çalışııın yavruuum çalışııın hadi bakalıımm kaydirigubbakcemile3 zafer sizin olcak :lepi:
moralin iyi olsun ama kötü şeyler düşünmee
merancim cook sagol.. resmi duzenleyince bi daha yaparim.. ogrendim artik :)
her derde devasin masallah..
yok canım yaaa, geçmişi düşünmüuyorum artık önüme bakıyorum, rabbim benim için ne zaman yazdıysa o zaman olacak, biliyorum, eşimle bol bol keyf yapıyoruz işte, kocanın ağzı kulaklarında, ona çalışma de yeterki
ben geldüm:çok üzgünüm: gönderdik teyzemleri ve yine edü-büdü ve büdücük basbasa kaldıksenağlama allahım kimseyi yanlız bırakmasın:Saruboceq: 5 günde nasılda alışmışım:çok üzgünüm:evin içi bomboş kaldı yaaasenağlama emremin balonu cikolatası beresi kalmış görünce kötü oldumsenağlama
ee sizde nevar ne yok bakem
Ardanin annesii masallah oglusun cok tatliymiss
oohh ne güzel çalışkan bi kocan varr yanee kaydirigubbakcemile3 merak etme bu azimle inş.olcak merak etmeee :lepi:
çalışkandır ooooodelikafadulden senin ufaklık olduktan sonra birbirinize zaman ayırabiliyor musunuz kısss?
ayırıozz hem benim 1 değil 2 ufaklık var 4,5 yaşında birde kızım var kaydirigubbakcemile3 walla hergün kahve muhabbetimiz var o zamanlarda yarım saatte olsa mutlaka sohbet ederiz...gece yattığımız zamanda mutlaka konuşuruz her konuda ama...
ama artık şöyle bişey var dans etmek için özel ortam yaratmıoz yaratamıoz tv de güzel bi müzik varsa çocuklarda olsa sarılıp dans ediozz :dance: önemli olan o bağı hissetmek çocuklar sorun olmuyor :asigim:
hoşgeldin yavruss Şeniz özlettin kendinii
bizde öyleyiz iştee napalımm üzülme :çok üzgünüm: iyiki büdücüklerimiz varr a.s.
valla anacım bende hepinizi cook ösledim aklım hep burdaydı..ööleki rüyamda cıtırımı bilenem gördüm haakaydirigubbakcemile3Celen hosgeldin ozledik senii uzulme yaa yanliz degilsin bak biz variz gel killarimizi yok defterimizi dur tenhada kistir raziyiz len yeterki yanliz hissetme kendini ee anlat bakalim cemre napiyo
la harbi harbi diş gelii ha:teytey:selam gece kuşları bu oğlan delirtcek beni de babasını da 6dan beri uyanık banyo yaptırdık uyumuo az emdi sürekli cız cız sesler çıkarıo eskiden ne güsel 10da uyurdu şimdi bikaç gündür 1den aşağı uyumuo ya Çok üzgünüm çoook
buarada yarın akşam istanbul yolcusuyuz kısmetse pazar akşam yada pazartesi sabah döneriz...annemleri görmüodum bayramdan beri özleştik baya...yeğenimi de görcem hala oldum ya:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?