yaw kıslar sizle kaynatmayı çok isterdim ama babası kızımı uyutuyo ben gitmezsem kocacım özler beni gidemde kocişimle sarılıp uyuyam çok kıllatmayın sabah okuması zor oluyo hadi çüüüüüüüüüüzzzzzz
SLM KIZLAR
CELEN anacım gelmişin hoşgeldn öpecemŞenizCEMRE ne güzl şapka takmış benimki hiç takmıyo ya sinir oluyo kızlar oğlum hasta dr.aradım şurup veriyoruz acayip hasta evcek kırılıyoruz demin bir titreme geldi bana uyumuşum yavrum o kadar halsizki baygınlık durumunda yani ateşi yok çok şükür hapşırıyo,öksürüyo gözleri kıpkırmızı kötü yani senağlamainşallah yarın daha iyi olur benimde boğazım felaket hangi ilaca baksam emziren anneler kullanmamalıdır yazıyo ben nasıl iyileşeceğim ya:1no2:senağlamaar mı bana bi öneriniz gacılar kulağım sizde oğlum ağlıyor bakayım bi
yok anam örme deel en hazırındankaydirigubbakcemile3Celen cemrenin sapkasi orgumu kiz cok tatli duruyo bennde kizima sapka orcem hala orecem
dooru diisen zor olii okumasıyaw kıslar sizle kaynatmayı çok isterdim ama babası kızımı uyutuyo ben gitmezsem kocacım özler beni gidemde kocişimle sarılıp uyuyam çok kıllatmayın sabah okuması zor oluyo hadi çüüüüüüüüüüzzzzzz
SLM KIZLAR
CELEN anacım gelmişin hoşgeldn öpecemŞenizCEMRE ne güzl şapka takmış benimki hiç takmıyo ya sinir oluyo kızlar oğlum hasta dr.aradım şurup veriyoruz acayip hasta evcek kırılıyoruz demin bir titreme geldi bana uyumuşum yavrum o kadar halsizki baygınlık durumunda yani ateşi yok çok şükür hapşırıyo,öksürüyo gözleri kıpkırmızı kötü yani senağlamainşallah yarın daha iyi olur benimde boğazım felaket hangi ilaca baksam emziren anneler kullanmamalıdır yazıyo ben nasıl iyileşeceğim ya:1no2:senağlamaar mı bana bi öneriniz gacılar kulağım sizde oğlum ağlıyor bakayım bi
SLM KIZLAR
inşallah canım bi aksilik olmadan gider geliriz kerem de tat verir inş...yeğenim kız öykü adı da abimin kızı oldu 5ocaktaiyi yolculuklar olsun özlemcim. hem dinlenin hem eglenin.. yegenini de Allah anali babali buyutsun.. kiz mi erkek mi?
valla baktık keremin düzene girceği yok gidelim dedik....okadar salladık uyumadı oyun parkına yatırdık kıs kıs gülüo orda şimdi gıcık bu çocuk ya resmen dalga geçio bizimle saat olmuş 12 yatıo yuvarlanıo delikafaduldenOzlemcim hayirlisiyla git gel canim keremin diside tam denk geldi ins cabuk cikarir rahatlar yavyu
SLM KIZLAR
Gecmis olsun canim limona tuz at ic cok iyi gelyoo lülülülülülü:sm_cool:
ibolya angutu ev mi taşii?
celencim maşallah cemre yaa pembe çok yakışıo ha
len bişe desenezi bu cocuğun karnı nie gurulduo?emdiği halde ac olabülümü??
mersi cicimpembe giydirdiğim halde erkekmi kızmı die soruolar okadar eerkeğe benzio yanikaydirigubbakcemile3
gazdır yavrum bağırsaklarındaki..hatta mideside luk luk ediosa midesinde de gaz var demektir a.s
luk luk yok.gurul gurul var.3 gündür ac gibi cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?