off o emziği bi alsalar:Saruboceq: benm zillide memeinin yaklastığını anlayınca sesler cıkarmaya baslıo hııı ıhıııııı hııııı diokaydirigubbakcemile3 bide ben acıom uzaktan babası gösterio bi heyecanlanıo tanıo benden cok onları tanıo puhahaakaydirigubbakcemile3
ayyyy aynı benim kızzzz
eylül de herkesin gözüne bakar
ama beni görünce memelerime bakıyoooo delikafadulden gözlerii memelere dikiyo şapırdanmaya başlıyoooklava::asigim:
walla sen benden ii bilirsin ama ne kadar çok emerse o kadar gazı olur helede sürekli memeyi çıkarıp ağzına alırsaa
cnm sağolasın parasetamol derken minoset dışında varmı önerin bi de gargara ne kullandın cnm yazarsan sevinirima.s.
cnm benim sağolasın ıhlamurdan içim doşım ıhlamur oldu valla bal-tarçında içtim ama pek bi değişiklik yok:1no2:
Bana bak gelirsem orayaklava:
Boğaz enfeksiyonumu vafrdı sende de penbak bademcik için mi hemen alayım ya burun tıkanıklığı için ne kullandın kocişim sıkmış limonu tuzuda atmış getirdi bu arada:roflol:Hadi bekliyom yaz bakayım
sağol cnm :Saruboceq:edin nolur ay nasıl hapşırıyos ya hep bu kociş bulaştırdı bize en önce o yakalandı
ya yatın beeeee
cnm sağolasın parasetamol derken minoset dışında varmı önerin bi de gargara ne kullandın cnm yazarsan sevinirima.s.
andorex diye bi gargara kullandim ben.. minoset en iyisi.. vermidon da paracetamol ama onda kafein var.. icmesen daha iyi..
Canim bence bi dr gorun herkesin hast bir olmuyo hani seni gorup yazmasi daha iyi olur ama yinede bana burun spreyini otrivine diye bi ilac yazmisti bide ben griptim ve ayni zamanda bogazim agrimaya baslamisti dediki emzirdigin icin sana soguk alginligi veremem o yuzden antibiyotik veriyorum dedi bide parol agri kesici yazdi ama 3 unun recetesindede emziren anneler icin sute gecip gecmedigi bilinmemektedir dikkatli kullanilmali yaziyodu 2 3 tana icyim iyilesince biraktim zaten
öyle diyon da meme vermeyince ağlıooo napcam peki bana bi akıl verinnn
meran saol bacım ama benim resim niye bu kadar küçükki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?