaraya tekrar tayin istediler tayinleri zar zor çıktı...1 haftadır da ankaradalar çok şükür....şimdi doğuda kalın ama kızın büyüyünce inş.batıya gidersinizz orda çook zor çocuk yetiştirmek eğitim şartları Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Şşşt neyimizi gordun len ne cektirdik sana ulee vallaha kizdirma bizi 4umuz bie olur tenhada kisdiririz senilülülülülülü

yavrum beni kıstırmak için bi zahmet buraya gelmeniz gerekecek varsa öyle bi cesaretiniz beklerim buyrun yani bi gayfemi için
yada seneye kayseriye gelebilirüm tayinimizi oraya istemeyi düşünüyoruz

unutturup tekrar vermek ıse yarar.. bırde mutlaka cok ac olması lazım.yoksa yemeyebılır.
gercı 3-4 kasık almış yeter..amac tatmak zaten sımdılık..

aman maşallah değişik gelmiştir tabii cokacimcoook az az denemek kötü değil diye düşünüyorum ben yerimseniben ii olmuş :jeyyar:
bencede merancım..katılıyorum sana.tattırmanın hıcbır zararı olacağını düşünmuyorum.şakkıdı

çıtır senin bebişin kaç aylıkki bişsküvi veriyon len?

3,5 aylık.nollmuşşş

nettün leyynn geldimi sularınız laelaelaelaelae

bızım sularımızda bu aksam saat 8 de gelcektı.az once bı deneyım dedım.aaa gelmşş:1shok: hemen bulaşık mak., çamasır makınesını tıngırtatmaya başladımm..
hele bulaşık mak.. acaıpp herseyı tıkdım ıkı gundur,koyacak yer kalmamıştı...:bbo:

ne guzel yaa co hosuma gittii.burda yok ole bişi malseff:çok üzgünüm:

canım aynısı bizdede oluyor hatta geçen gün öyle bağırdıki yanına nasıl koştuğumu bilemedim.uykudan sıçrayıp ağlamaya başlıyor zor sakinleştirdim.annem bebeklerde olur dedi yerimseniben

benımkıde yapıo aynını arada.

kızlar misafirim vardı 3 yaşında kızları vardı bide heryeri kalemle boyamış ya moarlim çok bozuldu nedcem şindi varsa bi çözümü deyiverin hele kolyuklarım da krem rengi zaten

ayy ne uyuz bır durum.bazı annele gercekten cok duyarsız bu konuda..ben oyle bır anne olmayacagıa emınım..benım cocuğum boyanması gereken yerın koltuk degıl, ona verdığım kağıt olduğunu bılecek!!!
tut kı bır aksılıktır,yanlışlıktır boyadı.zaman alırım elıme bezı hıc gocunmadan o lekeyı ne yapar eder cıkartırım.arkamdan konuşturtmaöm ınsanları:1no2:

yarama tuzlu parnağını soktun seneye çalışacam annane gelemez babnnede burda kreş falan da yok nasıl bakıcı bulacam bilmiyorum burda kadınlar dışarı bile çıkmıyor dolayısıyle eve bakıcı da gelmez bizim için çok büyüük dert yani

Son düzenleme:
bayanlar aranızda bebeğine uyku için bişeyler veren varmı? bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?

:dilcikar:QUOTE=beyazzzambak;5114104]çıtır dbest hadi anam gidiyoz biz buralardan kayserili olmayan ekim anneleri topiği kurcez[/QUOTE]

ne gıtcez olm kayseri başlığı var hem onlar gıtsun:dilcikar:

ay valla cok korktum ya.bu evde hırsızlık da yasadık daha once.ıkısınınde gormesı cok etkıledı benı.
bende gorumcemı gordum ruyamda ..ıkımız bırbırımızı gormusuz hayret ya..
bende onu 3. cocuguna hamıle gordum.doğum yapcakmış,hazırlık yapıoduk hast. gıtmek için:uhm:

ruyadan anlıyanınız yokmuu :uhm::uhm:

yavrum beni kıstırmak için bi zahmet buraya gelmeniz gerekecek varsa öyle bi cesaretiniz beklerim buyrun yani bi gayfemi için

hehee hee kayseriye gelecün haa :jeyyar: gel gel senide kayserilüü yaparuuk Şeniz Aydında çok güzel bak tam memur şehri orayıda tavsiye ederim sana yerimseniben ablamlar 6 yılda orda kaldılar çok memnundular bizde sürekli gidip geldiğimiz için biliyorum...aman memur iştee nere giderse bizde gittik önce ankara diyarbakır aydın erzincan şimdide tekrar ankara geziolar bakalım da olan 13 yaşındaki büyük yeğenime oluyoo yavrum okula alışııoo sonra başka bi okull sonra başkaa :çok üzgünüm:

rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkar hayra yor hayır olsun canım

Gelin len sende kaysride ol kiskanma hem kayseri cok guzel yani oyle m.ahrumiyet bolgesi felan degil koyleri bile oyle degil dir galiba bizim koyler oyle degil cunku

:dilcikar:QUOTE=beyazzzambak;5114104]çıtır dbest hadi anam gidiyoz biz buralardan kayserili olmayan ekim anneleri topiği kurcez

ne gıtcez olm kayseri başlığı var hem onlar gıtsun:dilcikar:

ay valla cok korktum ya.bu evde hırsızlık da yasadık daha once.ıkısınınde gormesı cok etkıledı benı.
bende gorumcemı gordum ruyamda ..ıkımız bırbırımızı gormusuz hayret ya..
bende onu 3. cocuguna hamıle gordum.doğum yapcakmış,hazırlık yapıoduk hast. gıtmek için:uhm:

ruyadan anlıyanınız yokmuu :uhm::uhm:[/QUOTE]

int.ten bakabilün canım diyadinnet tam yazmayımda atmasınlar :jeyyar: bütün tabirler var sonu c o m olcek yerimseniben

kıslaaaaaaaaar birazdan kocişim gelcek yemek yapcez ben kaçıyorum arad bir uğrarım inşallah öptüüüüüüüüüüüüüüm hepinizi

hee yaa bende kaçıomm benimde kızımla koçişim dışarı çıktılar dedesi nisan ı özlemiş azcık orayada uğrayacaklar 5 e gelirseniz iyi olur demiştim birazdan gelirlerr....öptüm sizi gece gelin kıllatalıım kaydirigubbakcemile

Len citir istemiyonuz mu len bizi onlar gitsin felan ne olìi kiz meran yanil koyma beni konuss nihall denizz konusun kiizz

yasakkelime
yasakkelime gitmeyin len ben geldim.topiğin en sevimli hatunu derrmişşimmmlülülülülülü

geçmişi bi okuyum gelim dedim benim zilli uyandı hemen geri uyuttum.
özlemmmm doğum günün kutlu olsun kızz.hasrett seninde kutlu olsun.kaç yaşına girdiniz bakemm hee

sağol canım ilk defa bi gün öncesinden doğum günümü bukadar çok kutlayan oldu çok mersi :dance:
26 bitti 27ye girdim canım :lepi:

bende yarın akşam yada pazar sabah istanbula annemlere gitcem bu gidişimde kalmıycam döncez pazartesi sabah ama 2hafta sonra bidaha gitcem ozaman kalırım bi hafta diyorum bi mani olmazsa tabi çocuklunun planı olmuo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…