ben de burdayim...
ilk defa ardayi annemlere birakip Alexle basbasa yemege gittik :) bi garipti yaa.. yemekte sadece rdadan bahsettik.. hehe :)
adrianarda da gelmişş :teytey: gel bakiim kaydirigubbakcemile nasıl olduu ardaa sengözlerimebaksanab
merancim, arda iyiye gidiyor.. oksurugu gunde bir ikiye dustu. arada bir gogsunde hirlama duyuyoruz ama hala.. illaca devam. haftaya bi kontrole goturcem.. insallah haftaya tamamen iylesmis olur.. nisanla tamer uyudu mu?
elifcim sen naapiyosun canim? kac gundur gorusemedik..
napim ya kaç gündür eylülün huyu değişti ona uyku düzeni kurmaya çalışıyorum
canım çıktı vallaha delikafadulden
sürekli beni istiyo allahtan yardımcım var ona rağmen yetiyo yani
bi de tek olsaydım düşünemiyorummm delikafadulden
ay kolay gelsin guzelim.. insallah biran once bi duzene girer.. uyku duzeni bozulunca cok zor gercekten.. arda da hastaliginin basinda 6da uyuyup sabah 4.5ta kalkiyodu, ben ölüyodum butun gun yorgunluktan..
benim totoş kızım keşke öyle uyusa ona bile razıyım
ben kucağıma aldığım an mememe yapışıyo meme istiyo sürekli ve meme olmadan uyumuyo :1shok:
bi şekilde ayakta sallayıp uyutsak bile yarım saat geçmeden uyanıyo ve meme istiyo vermek zorunda kalıyom yoksa hiç uyumadığı gibi ağlıyo bi de yıkıyo ortalığı
e sürekli emdiği için rahatsız oluyo karnı hep taş gibi şişkooooo ağzından hep sütler akıyo
canımın içi ne emzik ne biberon hiç bişey almıyo sadece beni emiyo.. emziğe alışsa uykusu düzene girecek çünkü emme refleksi çok güçlü ve sürekli emmek istiyo ben yoksam ellerini emiyo ama nasıl emiyo görsennn ellerini parçalıcak kaydirigubbakcemile3
aaaah ahhhh şu emziğe bi alışsaydııııı
meraaannn geri gel sohbet edelimmm... söz bişey istemicemmmmm.. biktin benden di mi))
Kızlar misafir geldim kabul eder misiniz?a.s.
yok kuzum ya kızımı yatırdım oğlumu emzirdim eşimi işe gönderdim ancak gelebildiim :dance:
nie bıkayım yaw olur muu öle şeyy sengözlerimebaksanab
benim totoş kızım keşke öyle uyusa ona bile razıyım
ben kucağıma aldığım an mememe yapışıyo meme istiyo sürekli ve meme olmadan uyumuyo :1shok:
bi şekilde ayakta sallayıp uyutsak bile yarım saat geçmeden uyanıyo ve meme istiyo vermek zorunda kalıyom yoksa hiç uyumadığı gibi ağlıyo bi de yıkıyo ortalığı
e sürekli emdiği için rahatsız oluyo karnı hep taş gibi şişkooooo ağzından hep sütler akıyo
canımın içi ne emzik ne biberon hiç bişey almıyo sadece beni emiyo.. emziğe alışsa uykusu düzene girecek çünkü emme refleksi çok güçlü ve sürekli emmek istiyo ben yoksam ellerini emiyo ama nasıl emiyo görsennn ellerini parçalıcak kaydirigubbakcemile3
aaaah ahhhh şu emziğe bi alışsaydııııı
Kızlar misafir geldim kabul eder misiniz?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?