a.s.günaydınnnnlarrr
iyi hafta sonları hepinize..
aksam geleemdım.ıklım hanım delırttı yıne benı.ınanaın hıc halım ,keyfım kalmıyor boyle yapınca..
ne oluyor anlamıyorum.uyurken uyanıyor ağlıyor..tekrar uyuyamıyor..bu sure ıcınde 3-4 saat gecıyor ve benım pilim bıtıyor..
ee naptınız bakalm.
dun sular geldı ama ıklım dun gunduz hıc uyumadığı ıcın bi iş yapamadım.
temızlık yapıcam bugun babası evdeyken..ütüler var.
ohoo çok işim var yineÇok üzgünüm çoook
ggüünaydın herkese.......
Gunaydin kizz naber nasilsiniz bakiim.m
künaydın len ekin anaları ve miniminnacık danalarıŞeniz istanbulda oturan ekim anaları şööle kapalı gidebileceğümz yer sööleyin bakam anadolu yakasında kadıköyde ki center dışında ve ikeanın ve kartaldaki realin dışında
ümraniyedeki media markt ın oralar olabilür
uykusuzluktan ölüyorumm yaaaa sabah 6da uyudum 10da kalktım tabi 8de hanımefendiyi emzirdim gece boyu uyutmadı beni yaaa gözü kapalı uyuyo ama sürekli ıh ıh yapmalar başını sinirle bi o taraf bi butaraf çevirmeler mıkırdanmalar bende çıt olsa uyuyamam deli oldum ya en son 5 te kızımla kocişimi yatak odasında bıraktım ben salonda yattım kocacımda kızımıza baktı ama mahvolmuş durumdayım yaaaa çok uykum var
canım benim ya niye uyumadıki:uhm:zor olur uykusuzluk:1shok:
gece 5 te salonda yattım ya 6ya kadar uyuyamadım bu defa da hazır salondayım acaba çok kıllattılarmı okusammı yok leyla naptı yok meran ne dedi işte hepicünüz aklıma geldiniz aaaaay manyak oldum yaa gecenin bir yarısı bağımlılık krizim tuttu
günaydın
ben dün üye oldum daha ekim annesi olarak katılabilirim heralde 31+4günlük hamileyim bende kızımı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?