2008 Ekim Anneleri

Allah kolaylik versin canim

künaydın len ekin anaları ve miniminnacık danalarıŞeniz istanbulda oturan ekim anaları şööle kapalı gidebileceğümz yer sööleyin bakam anadolu yakasında kadıköyde ki center dışında ve ikeanın ve kartaldaki realin dışında

Gunaydin kizz naber nasilsiniz bakiim.m

nasıl olalım gaz sancımız dışında iyiyiz:lepi:..bide misafirlerimiz vvar...
çok kalabalığız..dur sayıyım bakimCADIARZUCADIARZU..........1,2,3,,,,,,,,,,,,,,16 kişiyiz...delikafaduldendelikafadulden
we yorgunuz........kayınwaldemdeler ama bizde gidiyoruz oraya öğleden sonra akşamaaaaaaaa kadar ordayız.:içelim::içelim:..beynim döndü walla....kafamçokkarıştı

ümraniyedeki media markt ın oralar olabilür

günaydınlar buarada hatunlar
valiz hazırlıycam daha kerem yine 2de uyudu çocuk geçenlerde bi ateşlendi bütün düzenimiz değişiti ama sabah 10.10da uyandık ana oğul uyumuşuz normalde 8de uyanırız...

uykusuzluktan ölüyorumm yaaaa sabah 6da uyudum 10da kalktım tabi 8de hanımefendiyi emzirdim gece boyu uyutmadı beni yaaa gözü kapalı uyuyo ama sürekli ıh ıh yapmalar başını sinirle bi o taraf bi butaraf çevirmeler mıkırdanmalar bende çıt olsa uyuyamam deli oldum ya en son 5 te kızımla kocişimi yatak odasında bıraktım ben salonda yattım kocacımda kızımıza baktı ama mahvolmuş durumdayım yaaaa çok uykum var

gece 5 te salonda yattım ya 6ya kadar uyuyamadım bu defa da hazır salondayım acaba çok kıllattılarmı okusammı yok leyla naptı yok meran ne dedi işte hepicünüz aklıma geldiniz aaaaay manyak oldum yaa gecenin bir yarısı bağımlılık krizim tuttu

canım benim ya niye uyumadıki:uhm:zor olur uykusuzluk:1shok:

Ayy canim benim len aksamda bi keyfle gittiydin gidip kocisime sarilipta yatiyim cok killatmayin diye uzuldum simdi kuzunun bi sikintisimi var ola

Benim cadinin da uykusu gelince dunyayi dar ediyo mutfakta isim vardi halldiyim oyle uyutuyum dedim deli etti beni hemen gotur agzima emzigimi ver ayaginda salla diyo bunlari yapiyim hemen uyur ama ayagimdan koymayacam an fazla 10dk uyuyo zaten biraz balkona cikarttim bakti iyice inceledi etrafi yagmur yagiyodu fazla durmadik

Celen yine gezecek yer ariyon kicini kir otur surda ozledik seni hem gezdiginiz yerlerde resim cekildinizmi yaprak dokumun evini ney cektiysen koyda bakalim kiz

Evin icine girdiniz mi bende cok merak ediyom orayi karsisinda da sedefgilin evi vardi demi orayada baktin mi ne merakli gariyim lee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…