2008 Ekim Anneleri

çalışııın yavruuum çalışııın hadi bakalıımm kaydirigubbakcemile3 zafer sizin olcak :lepi:
moralin iyi olsun ama kötü şeyler düşünmee

yok canım yaaa, geçmişi düşünmüuyorum artık önüme bakıyorum, rabbim benim için ne zaman yazdıysa o zaman olacak, biliyorum, eşimle bol bol keyf yapıyoruz işte, kocanın ağzı kulaklarında, ona çalışma de yeterki

ben geldüm:çok üzgünüm: gönderdik teyzemleri ve yine edü-büdü ve büdücük basbasa kaldıksenağlama allahım kimseyi yanlız bırakmasın:Saruboceq: 5 günde nasılda alışmışım:çok üzgünüm:evin içi bomboş kaldı yaaasenağlama emremin balonu cikolatası beresi kalmış görünce kötü oldumsenağlama
ee sizde nevar ne yok bakem

oohh ne güzel çalışkan bi kocan varr yanee kaydirigubbakcemile3 merak etme bu azimle inş.olcak merak etmeee :lepi:

hoşgeldin yavruss Şeniz özlettin kendinii
bizde öyleyiz iştee napalımm üzülme :çok üzgünüm: iyiki büdücüklerimiz varr a.s.

Celen hosgeldin ozledik senii uzulme yaa yanliz degilsin bak biz variz gel killarimizi yok defterimizi dur tenhada kistir raziyiz len yeterki yanliz hissetme kendini ee anlat bakalim cemre napiyo

çalışkandır ooooodelikafadulden senin ufaklık olduktan sonra birbirinize zaman ayırabiliyor musunuz kısss?

ayırıozz hem benim 1 değil 2 ufaklık var 4,5 yaşında birde kızım var kaydirigubbakcemile3 walla hergün kahve muhabbetimiz var o zamanlarda yarım saatte olsa mutlaka sohbet ederiz...gece yattığımız zamanda mutlaka konuşuruz her konuda ama...
ama artık şöyle bişey var dans etmek için özel ortam yaratmıoz yaratamıoz tv de güzel bi müzik varsa çocuklarda olsa sarılıp dans ediozz :dance: önemli olan o bağı hissetmek çocuklar sorun olmuyor :asigim:

selam gece kuşları bu oğlan delirtcek beni de babasını da 6dan beri uyanık banyo yaptırdık uyumuo az emdi sürekli cız cız sesler çıkarıo eskiden ne güsel 10da uyurdu şimdi bikaç gündür 1den aşağı uyumuo ya Çok üzgünüm çoook

buarada yarın akşam istanbul yolcusuyuz kısmetse pazar akşam yada pazartesi sabah döneriz...annemleri görmüodum bayramdan beri özleştik baya...yeğenimi de görcem hala oldum ya:lepi:

anam maşallah size, iki tane yumurcakla bunları yapabiliyonuz yane, valla şevk geldi bana, korkmuyom ben de yapceeeem:sm_cool:
eşimle biz de sohbet etmeyi severiz, hatta sölemesi ayıp bazen hade bi iş tutalım diye yatağa gittiğimizde laf lafı açıp lafın ucunu kaybedip olayı da unuttuğumuz olur, soora gülmekten yarılıp uyuruz, acayip bir çiftiz vesselamdelikafadulden

hoşgeldin yavruss Şeniz özlettin kendinii
bizde öyleyiz iştee napalımm üzülme :çok üzgünüm: iyiki büdücüklerimiz varr a.s.

Celen hosgeldin ozledik senii uzulme yaa yanliz degilsin bak biz variz gel killarimizi yok defterimizi dur tenhada kistir raziyiz len yeterki yanliz hissetme kendini ee anlat bakalim cemre napiyo
valla anacım bende hepinizi cook ösledim aklım hep burdaydı..ööleki rüyamda cıtırımı bilenem gördüm haakaydirigubbakcemile3
leylacım cemre tam bir cadı oldu-tatlicadiarzu- deli edii beni napiim ondan baska meşkalem yok suanda yapsın yapcanı ya konak sorunumuz gn gectikce artıo habenneyaptımki bide ac gibi karnı gurulduo ama tok:uhm: neler olii kızıma hele diiverin bakemCADIARZU
la harbi harbi diş gelii ha:teytey:
len yeni karılar düşmş buraya ne dimisiiniz:mymeka: hoşgelmişiniz anam ben celen hödkbitiren celen
:enbuyukkk:

buarada yarın akşam istanbul yolcusuyuz kısmetse pazar akşam yada pazartesi sabah döneriz...annemleri görmüodum bayramdan beri özleştik baya...yeğenimi de görcem hala oldum ya:lepi:

iyi yolculuklar olsun özlemcim. hem dinlenin hem eglenin.. yegenini de Allah anali babali buyutsun.. kiz mi erkek mi?

yaw kıslar sizle kaynatmayı çok isterdim ama babası kızımı uyutuyo ben gitmezsem kocacım özler beni gidemde kocişimle sarılıp uyuyam çok kıllatmayın sabah okuması zor oluyo hadi çüüüüüüüüüüzzzzzz

SLM KIZLAR

CELEN anacım gelmişin hoşgeldn öpecemŞenizCEMRE ne güzl şapka takmış benimki hiç takmıyo ya sinir oluyo kızlar oğlum hasta dr.aradım şurup veriyoruz acayip hasta evcek kırılıyoruz demin bir titreme geldi bana uyumuşum yavrum o kadar halsizki baygınlık durumunda yani ateşi yok çok şükür hapşırıyo,öksürüyo gözleri kıpkırmızı kötü yani senağlamainşallah yarın daha iyi olur benimde boğazım felaket hangi ilaca baksam emziren anneler kullanmamalıdır yazıyo ben nasıl iyileşeceğim ya:1no2:senağlamaar mı bana bi öneriniz gacılar kulağım sizde oğlum ağlıyor bakayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…