2008 Ekim Anneleri

bakın karılar size bi fikir buldum.şu sıkılan hatunlar bana adreslerini versin ben kaynanamı yollim.hem size bebiş büyütmeyle ilgili ilginç önerilerini de sunar:roflol:

bakın karılar size bi fikir buldum.şu sıkılan hatunlar bana adreslerini versin ben kaynanamı yollim.hem size bebiş büyütmeyle ilgili ilginç önerilerini de sunar:roflol:

hadi len kaynanayı göndercek yer arıoon haa lülülülülülü gönder len baaa walla onu bi korkuturum gıık diyemezz kaydirigubbakcemile3

Len citir istemiyonuz mu len bizi onlar gitsin felan ne olìi kiz meran yanil koyma beni konuss nihall denizz konusun kiizz

suss leyynn şakkıdı

istemezükk kalsınnkaydirigubbakcemile2

nerde herkes ya kimseden cevap alamadım.ama artık gitmem lazım benim prensesim uyuyoken ben mutfağa gidiyorum görüşürüz kızlar

hadi len kaynanayı göndercek yer arıoon haa lülülülülülü gönder len baaa walla onu bi korkuturum gıık diyemezz kaydirigubbakcemile3

niye istemiyonuz olimsengözlerimebaksanab.sizin yavrulara iyi bakar.ekmek,elma,ballı süt.az şey mi len kolay değil yane.siz bilem o kadar iyi bakamazsınızkaydirigubbakcemile3

kız sabahtan berı uyumadı yaaaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
sulr gelmısken su eve bı gırıseyım dedım ama nerdeeeee:1no2:
gıdeyım barıı ağlıo yıneeÇok üzgünüm çoook

niye istemiyonuz olimsengözlerimebaksanab.sizin yavrulara iyi bakar.ekmek,elma,ballı süt.az şey mi len kolay değil yane.siz bilem o kadar iyi bakamazsınızkaydirigubbakcemile3

Len benim kaynanada hic karismaz haa kizim sen yavruna kendi istedigin sekilde butut verdigin egtime terbiyeye asla karismam der bakiyon int kitaplardan okuyon sen daha bilincli yaklasirsin diyo mesela hic bisey yedirmez mesela yptigi bi yanlista sen kizdigin zaman benim arkama siginir ben isine karisir onu korursam hep o yanlisla buyumus olur senin verdigin terbiyenin bi anlami kalmaz der dun elma suyu verdim cok sevdi dedim yaa basladinmi tattirmalara iyi ver bakalim artik dedi

hihoyyyteyi o zaman kaynanaları değişekdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…