2008 Ekim Anneleri

ayyyy aynı benim kızzzz
eylül de herkesin gözüne bakar
ama beni görünce memelerime bakıyoooo delikafadulden gözlerii memelere dikiyo şapırdanmaya başlıyooo klava::asigim:

ayyyy aynı benim kızzzz
eylül de herkesin gözüne bakar
ama beni görünce memelerime bakıyoooo delikafadulden gözlerii memelere dikiyo şapırdanmaya başlıyooo klava::asigim:

zaten konusmaya baslayınca bize anne dmiycekler.koşarak onlara sarılıcaklar anneee die muhahaaakaydirigubbakcemile3

Canim bence bi dr gorun herkesin hast bir olmuyo hani seni gorup yazmasi daha iyi olur ama yinede bana burun spreyini otrivine diye bi ilac yazmisti bide ben griptim ve ayni zamanda bogazim agrimaya baslamisti dediki emzirdigin icin sana soguk alginligi veremem o yuzden antibiyotik veriyorum dedi bide parol agri kesici yazdi ama 3 unun recetesindede emziren anneler icin sute gecip gecmedigi bilinmemektedir dikkatli kullanilmali yaziyodu 2 3 tana icyim iyilesince biraktim zaten

ben yatıom kıllı karılar.3 saat sonra kızım cızırdamaya baslıycek memeee memeee die anasıda onu alıcak sıcacık emziricek.allahım acılarını göstermesin bambaska bi sevgi bu.rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.hade cok öpenzi kıllatmayın fazla fururum haaa!!!!!!!!!!

işe leylacım zaten sorunda orda evde bi ton ilaç var hapsinin içinde laktasyon döneminde doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır

öyle diyon da meme vermeyince ağlıooo napcam peki bana bi akıl verinnn

karnının tok olduğun eminsem vermem yanii şimdiden böyle her istediği her zaman olmayacak oyuncak yapmış memeyi sana zor....tmm emzikte almıoo bu çaylardan ver kaşıkla ama sık sık meme verip susturmak çözüm değil

2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
yok yavrum ya 2 de haliloş var kaydirigubbakcemile3 kışş kışş gidin bakem hadii misafir neyim istemioz bu saattee hadi evinize klava:

a.s.günaydınnnnlarrr
iyi hafta sonları hepinize..
aksam geleemdım.ıklım hanım delırttı yıne benı.ınanaın hıc halım ,keyfım kalmıyor boyle yapınca..
ne oluyor anlamıyorum.uyurken uyanıyor ağlıyor..tekrar uyuyamıyor..bu sure ıcınde 3-4 saat gecıyor ve benım pilim bıtıyor..
ee naptınız bakalm.
dun sular geldı ama ıklım dun gunduz hıc uyumadığı ıcın bi iş yapamadım.
temızlık yapıcam bugun babası evdeyken..ütüler var.
ohoo çok işim var yineÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…