2008 Ekim Anneleri

Kizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz

leylacım once havuc suyu vereceksen 4-5 gun ver.boylece havuc suyuna bır alerjısı var mı yok mu deneyıp gormuş olursun.ayrıca havuca alışmıs olur.sonra elmaya gecıp aynısını uygularsın.mesela 2 hafta sonra bu ıkı tada alışmış ve alerjıde olmamışsa bunları karıştırıp verebılırsın.yerimseniben

Nihal kiz senin cadi ne tatli olmus masallah saclara bak tokada takmis beende toka takmak istiyom ya nasil uzarki bu zillinin saclari

ahh sorma ya içimde kaldıı..ne zaman toka takıcammmmm:çok üzgünüm:
geldim len pazarımı neyimi yaptım geldim siz naptınız karılar?

bende evı temızledım baya yoruldum.eşimde market falan yaptı o sıra işlerını halletti.sonra bırlıkte film izledik.("Mustafa")dun esım evdeydı bugun pazar gıbı gelıo hep banananiknanik

kızlar ya bişi dicem.ben şimdi öğlen yemeğine mercimek corbası yapmıştım.bıraz fazla olmuş.oyuzden su,yağ,salca,tuz ile karıştırmadan onceki püre halıyle yarısını alıp dondurucuya koydum.aranızda bunu yapan var mı? ben ılk kez yaptım da.inş bozulmaz tadı,cıkartıp yapınca guzel bır corba olur..a.s.

çıtır güzel mi mustafa.bazı eleştirmenler mustafa kemalle alakasız bir film diyolar.abartı varmış.yok mustafa kemal yalnızlıktan ölmüş alakası yok falan filan diye karşı çıkıyolardı.sen beğendin mi.cd ye düştüyse ben de alıyım izleyim

adrıanarda ARDA mız nasıll??iyileşti mi sıpacan??:1hug:

canim.. daha iyi, cok sagol.. oksurmelerimiz iyice azaldi.. uykusu,istahi da duzeldi. haftaya bi daha kontrole goturcem ilaca devam edelim mi diye..

bu arada arda solak galiba kizlar.. gosterdigimiz seylere hep sol eliyle uzanip, sol eliyle tutuyo.. babasi solak..ben saglak :)
yazisi babasina benzemesin de.. alex hala cocuk gibi yaziyo :)

yok eylulcum oyle abartıldığı gıbı değil..ben beğendım.eğer sağlam kaynakalra dayanmasaydı adam uydurup uydurup yazmazdı..bazılarını rahatsız edıyor ama tam tersı daha cok atatürküü öven,güçlü yapısını ortaya koyan bır fılm.izle bence.baya duygu yuklü..ataturkun bılınmeyen yonlerını ortaya cıkarmış.mesela atatürk ün,annesnı babasını kaybetmiş bır cocuga sahıp cıkarak evlat edındığini anlatıyor.bunları bılmıyoruz coğumuz..

cok sevındım canım.gecmiş olsun tekrar..
kaydirigubbakcemile3duurr daha kızımm
ne solaklığıı?????
6 yasına kadar bıle bu cocuk solak dıyemeyız.
sol elıyle yazsa bıle...
sağ ıle tutar sol ıle yazar,,sonra değiştirir tam terı yaparr ohooo..daha cocuğun karar vermesıne coook var..
bu arada ardacıık uzanıp tutuyor muu??:1shok:
benımkı daha tutamıyor bıle doğrudurustt:1no2::1no2:

Dört altı ay arasında bebeğinizde şaşırtıcı gelişmeler fark edeceksiniz.
Fiziksel
• Elleriyle nesneleri yakalamaya çalışır

• Ellerini ve ayaklarını kıpırdatır, tekmeler atar

• Destekle oturabilir

• Diş çıkartmaya başlar

• Karın üstünden sırt üstüne, sırt üstünden karın üstüne dönebilir

Sosyal ve Duygusal
• Bebek çıngırağı ve "ce-e" oyununa cevap verir

• Mutlu olduğunda gülerek, korku, kızgınlık ve hoşlanmama durumlarında ağlayarak veya başka tarafa dönerek kendisini ifade eder

Zihinsel
• El göz koordinasyonu sağlar

• Nesneleri ağzına götürerek keşfeder

• İhtiyaçlarını ifade etmek için sözel veya sözel olmayan ipuçları verir

• Nesnelere ulaşmak için uzanabileceğini anlar

• Aynadaki görüntüsü ile konuşmaya

bu arada ardacıık uzanıp tutuyor muu??:1shok:
benımkı daha tutamıyor bıle doğrudurustt:1no2::1no2:[/QUOTE]

oyuncaklarini falan gosterince uzanip tutuyor. onceleri biz eline degdiriyoduk oyuncaklari, parmaklariyla kavriyodu. simdi kendi uzaniyor. ama iste dedim ya hep sol el, sag el genellikle yumruk :)Çok üzgünüm çoook

hayret bişey ya nerdesiniz olim.len nere kayboldunuz?klava:ben olmadığım zaman mı açılıyo len çeneleriniz.hiç kimse yok :mymeka:

ayyy kızlar yanlışlıkla 2009 ekim analarının topiğine girmişim leyn ben nerdeyim diyorum bunlar kimki hiç birini tanımıyorum diyorum.baktım liste hazırlamışlar doğum tarihlerini falan sonra anladım yaaa:roflol::roflol::roflol:

yaaaaaaa kızıma ıhlamur yaptım bi yudum aldı ağladı geçen gün bugünde elma suyu sıktım verdim zehir versem daha az ağlardı heralde çok korkuyom yaaa yemeyen bi çocuk olur diye

konuşak ne kelime yavrum yaaa aynayla resmen kavga ediyo

:roflol: ben de kızımda denedim elma suyunu pek bi sevdi yavrum.bardağı versem içerdi maşallah

bence öle düşünme.ne alakası var ?bi elma suyunu içmedi diye hemen evham yapıyosun.daha çocuk 4 ayına bile girmedi.valla bak bizim kaynana portakal bilem tattırmış yaa.istersen yollim sana kaynanamı.acayip yedirme isteği var kadında.hem benim kızı yavaş yavaş oturtmaya bilem başladılar.ben kızıyorum ama kime?dalgınlıklarına geliyo galiba oturtuyolar.ben kızınca da kaldırıyolar.bizimkiler çok aceleci canımm.hemen büğütüverir bunlar çocuğu:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…