2008 Ekim Anneleri

ewet portakalsuyu pişik yapıomuş...
neden karışırlar ki hiç anlamıorum...biz sanki bilmioz ne wercemizi...
gerçi benimki pek karışamıo...baştan alıştırmıcan güzelim yaw.....gerçi zor ama Allahtan benim hödük kocam bu konuda onlara taviz wermioda rahatız.....

Kizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz

Nihal kiz senin cadi ne tatli olmus masallah saclara bak tokada takmis beende toka takmak istiyom ya nasil uzarki bu zillinin saclari

Kizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz

canım bi zararı olmaz pişik yapmıyo havuç suyu ben her gün birinden veriyorum eğer aynı gün vereceksen birbirine karıştırıp ver

canım bi zararı olmaz pişik yapmıyo havuç suyu ben her gün birinden veriyorum eğer aynı gün vereceksen birbirine karıştırıp ver

ama canım iki ayrı şeyi karıştırıp vermemek gerekiyormuş ben internetin yalancısıyım da bence de alıştırma aşamasında karışık şeyler vermemk gerekir

karisik seyler vermemenin nedeni, cocuk birden alerji olursa ya da gaz problemi yasarsa neye karsi oldugunu bilmek sanirim..

meraann nerdesin?? ruyamda seni gördüm :)

Nihal kiz senin cadi ne tatli olmus masallah saclara bak tokada takmis beende toka takmak istiyom ya nasil uzarki bu zillinin saclari

teşekkür ederiz teyzesi.bugün birz fotoğrafını çektim küçük gelen kıyafetlerini kaldırıyordum son kez giydirip çektim.süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…