2008 Ekim Anneleri

terkencim bende bu ay mama veriyorum akşamları yatarken sadece 3yada 4 ölçek.bu ay 600gr almış feyza aslında doktor ii dedi ama ben daha ii olsun istiyorumşakkıdıbenim kızım biberona alışkın zaten doğduğundan beri bişeyler verdim biberonla.cicconun anne memesine benzeyen ucu var onu kullanıyorm.aman rahat ol valla o zaman herşey daha yolunda gidiyor.senin kaç kilo oluşunCADIARZU

hasretcim kalkışta ve inişte emzirdinmi?kulakları btıkanmasın die?zor oldumu?bende düşünüyorum ama cemre oturmayan ve yatmayan hep gezmek isteyen bi cocuk olduğu için yemio:1no2:

kusura bakma yeni gördüm sorunu celen. üstümüzü arayan görevli emzir dedi ama kızım uyuyo diye uyandırmak istemedim. bişeycik de olmadı allahın izniyle. benimki de çok mızmız ama inanır mısın gözünü bile açmadı uçakta. inşallah dönüşte de öyle olur.:Saruboceq:

terkencim ben bu ay mamaya başladım.akşamları sadece 3-4 ölçek yatarken veriyorum.bizde bu ay 600gr almışız.aslında doktorumuz iyi dedi ama ben daha iyi olsun istiyorum şakkıdı benim kızım biberona alışkın doğduğundan beri bişeyler veriyorum.cicco nun anne memesine benzeyen biberon ucunu kullanıyorum.aman boşver rahat ol o zaman herşey daha yolunda gidiyor.ver oğluna arada sırada mama bişey olmaz.seninki kaç kilo ki CADIARZU

olcaycım nasıl oldunuz olcayla leylayı ayrı bi seviyom ya olcay canım ablam leyleda canım annem o yüzden isminizi okumak bile mutlu ediyo beni

canım kırdıysam özür dilerim:teselli::teselli:...bende az önce görümcemden öğrendim bazı yerlerde suda gerekenden fazla arsenik oluyomuş... oralarda tavsiye edilmiomuş şebeke suyu ...ben yeni duydum bizim burda yok öyle bi sorun:sm_confused::sm_confused:...ama dediğin gibi sizin orda olabilir..bebişlerimiz her türlü özeni hakedio..Allah kolaylık versin ne diim...ama ne zamana kadar şebeke suyunu kullanmıcan...maddi manevi zorlanırsınız...Allah kolaylık versin hepimize....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

misafirlerim geliyo adanadan geliyolar birazdan burda olurlar köyde öğretmenler ama yolları kapanmış buraya geleceklermiş ama sağolsunlar hiç misafir gibi davranmazlar artık giremem herhal

prematüre bebekler bölümünü okuyordum benim oğlumda prematüreymiş kızlar sadece 37 haftanın altında doğanlar değil 2 buçuk kilonun altında doğanlarda prematüre sayılıyormuş ordada birisinin bebişinde anne karnında gelişim geriliği varmış 34. haftada doğum yapmış hala devam ediyomuş gelişim geriliği bacağının biri gelişmemiş demir ayakkabı kullanıyolarmış çok ama çok korktum benimkindede anne karnında gelişim geriliği vardı ya devam ediyosa Allahım nedir benim bu çilemmmsenağlamasenağlama
kimseler bilmez bacım bende dr brownun biberonunu almıştım çektikçe gelenlerden ama bizimki beni bırakır diye korkuyorum doktorumuz bu ay kesin mama verir: ama ben direniyorum bebişim zayıf ama çok diri mamayla şişirip içi kof olmasın ne biliyim herkes bişey diyr bana görümcem saate bile bırakma yarım saatte bir emzir diyor çocuk acıkmıyoki zaten gazlı sık emince hepten gazlanıyor sanki sık emince kilo alacak benim kayınvalidem aynı adile naşit tıpkısının kopyası eşimin gtarafı hep küçük onlara çekti heralde bende uzun boyluyum benim tarafım hep uzun bana çekmemiş klava:

inşallah dönşnzde sorunsuz gecer.demek ucağın uğultusu hoşuna gittiCADIARZU ya ben acaip tırsıyorum cvemre durmazsa die.dşnsene daracık koridorda pışpışla artıkkafamçokkarıştı sıkıntıyada gelemio zilli poooffff:çok üzgünüm:
ana celende gelmiş kesin bana kızacak şimdii naber kıs naponnn

bildin:mymeka: gene kurdun kurdun geldin dimi :tomato: ayyy deli edeceenüz beni bi cemre bi sen bu ne yahu:1shok: yavrus senn cokoprens ne kadarlıkken ve kaç kilo doğdu bide neden?
zambak ve nihal deprem olmus len sizin orda:1shok: gecmiş olsun anam allah beterinden saklasın:Saruboceq:

kız celen sen bebişe elma püresimi verdin bide pirinç unu vercem demişsin ya acaba bende versemmi belki kilo alır ama beni bırakır diye korkuyorm geçen hafta eczaneye mama almak için gittim kadın bana sütün varsa sakın mama verme seni bırakır dedi o yüzden sanki pirinç unuda verirsem beni bırakırmı acaba diye vermedim bide bebişim 2070 gr 46 cm ve 37+2de doğdu

hmm evet minik doomus yaramaz.ama boyu cemreden iiymiş.yan cemre 38+1 de 46 doodu.peki kilo alımı neden öle düşük olmus?beslenmen alanmı kötüydü?ilk önce sunları bi soriim dedim sonra elma olayını anlatıciim nkarısmasın birbirine:1closedeyes:

34 den sonra tansiyonum çıkmaya başladı kan akımlarında direnç oluşmuş gelişşim geriliği olduu ondan dolayı

34 den sonra tansiyonum çıkmaya başladı kan akımlarında direnç oluşmuş gelişşim geriliği olduu ondan dolayı

hmm anladım ama bundan sonra hızlı toparlar.şimdi sen minnacık gördün ya hep ööle gelir ama eminim gelişimi olması gereken gibidir.eveeet gelelim elma kounusuna.canım ben ilk elma suyu verdim.1 hafta boyunca plastik bebe kasığında 3+4 kasık.5+6 gün bööle devam ettim sevdiğini görünce tlbentten süzmeden direk püresiyle verdim ama kokrtum yutabilirmi die.biraz geveledi basardı.sonra havuc suyuna gectim.hala havuc suyundayuz.onuda ssevdi.henüz püresini vermiyorum.bu mama olayınıda sırf gece ii uyusun die deniim dedim.dün milupanın kavanozda sütlacı varya ondan verdim 9+10 kasık kadar.sonuc sevdi ama beni istemedi ki cemre meme biti.cok üzüldüm korktum.bu bana ders oldu vericeksemde 4+5 kasığı gecmez bundan sonra sırf tatsın amaclı oda.yoksa memeyi bırakmaya cok meyilli.e tabi bunları veriyorum die su da veriosun.tamamen doğallıktan uzak.üstelik henuz doktorumuzun haberi yok.benm kendi mok yemem bide kutuda gece maması almıstım.onu acmadınm.şimdilik acmayıda düşnmüyorum.ha kilo alımı falan yavassa ve doktoru basla derse o ayrı.demeyinceye kadar elma armut havuc vs sularından tattırmaya devam.terkencim ben bide arada yediğimiz yemeklerin suyundan da kasığın ucuylan tattırıyorum.tanısın die.yediğimiz kasığın ucuylan alıorum.ama şöölede bişi var mesela gecen işkembe corbası yaptımdı onu vermedim tabikiyasakkelime

bizimkide çok meyilli memeyi bırakmaya peki elmayı illa cam rendedemi rendeliyoz bide havuc suyunu nasıl yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…