2008 Ekim Anneleri

Killatir len iste ohh canima degsin kaydirigubbakcemile3

canim aynen biz de oyleydik evcek.. oglusum da ayni seninki gibiydi. sadece parasetamol icebilir ve gargara yapabilirsin. gunde 3 defa gargara iyi geliyor. burnun tikanirsa da burun damlasi kullanabilirsin. geceleri rahat uyursun en azindan..cok gecmis olsun..

Celen cemrenin sapkasi orgumu kiz cok tatli duruyo bennde kizima sapka orcem hala orecem
yok anam örme deel en hazırındankaydirigubbakcemile3

dooru diisen zor olii okuması hade sen git yat ben kovalarım onları birazdanÇok üzgünüm çoook

yok olcayım yaaa cemrede taktırmaz baksana ağlamaklı suratı.takarken ağlıo sonra susuo aklına gelince bidaha ağlıo uyuz:ecrin_bebek: ama hava soooğğğuuuk yermi anadolu cocuğu celen beeyasakkelime
canım cok gecmiş olsun hepinize.nane limon ıhlamur cayı yap bacım bol bol hay allah kötü olmus yaaa:çok üzgünüm:

Gecmis olsun canim limona tuz at ic cok iyi gelyoo lülülülülülü:sm_cool:

iyi yolculuklar olsun özlemcim. hem dinlenin hem eglenin.. yegenini de Allah anali babali buyutsun.. kiz mi erkek mi?
inşallah canım bi aksilik olmadan gider geliriz kerem de tat verir inş...yeğenim kız öykü adı da abimin kızı oldu 5ocakta

Ozlemcim hayirlisiyla git gel canim keremin diside tam denk geldi ins cabuk cikarir rahatlar yavyu
valla baktık keremin düzene girceği yok gidelim dedik....okadar salladık uyumadı oyun parkına yatırdık kıs kıs gülüo orda şimdi gıcık bu çocuk ya resmen dalga geçio bizimle saat olmuş 12 yatıo yuvarlanıo delikafadulden

Gecmis olsun canim limona tuz at ic cok iyi gelyoo lülülülülülü:sm_cool:

Saka yaptim canim alinmadin dimi bende gecen oyleydim dr penbak diye bi antibiyotik verdi hemen duzeldim kiza bulastirmadan burrun tikanikligina sprey kullandim

nerdeyse hepimiz bikez hasta olduk ya geçmiş olsun Olcaycım bol bol dinlenmeye bak kızların dediği gibi ıhlamur,limon bol c vitaminli meyve tüket yat dinlen bebişten fırsat buldukça

len bişe desenezi bu cocuğun karnı nie gurulduo?emdiği halde ac olabülümü??

özlemcim gözünüz aydın olsun canım beniim Allah analı babalı büyütsün ...güle güle git gel sende :dance:
olcaycım geçmiş olsunn

Len su sitede yasanan sorunnlar diye yer varya orda fena kavgalar var cinsellik tipigimi ne kaldirmis kazen fena halde kizmis yeni kurallar felan dr kotulemek ceza ona gore

ya ben yarın sütümle pirinç unu karıstırıp vericem.ama pirinç ununu ne kadar koyucam?yada sulu mu olucak yoksa koyumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…