2008 Ekim Anneleri

ben merak edip sorayım canım bugün yokmuydun ben nete girmediğim için fark etmedim neler yaptın sahile mi indin sahi hava ısınıyormu yavaştan antalyada

ahanda ben geldim len savulun gezdüm gezdüm geldüm.kocammın bası tuttu yatıokaydirigubbakcemile3 kızıma mamiş aldık bitanesi gece tahilları muzlu bitaneside kavanozda sütlaç.hemen deyin bakem eyi yapmışımmıCADIARZU

Celen yine gezecek yer ariyon kicini kir otur surda ozledik seni hem gezdiginiz yerlerde resim cekildinizmi yaprak dokumun evini ney cektiysen koyda bakalim kiz
gezerim len 2 kurusluk keyfim var valla yolarım haaaaÇok üzgünüm çoook
Evin icine girdiniz mi bende cok merak ediyom orayi karsisinda da sedefgilin evi vardi demi orayada baktin mi ne merakli gariyim lee
yok anam eve sokmiler.ben bahjceye daldım direk ismirden geldük dedüm nede olsa 35 plaka.olmaz dediler.ya dedim bi foto cekilek olmaaaz dedüler.yanda sağlık ocağı varya oraya gectik cekndük bol bol gelince koyarum şindük yoksun.buarada nehirlerin evi yok orda.o baska yerdeymiş.karsılarında cook güzel villalar var.biz salı gn gittüydük tamda cekim günüymüş.fikretlen hayriye hanımı gördk:)

bencede bastan alıstırcen.benümksü korkuo benden.gecen teyzem bile sordu nasıl korkuttun die puhaaaa:roflol:
Kizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz
ben 1 hafta kadar elma suyu verdim.en son püresiyle verdim.sonra havuc suyuna gectim hala ona devam ediyorum.onunda 1. hafta sonunda püresiyle vericem.sonra armut suyu ve püresi.en sonda karısmı..üleşutarafagitti
evet bazen sonradan alabiliyolar canım doğru söylüyorsun a.s 8 aylıkken biberon ve emzik almışş bi karşı komşumun bebeğii :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy hadi inşallah bizimde ölle olur yaaa allahım nolur alsın:Saruboceq: manyak karı memeyi bulamayınca ortalığı kaldırıo carfuru tepeme gecirdi sanki ööle ağlıo.kendimi bakım odasına nasıl attım anlatamam.büyüyünce lokantada napcek bakem

Son düzenleme:
ben merak edip sorayım canım bugün yokmuydun ben nete girmediğim için fark etmedim neler yaptın sahile mi indin sahi hava ısınıyormu yavaştan antalyada

herkes alınıo ya ben geldiğimden beri hiiiçç alınmadım beni kimse merak etmedi die bide ben alınayım bakalım nasıl oluyor dediim kaydirigubbakcemile3 ama yok anacım alınamıoom yaww yapameyoomm huyum kurusuun kaydirigubbakcemile3

burda havalar hep güzelde ben korkuyorum dışarı çıkmaya kızımda evde olunca eşim hayvanat bahçesine gezmeye gidelim dedi gittik işte hava aldık ii olduu...kızımın arkdaşını da aldık çok eğlendiler ama başımınız beynimiz halloduu kızlar felakett yaww çeneleri durmuooo hiiçç kafamçokkarıştı özlemişler birbirlerini 1 haftadırda görüşmüorlardıı :bbo: neyse işte böylee şimdi resim yapıolar birazdan evine bırakıp gelcem görüşürüz

hayırdır kıss inş...demek rüyalarınaa giriom hee :jeyyar:

merancim senle pazara gitmistik. ben terlikle havlu alcakmisim. ben havlulara bakiyorum. sen de bana habire terlik gosteriyodun. :roflol: boyle disi siyah ici yesil, ön tarafi kapali bi terlikti ama 39 nümero.. ama ben 38 giyiyorum, biraz büyük gelir heralde diye düsünüyodum düyamda. ne demek acep :uhm:

hoşgeldin celencim ii yapmışsın yer inş kaydirigubbakcemile5

ilk önce gece mamasını verem dimi?off cok yapcem bende yicem haahihoyyytcokacimcoook cok canım cekticokacimcoook sütüm sağsam onlan yapsam?yoksam sütlenmi yapam?

hayırdır inş. canım :Saruboceq:
terliğin tabiri ;Renkli ve güzel terlikle yürümek bereket ve sürura, sevinç ve neş eye, Terlik hizmetkara, evin hanımına, güç ve kuvvete, menfaat ve mala, rahatlığa ve yolculuğa delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Takunya.)

Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.

Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza yorumlanır. bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.

Ufak, tefek sıkıntıdır. Ama çok güzel bir terlik bekar bayanlar için evlilik olarak yorumlanır.

ilk önce gece mamasını verem dimi?off cok yapcem bende yicem haahihoyyytcokacimcoook cok canım cekticokacimcoook sütüm sağsam onlan yapsam?yoksam sütlenmi yapam?

ben önce emziriorum daha sonra veriorum ama sen aç versen daha ii olur gibi geldi baa...hani doymamış olur o yüzden..birde eğer sütle yapılandan aldıysan kendi sütünü sağıp onunla yap...inek sütüü yasak zaten biliyorsun

bebişe oyun minderi alacam şindük varmı tavsiyesi olan?

yaw bende düşünmüştüm bi ara alayım die sonra burda birisi kendisi yapmışş harika olmuşş ona bayılmıştım öyle baygın bi şekilde kalıp onuda yapamadıım almadım da kaydirigubbakcemile3
güzelce minderi yapmış sosis yada makarnada denioo hani denize girerken kullanılıoo ona bi güzel kılıf yapmış sosislere giydirmiş kılıfıı sonra onu kıvırmış mindere dikmiiş.... üzerine oyuncak almış asmışş peluşlardan yada ne istersen inanılmaz güzel olmuuştu...hem kendin yaptığın için özel azcık maliyetle süper olmuştuu yanii :dance:

bize hediye gelmisti. hauck marka. burda da vardir heralde. istersen kenarlari katlanabiliyor. o zaman bebek yuvarlanip disari cikamiyor. kocaman bi ekmek sepeti gibi :) içinde de atraksiyonlar var. bizimki daha keyfini cikaramiyo ama ben memnunum a.s

hee biliom gördydüm ve coook imrendiydim :dilcikar: ama onu yapmak maharet ister.oda celeni teyet gecmiş muhaaaakaydirigubbakcemile3

he anacım ööle bişi.ama ayaklarınlan tepinincede ses gelsin istiom ben:1closedeyes:

iyi akşamlar kızlar kaç saattir acık net ama bi yazmak kısmet olmadı fırsat bulamıyorum bebişimden siz bebeklerinizi napıyosunuz sürekli açıksınız yazabiliyosunuz :))

kizlar, internetten güvenli alisveris yapilabilen siteler var mi? daha once denemis olanlar bana ozelden mail atabilirler mi? link vermek yasak diye diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…