2008 Ekim Anneleri

ya benim fıstığım içini çeke çeke ağlıyo ya kafayı yiyecem.yanına ekmek koydum.rüyasında ağlıyo bi de içini çekiyo.napcamı şaşırdım.sizinkiler de mi böle oluyo.korkmaya başladım.doktora götürsem mi acaba?

Yanina ekmek koyunca ne oluyomus ki

korkutmasınlar diye yanına ekmek koyarlarmış.kaynanacım süledi.ama cidden canım çok sıkkın.meleğim öle ağlayınca benim de ağlayasım geliyo

eylül ya senın velet cok tatlı kızım.valla bak oğlum olsaydı kesın beşiğini kertmiştimm:asigim:

iklimde yapıyor onu.uyurken ozellıkle..
once kaşlarını çatıyor dudaklarını buzuyor(o halıne hem gülüyorum cok sırın oluyor hemde o korktuğu için uzuluyorum,içim burkuluyor:asigim:)
sonraa ıhh uhh sesler cıkarıyor kucuk kucuk.
dun cok yaptı bunu mesela.
ekmeğe gerek yok bence musaf blunduruyorum ben basucunda.
Allahıma emanet inş..:Saruboceq:

eylülcüm canımın içi ekmek falan bence inanma öyle batıl şeylere eğer korktuğu için ağladığından eminsen tek çözüm dua okumak aytael kürsi felak ve nas surelerini oku ben her emzirmemde okuyorum hem nazar değmesin diye hemde korkmasın diye

ya çıtır sizinki gibi değil canım ya.gözleri kapalı bağıra bağıra ağlıyo.sakinleştiremiyorum.kucağıma alıp yanındayım annecim ağlama falan diyorum ama zor sakinleşiyo.anlamadım.3 gündür böle

zambak neler okuyorum bilemezsin.senin dediklerin hariç bugün yasin ve nazar duası bile okudum ama yok yine aynı şey var.Allah'ım korusun meleklerimizi

kimsecikler kalmamışş Çok üzgünüm çoook
bende ancak gelebildim çurrbamızı yedik oğluşumla çok şükürr inş.gaz yapmaz ilk defa mercimek denedim.. :teytey:
mercimek,soğan,patates,ıspanak,balkabağı,havuç baharat olarakta kimyon hem gazını alır bunları bi güzel koydum düdüklüye daha sonra üzerine de soğuk su koyup düdüklüde 10 dak.pişirdim...sonrada blendırla parçaladım...tabağınada 1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koydum
yarından itibaren su koymucem çünküü yarın tavuk suyu yapcam çorbalarına koymak için o tavuk sularınıda bardaklara koyup buzluğa koycem her zaman hazır tavuk suyumuz olcak :lepi:
oy yeterki yesin ben neler yaparıım neler :dance:
yalnız bu çorbanın kalanını yedirmicem ona her zaman taze yapmak gerekiyor...1 hafta boyunca aynı çorbayı yapcaksınız ama her defasında taze olması gerekiorr sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…