2008 Ekim Anneleri

amaaan kimse kalmamış.benim kız kendi kendine konuşuyor.yüzüne bakınca susuyor huysuzlanıyor:))bizde yüzüne bakmıyoruz daha doğrusu korkuyoruz ağlamasın diye.anacım bu kız bizi muma çevirdi

nettünüz karulaa
bugün gezentii olduukk icee kızımın arkadaşınıda aldık hayvanat bahçesine gittik ordan alışveriş yarabbiiim ikiz kızı olanlara sabır verr kaydirigubbakcemile3 çeneleri 1.dakika durmuoo sıpacanlarınn yaa geveze kızlarr yaa :bbo: bunlardan güzel geveze ekim anası olur die düşündüm laelaelaelaelae neyse şimdi eve geldik bişeyler yedik kızım hala arkdaşıyla oynuoo kafamçokkarıştı
siz nettünüz ne var ne yokk du bi okuyayım geçmişiii

len meran karısı geldin de neye selam vermiyon olum:mymeka:

yeni geldim olm hoşgeldin de hele :mymeka: şimdi okudum seninki yine portakal suyunu vermişşş kaydirigubbakcemile3 kız kaynana bi plan yapakk helee bu karuu heeç uslu durmeyoo kötükedihüso

yeni geldim olm hoşgeldin de hele :mymeka: şimdi okudum seninki yine portakal suyunu vermişşş kaydirigubbakcemile3 kız kaynana bi plan yapakk helee bu karuu heeç uslu durmeyoo kötükedihüso

pardon şekercim.hoşgeldin:1hug:

sormalen verdi yine kıza portakalı.şimdi de tutturdu 1 kaşık komposto suyu verek bişi olmaz deyiklava:len bak valla gönderem len size de ilazım böle birikaydirigubbakcemile3

pardon şekercim.hoşgeldin:1hug:

sormalen verdi yine kıza portakalı.şimdi de tutturdu 1 kaşık komposto suyu verek bişi olmaz deyiklava:len bak valla gönderem len size de ilazım böle birikaydirigubbakcemile3

len olm ben saa bana gönder demedim mii leyn :mymeka: ben onu muma çevirim olm gönderr gönderr kaydirigubbakcemile

iyiakşamlar arkadaslar nasılsınız görüşmeyeli ya bugün oğlumun ne kadar büyüdüğü nü fark ettim zaman ne çabuk geçiyor birden daha doğurumayanlar diye liste yapmıştık ya oaklıma geldi hey gidi günler bu arada eylül destina gelmiyormu artuk

ii akşamlar cnm hoşgeldinn
destinanın interneti yok...tekrar bağlanınca gelcektii sengözlerimebaksanab

ii akşamlar cnm hoşgeldinn
destinanın interneti yok...tekrar bağlanınca gelcektii sengözlerimebaksanab

iyi akşamlar canım bu arada benim bir sorunum var hemen size danışım dedim bu oğlan kesinlikle biberon emmiyor kaç tane biberon emziği değiştirdik ağzında ölee tutuyor emmiyor ne yapabilirim ya fikri olan varmıCADIARZU

emzik ucu değiştir dicem ama değiştirmişsin başka çare yok keyfi ne zaman almak isterse alır küçükbey yoksa almaz...tamamen keyfii

emzik ucu değiştir dicem ama değiştirmişsin başka çare yok keyfi ne zaman almak isterse alır küçükbey yoksa almaz...tamamen keyfii

bende benim bilmediğim bir çare olabilir diye düşünmüştüm belki biraz daha büyüyünce alabilir deneye deneye göreceğiz bakalım:ecrin_bebek:

herkes trip yapıoyaa beni kimse sormamışş diee şakkıdı

len benide kimse sormamışş çok fenaa alındıım kaydirigubbakcemile3 çok küstüm sizee pissiniz olm sizz :dance: hmm başka ne desem acebaa alın bu sizeee lülülülülülü

bende benim bilmediğim bir çare olabilir diye düşünmüştüm belki biraz daha büyüyünce alabilir deneye deneye göreceğiz bakalım:ecrin_bebek:

evet bazen sonradan alabiliyolar canım doğru söylüyorsun a.s 8 aylıkken biberon ve emzik almışş bi karşı komşumun bebeğii :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…