2008 Ekim Anneleri

ben geldimmm

leylacım hakkaten benim kız cadı yawww 2 kişi yetişemiyoz valla böyle değildi bu çocuk parmağında oynatiiii cin gibi valla hiç bi şekilde kanmıyo yapcağını yapıyo klava:

celencim cemre de biberon almıyodu de mi :uhm:

ya ben yarın sütümle pirinç unu karıstırıp vericem.ama pirinç ununu ne kadar koyucam?yada sulu mu olucak yoksa koyumu?

cnm ben pirinç unu kullanma taraftarı değilim...sadece şişirir bebekleri kof bi şişlik yapar demişti doktorumuz o yüzdende kullanmadım.artı acaip kabız yapar...bence kaşık maması kullan daha besleyici sütünlede yapabilirsin... yerimseniben

ama pirinç unu kullancam diosan koyu kıvamda yapcaksın sonradan sulanıormuş...arkadaşın ikizleri vardı o bir öğün veriordu ordan biliorum...önceden katı yapıordu soğumaya yakın sulanıormuşş diye biliorumm CADIARZU

önceden alıodu sonra noldu bilmiom diliyle gevelemeye basladı.içmemeye ağlamaya başladı artık veremiyorum biberonu kasıkla içiriyorum gece cayını onunda yarısı yere yarısı göğe:çok üzgünüm:

cnm sağolasın parasetamol derken minoset dışında varmı önerin bi de gargara ne kullandın cnm yazarsan sevinirima.s.

cnm benim sağolasın ıhlamurdan içim doşım ıhlamur oldu valla bal-tarçında içtim ama pek bi değişiklik yok:1no2:

Gecmis olsun canim limona tuz at ic cok iyi gelyoo lülülülülülü:sm_cool:

Bana bak gelirsem orayaklava:

Saka yaptim canim alinmadin dimi bende gecen oyleydim dr penbak diye bi antibiyotik verdi hemen duzeldim kiza bulastirmadan burrun tikanikligina sprey kullandim

Boğaz enfeksiyonumu vafrdı sende de penbak bademcik için mi hemen alayım ya burun tıkanıklığı için ne kullandın kocişim sıkmış limonu tuzuda atmış getirdi bu arada:roflol:Hadi bekliyom yaz bakayım

nerdeyse hepimiz bikez hasta olduk ya geçmiş olsun Olcaycım bol bol dinlenmeye bak kızların dediği gibi ıhlamur,limon bol c vitaminli meyve tüket yat dinlen bebişten fırsat buldukça

sağol cnm :Saruboceq:edin nolur ay nasıl hapşırıyos ya hep bu kociş bulaştırdı bize en önce o yakalandı

kasık maması bu kavanozdakilermi len?sütlaç var alsammı off onu ben yerim beedelikafadulden

ayyyy aynı benim kız da öyle yaaa
ilk 2 ay biberon alıyodu
emzik de uyucağı zaman tutuyodu
ama nolduysa sonra oldu tööbe ağzına koymuyo ne emzik ne biberon elimde kalacak cadııııı

Uykum geldi hadi gidelim ya siz burdayken gidemiyom yav
hee bencede gidlelim benm de gidesim gelmio 1-2-3 diince hepimiz kapatalım pcleri muhahaaa:roflol:

olcayım ben parol kullanıorum.hamileliğimde vermişti doktorum hala devam.

kasık maması bu kavanozdakilermi len?sütlaç var alsammı off onu ben yerim beedelikafadulden

yok yaffrim toz olanlardan kutu içindekii sositososito ama doğru deyon kaşık maması deyince sütlaçta kaşıka yenio demii cokacimcoook milupanın sütlacıda çok güzel ben veriom tamere :ecrin_bebek: çucuğun mamasına göz dikmee :mymeka:

ayyyy aynı benim kız da öyle yaaa
ilk 2 ay biberon alıyodu
emzik de uyucağı zaman tutuyodu
ama nolduysa sonra oldu tööbe ağzına koymuyo ne emzik ne biberon elimde kalacak cadııııı

muhaha aynı hakkat kaydirigubbakcemile3 bizimde 2 ay aldı emziğide arada alıodu evde 10a yakın emzik var en ucuzundan en pahalısına ondanda vazgecti acaba soğuk mu gelio ki yada kokulu bizim memişten sonrabenneyaptımki

yaw dbestcim aceba senin yediğin şeylerden olabilüü müü kuzunun huzursuzluğuu?

canım yaa eylül huzursuz değil kiii
okadar neşeli kiii
onun tek derdi meme.. emzik almıyo, emme refeksi de çok güçlü, sürekli emmek istiyor
o yüzden sürekli beni istiyo
hatta öyle komik ki, bi süre sonra memeye kızıyo emcekmiş ama süt gelmesinmişşş kaydirigubbakcemile3 emiyo sinirleniyo tekrar emiyo çok gülüyom
acıyom bi taraftan yaaa çocuk sürekli burnuna kadar tokkk ağzından hep sütler akıyo delikafadulden
emzik tutsa bu sorun ortadan kalkacak

muhaha aynı hakkat kaydirigubbakcemile3 bizimde 2 ay aldı emziğide arada alıodu evde 10a yakın emzik var en ucuzundan en pahalısına ondanda vazgecti acaba soğuk mu gelio ki yada kokulu bizim memişten sonrabenneyaptımki

heee bizim cadılar aynı vallahaa
ama benim kız 4-5 gündür böyle.. önceden böyle değildi yaa iyice emzik yaptı beni... kafamçokkarıştı

off o emziği bi alsalar:Saruboceq: benm zillide memeinin yaklastığını anlayınca sesler cıkarmaya baslıo hııı ıhıııııı hııııı diokaydirigubbakcemile3 bide ben acıom uzaktan babası gösterio bi heyecanlanıo tanıo benden cok onları tanıo puhahaakaydirigubbakcemile3

MERAN sağol anacım senden de bekledim ama limon tuz gargarası önerini yapmadın kuzum CELEN parol bak o süperdir he minoseti içemiyom ben benim dr.minoset verdiydi sevmiyom o ilacı midemi bulandırıyor

yerim len karısmayın mama zevkimeÇok üzgünüm çoook o beni cork cork cekerse bende onun mamasını yerüüümm muhahaaa:jeyyar:

walla sen benden ii bilirsin ama ne kadar çok emerse o kadar gazı olur helede sürekli memeyi çıkarıp ağzına alırsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…