Kizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz
Nihal kiz senin cadi ne tatli olmus masallah saclara bak tokada takmis beende toka takmak istiyom ya nasil uzarki bu zillinin saclari
geldim len pazarımı neyimi yaptım geldim siz naptınız karılar?
adrıanarda ARDA mız nasıll??iyileşti mi sıpacan??:1hug:
yok eylulcum oyle abartıldığı gıbı değil..ben beğendım.eğer sağlam kaynakalra dayanmasaydı adam uydurup uydurup yazmazdı..bazılarını rahatsız edıyor ama tam tersı daha cok atatürküü öven,güçlü yapısını ortaya koyan bır fılm.izle bence.baya duygu yuklü..ataturkun bılınmeyen yonlerını ortaya cıkarmış.mesela atatürk ün,annesnı babasını kaybetmiş bır cocuga sahıp cıkarak evlat edındığini anlatıyor.bunları bılmıyoruz coğumuz..çıtır güzel mi mustafa.bazı eleştirmenler mustafa kemalle alakasız bir film diyolar.abartı varmış.yok mustafa kemal yalnızlıktan ölmüş alakası yok falan filan diye karşı çıkıyolardı.sen beğendin mi.cd ye düştüyse ben de alıyım izleyim
canim.. daha iyi, cok sagol.. oksurmelerimiz iyice azaldi.. uykusu,istahi da duzeldi. haftaya bi daha kontrole goturcem ilaca devam edelim mi diye..
bu arada arda solak galiba kizlar.. gosterdigimiz seylere hep sol eliyle uzanip, sol eliyle tutuyo.. babasi solak..ben saglak :)
yazisi babasina benzemesin de.. alex hala cocuk gibi yaziyo :)
yok eylulcum oyle abartıldığı gıbı değil..ben beğendım.eğer sağlam kaynakalra dayanmasaydı adam uydurup uydurup yazmazdı..bazılarını rahatsız edıyor ama tam tersı daha cok atatürküü öven,güçlü yapısını ortaya koyan bır fılm.izle bence.baya duygu yuklü..ataturkun bılınmeyen yonlerını ortaya cıkarmış.mesela atatürk ün,annesnı babasını kaybetmiş bır cocuga sahıp cıkarak evlat edındığini anlatıyor.bunları bılmıyoruz coğumuz.
.
hımm alıp izleyelim o zaman.bizim dükkanın tam karşısında cd ci var.ordan eşim alsın.ben de çok güzel yorumlarım ve eleştiririmkaydirigubbakcemile3
Dört altı ay arasında bebeğinizde şaşırtıcı gelişmeler fark edeceksiniz.
Fiziksel
• Elleriyle nesneleri yakalamaya çalışır
• Ellerini ve ayaklarını kıpırdatır, tekmeler atar
• Destekle oturabilir
• Diş çıkartmaya başlar
• Karın üstünden sırt üstüne, sırt üstünden karın üstüne dönebilir
Sosyal ve Duygusal
• Bebek çıngırağı ve "ce-e" oyununa cevap verir
• Mutlu olduğunda gülerek, korku, kızgınlık ve hoşlanmama durumlarında ağlayarak veya başka tarafa dönerek kendisini ifade eder
Zihinsel
• El göz koordinasyonu sağlar
• Nesneleri ağzına götürerek keşfeder
• İhtiyaçlarını ifade etmek için sözel veya sözel olmayan ipuçları verir
• Nesnelere ulaşmak için uzanabileceğini anlar
• Aynadaki görüntüsü ile konuşmaya
konuşak ne kelime yavrum yaaa aynayla resmen kavga ediyo
:roflol: ben de kızımda denedim elma suyunu pek bi sevdi yavrum.bardağı versem içerdi maşallah
yandın olim sen o zaman.senin kız şimdiden kendiylen kavga ediyosa büyüğünce yolar len seniikaydirigubbakcemile3:roflol:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?