hossgeldinnn sekerim..
benden bikmamana da cook sevindim:teytey:
ama azmettim ekim annesi olcem ben dekaydirigubbakcemile2 bi de oluyomuş ben şok:1shok:
merannn banada anlat kıııızz şunu koymayı
arda da ayni oyleydi baslarda.. bi de benim sutum yok düşün... hep memede uyumak istiyodu. ebemiz alistirmayin, memenin sadece karin doyurmak icin oldugunu anlamasi lazim dedi.. cok erken basladik biz emzige.. ilk baslarda hep itiyodu diliyle. ebe, biraz bastirin emzige agzinin icinde kalsin dedi. oyle oyle alisti.. ama elini emiyo arada cork cork ses cikiyo:roflol: bu ara baya salyasi akiyo, eline aldigi herseyi de agzina sokuyo. dis kasiyici aldim ona. sevdi baya. disleri kasiniyo heralde. oralda kalsiyum birikmeye baslamistir, sertlesiyodur dedi doktor. ondan yapiyodur daha disi cikmaz dedi. parmagimizi agzina tutunca acayip isiriyo, mememi de isiriyo arada bi :)
lülü ne zaman dogmustu??
hadi inş.olursun :Saruboceq: ne zamandır istiorsun bebek tedavi görüormusun :uhm:
yok merancım tedavi görmüyorum, aralıkta 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, krtaj oldum maalesef:çok üzgünüm: şimdi biraz dinleniyom, eylüle kadar no tedaviklava: ama çalışmaya gelince yeni yeni başladık işte, belki olur di mi, ümitliyim yine de:dance:
angelic hoşgeldin canım inşallah ekim annesi olursun :lepi: rabbim hayırlısını versin
yok merancım tedavi görmüyorum, aralıkta 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, krtaj oldum maalesef:çok üzgünüm: şimdi biraz dinleniyom, eylüle kadar no tedaviklava: ama çalışmaya gelince yeni yeni başladık işte, belki olur di mi, ümitliyim yine de:dance:
anjeliccim, gecmis olsun. Allah en kisa zamanda saglikla bebegini kucagina almak nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?