gezerim len 2 kurusluk keyfim var valla yolarım haaaaÇok üzgünüm çoookCelen yine gezecek yer ariyon kicini kir otur surda ozledik seni hem gezdiginiz yerlerde resim cekildinizmi yaprak dokumun evini ney cektiysen koyda bakalim kiz
yok anam eve sokmiler.ben bahjceye daldım direk ismirden geldük dedüm nede olsa 35 plaka.olmaz dediler.ya dedim bi foto cekilek olmaaaz dedüler.yanda sağlık ocağı varya oraya gectik cekndük bol bol gelince koyarum şindük yoksun.buarada nehirlerin evi yok orda.o baska yerdeymiş.karsılarında cook güzel villalar var.biz salı gn gittüydük tamda cekim günüymüş.fikretlen hayriye hanımı gördk:)Evin icine girdiniz mi bende cok merak ediyom orayi karsisinda da sedefgilin evi vardi demi orayada baktin mi ne merakli gariyim lee
bencede bastan alıstırcen.benümksü korkuo benden.gecen teyzem bile sordu nasıl korkuttun die puhaaaa:roflol:ewet portakalsuyu pişik yapıomuş...
neden karışırlar ki hiç anlamıorum...biz sanki bilmioz ne wercemizi...
gerçi benimki pek karışamıo...baştan alıştırmıcan güzelim yaw.....gerçi zor ama Allahtan benim hödük kocam bu konuda onlara taviz wermioda rahatız.....
ben 1 hafta kadar elma suyu verdim.en son püresiyle verdim.sonra havuc suyuna gectim hala ona devam ediyorum.onunda 1. hafta sonunda püresiyle vericem.sonra armut suyu ve püresi.en sonda karısmı..üleşutarafagittiKizlar simdi tattiriyoruz ya hani elma armut suyu felan ben bugun havic suyu tattirmak istiyorum 3 4 kasik bi zarari olurmu onun pisik felan gibi bide araliklarla mi tattirmaliyiz mesele bugun elma yarin armut ayni gun vermemelimiyiz
evet bazen sonradan alabiliyolar canım doğru söylüyorsun a.s 8 aylıkken biberon ve emzik almışş bi karşı komşumun bebeğii :ecrin_bebek:
ben merak edip sorayım canım bugün yokmuydun ben nete girmediğim için fark etmedim neler yaptın sahile mi indin sahi hava ısınıyormu yavaştan antalyada
hayırdır kıss inş...demek rüyalarınaa giriom hee :jeyyar:
hoşgeldin celencim ii yapmışsın yer inş kaydirigubbakcemile5
merancim senle pazara gitmistik. ben terlikle havlu alcakmisim. ben havlulara bakiyorum. sen de bana habire terlik gosteriyodun. :roflol: boyle disi siyah ici yesil, ön tarafi kapali bi terlikti ama 39 nümero.. ama ben 38 giyiyorum, biraz büyük gelir heralde diye düsünüyodum düyamda. ne demek acep :uhm:
ilk önce gece mamasını verem dimi?off cok yapcem bende yicem haahihoyyytcokacimcoook cok canım cekticokacimcoook sütüm sağsam onlan yapsam?yoksam sütlenmi yapam?
terliği ben alacaktım ama sen elinde tutuyodun. demek ki ikimiz de çook mutlu olcaz inşallah :Saruboceq:
peki havlu neymis?
bebişe oyun minderi alacam şindük varmı tavsiyesi olan?
bebişe oyun minderi alacam şindük varmı tavsiyesi olan?
yaw bende düşünmüştüm bi ara alayım die sonra burda birisi kendisi yapmışş harika olmuşş ona bayılmıştım öyle baygın bi şekilde kalıp onuda yapamadıım almadım da kaydirigubbakcemile3
güzelce minderi yapmış sosis yada makarnada denioo hani denize girerken kullanılıoo ona bi güzel kılıf yapmış sosislere giydirmiş kılıfıı sonra onu kıvırmış mindere dikmiiş.... üzerine oyuncak almış asmışş peluşlardan yada ne istersen inanılmaz güzel olmuuştu...hem kendin yaptığın için özel azcık maliyetle süper olmuştuu yanii :dance:
bize hediye gelmisti. hauck marka. burda da vardir heralde. istersen kenarlari katlanabiliyor. o zaman bebek yuvarlanip disari cikamiyor. kocaman bi ekmek sepeti gibi :) içinde de atraksiyonlar var. bizimki daha keyfini cikaramiyo ama ben memnunum a.s
hee biliom gördydüm ve coook imrendiydim :dilcikar: ama onu yapmak maharet ister.oda celeni teyet gecmiş muhaaaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?