2008 Ekim Anneleri

adrianarda da gelmişş :teytey: gel bakiim kaydirigubbakcemile nasıl olduu ardaa sengözlerimebaksanab

adrianarda da gelmişş :teytey: gel bakiim kaydirigubbakcemile nasıl olduu ardaa sengözlerimebaksanab

merancim, arda iyiye gidiyor.. oksurugu gunde bir ikiye dustu. arada bir gogsunde hirlama duyuyoruz ama hala.. illaca devam. haftaya bi kontrole goturcem.. insallah haftaya tamamen iylesmis olur.. nisanla tamer uyudu mu?

merancim, arda iyiye gidiyor.. oksurugu gunde bir ikiye dustu. arada bir gogsunde hirlama duyuyoruz ama hala.. illaca devam. haftaya bi kontrole goturcem.. insallah haftaya tamamen iylesmis olur.. nisanla tamer uyudu mu?

nisan birazdan uyucak tamerde uyumadı hala zaten bu saatler onun uyanık saatleri gece 12-1 gibi uyuyor sabah 7-8 e kadar :1closedeyes:

meran ya ben bi turlu su tickershack'i yapamadim. aslinda yaptim urlyi de kopy paste ettim yine de gorunmuyo. bu siyede kendime bi profil resmi de koydum. nickimin yaninda o da cikmiyoo. sinir oldum.. sen yapmissin sitede bi kac kisininkini.. benimkini de yapar misin ya??

lütfeb lütfen lütfen... :)

merhaba kızlarrr

adrianarda geçmiş olsun canım daha iyi haberlerini bekliyoruzzz arda bebeğin :1rolleyes:

elifcim sen naapiyosun canim? kac gundur gorusemedik..

napim ya kaç gündür eylülün huyu değişti ona uyku düzeni kurmaya çalışıyorum
canım çıktı vallaha delikafadulden

sürekli beni istiyo allahtan yardımcım var ona rağmen yetiyo yani
bi de tek olsaydım düşünemiyorummm delikafadulden

ay kolay gelsin guzelim.. insallah biran once bi duzene girer.. uyku duzeni bozulunca cok zor gercekten.. arda da hastaliginin basinda 6da uyuyup sabah 4.5ta kalkiyodu, ben ölüyodum butun gun yorgunluktan..

ay kolay gelsin guzelim.. insallah biran once bi duzene girer.. uyku duzeni bozulunca cok zor gercekten.. arda da hastaliginin basinda 6da uyuyup sabah 4.5ta kalkiyodu, ben ölüyodum butun gun yorgunluktan..

benim totoş kızım keşke öyle uyusa ona bile razıyım
ben kucağıma aldığım an mememe yapışıyo meme istiyo sürekli ve meme olmadan uyumuyo :1shok:
bi şekilde ayakta sallayıp uyutsak bile yarım saat geçmeden uyanıyo ve meme istiyo vermek zorunda kalıyom yoksa hiç uyumadığı gibi ağlıyo bi de yıkıyo ortalığı
e sürekli emdiği için rahatsız oluyo karnı hep taş gibi şişkooooo ağzından hep sütler akıyo

canımın içi ne emzik ne biberon hiç bişey almıyo sadece beni emiyo.. emziğe alışsa uykusu düzene girecek çünkü emme refleksi çok güçlü ve sürekli emmek istiyo ben yoksam ellerini emiyo ama nasıl emiyo görsennn ellerini parçalıcak kaydirigubbakcemile3

aaaah ahhhh şu emziğe bi alışsaydııııı

arda da ayni oyleydi baslarda.. bi de benim sutum yok düşün... hep memede uyumak istiyodu. ebemiz alistirmayin, memenin sadece karin doyurmak icin oldugunu anlamasi lazim dedi.. cok erken basladik biz emzige.. ilk baslarda hep itiyodu diliyle. ebe, biraz bastirin emzige agzinin icinde kalsin dedi. oyle oyle alisti.. ama elini emiyo arada cork cork ses cikiyo:roflol: bu ara baya salyasi akiyo, eline aldigi herseyi de agzina sokuyo. dis kasiyici aldim ona. sevdi baya. disleri kasiniyo heralde. oralda kalsiyum birikmeye baslamistir, sertlesiyodur dedi doktor. ondan yapiyodur daha disi cikmaz dedi. parmagimizi agzina tutunca acayip isiriyo, mememi de isiriyo arada bi :)

lülü ne zaman dogmustu??

cadıı kızz işte nolcek :jeyyar: ayaklanınca bu kız seni çook yorar gibi gelioo baa laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…