naber ekim annişleri hepiniz geziyomusunuz çoğu kişi çevrimdışı e tabi bugün pazarrr ben evdeyimmm
şincük hem mama hem anne sütü verenlere bişey soracaum doktorumuz bize bu ay mama verebilir mamayı nasıl veriyonuz biberonlamı bide çocuk mamayı alınca beni bırakırmı ona göre doktora mama istemediğimizi söyleyeceğim az kilo aldık heralde bu ay ondan soruyorum sakın bunumu çıkardın şimdi demeyin döverim haaklava: klava:
hasretcim kalkışta ve inişte emzirdinmi?kulakları btıkanmasın die?zor oldumu?bende düşünüyorum ama cemre oturmayan ve yatmayan hep gezmek isteyen bi cocuk olduğu için yemio:1no2:
naber ekim annişleri hepiniz geziyomusunuz çoğu kişi çevrimdışı e tabi bugün pazarrr ben evdeyimmm
şincük hem mama hem anne sütü verenlere bişey soracaum doktorumuz bize bu ay mama verebilir mamayı nasıl veriyonuz biberonlamı bide çocuk mamayı alınca beni bırakırmı ona göre doktora mama istemediğimizi söyleyeceğim az kilo aldık heralde bu ay ondan soruyorum sakın bunumu çıkardın şimdi demeyin döverim haaklava: klava:
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
halilo valla sen ekim analarından daha sadıksın haaa tebrik ederim..
canım sizin oralarda çeşme suyu hala saflığını koruyor olailir ama antalyada çeşme suyuna çok güvenemiyorum. ayrıca bu konuyu özel doktorumuz söylemedi ama aşı için gittiğimiz sağlık ocağındaki hemşire söyledi. banyo yaparken kullanacağın soğuk suyu da kaynat soğut dedi çünkü yıkanırken bebekler içebilirlermiş ve bağırsak enfeksiyonuna neden olabilirmiş bu durum.
sadece fikrinizi almak istemiştim..
Pu ha ha ha :enbuyukkk:
olcaycım nasıl oldunuz olcayla leylayı ayrı bi seviyom ya olcay canım ablam leyleda canım annem o yüzden isminizi okumak bile mutlu ediyo beni
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
inşallah dönşnzde sorunsuz gecer.demek ucağın uğultusu hoşuna gittiCADIARZU ya ben acaip tırsıyorum cvemre durmazsa die.dşnsene daracık koridorda pışpışla artıkkafamçokkarıştı sıkıntıyada gelemio zilli poooffff:çok üzgünüm:kusura bakma yeni gördüm sorunu celen. üstümüzü arayan görevli emzir dedi ama kızım uyuyo diye uyandırmak istemedim. bişeycik de olmadı allahın izniyle. benimki de çok mızmız ama inanır mısın gözünü bile açmadı uçakta. inşallah dönüşte de öyle olur.:Saruboceq:
ana celende gelmiş kesin bana kızacak şimdii naber kıs naponnn
kız celen sen bebişe elma püresimi verdin bide pirinç unu vercem demişsin ya acaba bende versemmi belki kilo alır ama beni bırakır diye korkuyorm geçen hafta eczaneye mama almak için gittim kadın bana sütün varsa sakın mama verme seni bırakır dedi o yüzden sanki pirinç unuda verirsem beni bırakırmı acaba diye vermedim bide bebişim 2070 gr 46 cm ve 37+2de doğdu
34 den sonra tansiyonum çıkmaya başladı kan akımlarında direnç oluşmuş gelişşim geriliği olduu ondan dolayı
hmm anladım ama bundan sonra hızlı toparlar.şimdi sen minnacık gördün ya hep ööle gelir ama eminim gelişimi olması gereken gibidir.eveeet gelelim elma kounusuna.canım ben ilk elma suyu verdim.1 hafta boyunca plastik bebe kasığında 3+4 kasık.5+6 gün bööle devam ettim sevdiğini görünce tlbentten süzmeden direk püresiyle verdim ama kokrtum yutabilirmi die.biraz geveledi basardı.sonra havuc suyuna gectim.hala havuc suyundayuz.onuda ssevdi.henüz püresini vermiyorum.bu mama olayınıda sırf gece ii uyusun die deniim dedim.dün milupanın kavanozda sütlacı varya ondan verdim 9+10 kasık kadar.sonuc sevdi ama beni istemedi ki cemre meme biti.cok üzüldüm korktum.bu bana ders oldu vericeksemde 4+5 kasığı gecmez bundan sonra sırf tatsın amaclı oda.yoksa memeyi bırakmaya cok meyilli.e tabi bunları veriyorum die su da veriosun.tamamen doğallıktan uzak.üstelik henuz doktorumuzun haberi yok.benm kendi mok yemembide kutuda gece maması almıstım.onu acmadınm.şimdilik acmayıda düşnmüyorum.ha kilo alımı falan yavassa ve doktoru basla derse o ayrı.demeyinceye kadar elma armut havuc vs sularından tattırmaya devam.terkencim ben bide arada yediğimiz yemeklerin suyundan da kasığın ucuylan tattırıyorum.tanısın die.yediğimiz kasığın ucuylan alıorum.ama şöölede bişi var mesela gecen işkembe corbası yaptımdı onu vermedim tabikiyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?