2008 Ekim Anneleri

çok şekersiniz yaaav ekim anneleri, ben henüz hamiş diilim, size bakıp umutlanıyom işte fakirane:çok üzgünüm:

çok acındırdım kendimi am di mi?kaydirigubbakcemile3

16 ekimde doğdu canım.. ben doğduğu gün emzik verdim ve tuttu ama bidaha vermedim 1 aylık olunca vermeyi düşünüyodum ama 1 aylık olunca da kabul etmedi evde baya büyük bi emzik ve biberon koleksiyonumuz var..

hadi inş.olursun :Saruboceq: ne zamandır istiorsun bebek tedavi görüormusun :uhm:

yok merancım tedavi görmüyorum, aralıkta 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, krtaj oldum maalesef:çok üzgünüm: şimdi biraz dinleniyom, eylüle kadar no tedaviklava: ama çalışmaya gelince yeni yeni başladık işte, belki olur di mi, ümitliyim yine de:dance:

angelic hoşgeldin canım inşallah ekim annesi olursun :lepi: rabbim hayırlısını versin

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın

çalışııın yavruuum çalışııın hadi bakalıımm kaydirigubbakcemile3 zafer sizin olcak :lepi:
moralin iyi olsun ama kötü şeyler düşünmee

benim kız durmuyo beni istiyo oysa 1 saattir emiyo ama ayrılamıyo memeden kaydirigubbakcemile3 eğer uyutmayı başarırsam gelirim kızlar hepinize iyi gecelerrr

ve dbest emziğe dönüşür, gider... :a015:

Eliff allah yardimcin olsun kii zor valla ay iyiki yardim edenin var senin kiz tatli oldugu kadar da cadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…