2008 Ekim Anneleri

bizimkide çok meyilli memeyi bırakmaya peki elmayı illa cam rendedemi rendeliyoz bide havuc suyunu nasıl yapıosun

terkencim ben teyzelerimden falan hep cam rende gördüm.o yuzden şimdilik bunu kullanıcam.havucuda aynı şekilde orda rendeliyorum.onun ağız mendiileri var tülbentten onda sıkıyorum cay bardağına.2 parmak falan cıkıo zaten..

01 Şubat 2009
22:13 itibarı ile

08 Ekim 2008
Bir Çarşamba günü dünyaya geldin
Sen doğalı 3 ay geçti
Sen doğalı 16 hafta geçti
Sen doğalı 116 gün geçti
Sen doğalı 2.807 saat geçti
Sen doğalı 168.433 dakika geçti

Sen doğalı 10.106.075 saniye geçti

Şu anda 0 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 248 gün var
Bir sonraki yeni yıla 333 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 8 Şevval 1429
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 01 Ocak 2008

Şuan için Dünyadaki insan nüfusu : 6.910.991.761

Ortalama Türk erkeği ömrüne 66 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 72 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 71 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 79 yıl uzaktasın
Allah uzun ömürler versin

Senin yaşına eşit bir ördek 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 0 yaşında

Terazi burcundansın
Burç taşın Panzehir Taşı(Opal),Zirkon

Burç Uyumları
Kova, İkizler burçlarıyla uyumun çok iyi.
Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi burçlarıyla uyumun iyi.
Balık, Boğa, Terazi burçlarıyla uyumun orta.
Koç, Oğlak, Yengeç burçlarıyla uyumun kötü.

Burcuna göre çiçeğin Dalya
Çok şık olan terazi barok güzelliğe sahip dalyaları tercih eder. Basit, yarı veya tam dolu dalya çeşitleri değişik renkli ve yapraklıdır. Türleri her geçen yıl artmaktadır.

Terazi burcunun ünlüleri;
Brigitte Bardot

Catherine Deneuve

Cem Özer
Cervantes Christopher Reeves Cliff Richards
Hülya Avşar Jimmy Carter John Lennon
Julio Iglesias Klaus Kinski Konficyus
Lizst Meryl Streep Michael Douglas
Nurseli İdiz Oscar Wilde Pavorotti
Rahmi Koç Roger Moore Sylvia Kristel
Turgut Özal Verdi Tarkan
Ayşegül Aldinç Tarık Akan Neşe Erberk
Levent Kırca Yıldız Kenter Mehmet Aslantuğ

Terazi burcuna uygun meslekler;
Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik

Terazi burcunun gök cismi: Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Saatlar temsilcisi

Kader Sayın 1 (Öncü)
Öncü, lider, yol gosterici ve Planlayıcısınız. Gerçekten güclü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gercekleştirmek için gerekli olan mucadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hirsi ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan calışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu icin Olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın heralanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade hırsınızın araçları ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Zaman zaman bu niteliklerin olumsuz yonlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yol ilişkilerinizde inceliği elden bırakmadan halletmek. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz. Aslında son derece hassas bir kalbiniz var. Bu durumda kalbinizin sesini dinleyin. Kısa zamanda hem liderliğinizi hemde dostlarınızı yeniden kazanırsınız.

Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Maymun)
Yerinde duramayan birisiniz.
Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli.
Dedikoduyu biraz seviyorsunuz.
Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor.
Dikkat çekmeyi cok seviyorsunuz.

Burcunuza göre tatil seçeneğin;
Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi'ye kamp yapmaktan bahsederseniz faksı ve kablolu TV'si olmayan bir otel demek istediğinizi zannedebilir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır.
Yengeç insanları tek başına ya da yalnızca bir kişi ile tatile çıkma fikrini hayal bile edemez. Onun için tatil demek, kalabalık ve neşeli insanlarla bir arada eğlenmek demektir.

Burcunuza göre şarkı; Terazi aşk'a konsntre olsan birazda o ikizler seni dahada beklemez bu kadar kaprisede gelemez. Bu gidişle seninde şarkın "gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yeryüzünde sizin kadar yalnızım" olacak haberin olsun

Doğum günlerinde dünyadaki hit şarkıları öğrenmek istiyorsan tıkla
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; En gıcık burçtur kendileri. Çünkü photoshopu kapanmaz varsa yoksa resim çizim onun bunun resmini düzelteyim. Bir kez dedik ya Teraziler el hünerleriyle meşhurdur diye illa cıvığını çıkartırlar. Forumlarda enttellektüel sohbetlere dalıp hayatın gerçekliğinin sanal oluşundan bahsedip enteresan bir felsefeye dalarlar. Bunları genelde şiir sitelerinde resim sitelerinde yorum yaparken görülür. feci derecede yeteneklilerdir.

Burcunuza göre giyim tercihlerin; Zariflikleriyle dikkati çeken Terazi kadınları kıyafetleriyle de beğeni toplarlar. Zarif şapkalar, değişik gözlükler ve çekici aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. En önemlisi de giysilerinde uyuma büyük önem gösterirler.

Korkuların; Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu.

Doğduğunuz yıl asgari ücret: 608,4 YTL
Doğduğun günün Hürriyet Gazetesi, Time Dergisi, Rolling Stone ilk sayfası :
Doğduğun sene Avusturya-İsviçre'da yapılan Avrupa Kupasını İspanya aldı.
Türkiye de tarihinde ilk kez yarı final oynama başarısı göstermiştir.
2007-2008 sezonunun şampiyon takımı Galatasaray, gol kralı Semih Şentürk (Fenerbahçe) 17 gol

sen doğduğun gün gökyüzünde ay tam olarak böyle görünüyordu,
Senin doğduğun tarihte bunlar oldu
Olaylar

1908 - İlk sendika ve grev yasağı getirildi; Tatil-i Eşgal yasası ile grevler ve sendikalar yasaklandı.
1912 - Balkan Savaşı başladı.
1917 - Sovyetler Birliği'nde, Lenin'in göreve getirdiği Aleksandra Kollontay, dünyanın ilk kadın bakanı oldu.
1918 - İttihat ve Terakki Partisi'nin iktidardan uzaklaştırılması.
1923 - Çatalca'nın kurtuluşu
1925 - Yahudi ve Ermeni ruhani başkanları, Lozan Antlaşması'nın Azınlıkların Korunması ile ilgili hükümlerinin tanıdığı haklardan vazgeçerek, Türk toplumu içinde Türk yasalarıyla yaşamak istediklerini açıkladılar.
1933 - D Grubu sanatçıları ilk sergilerini açtı.
1951 - Birinci Akdeniz Oyunları sona erdi. Türkiye serbest güreşte 8 sıklette altın madalya alarak takım halinde şampiyon oldu.
1952 - Londra'da üç trenin karıştığı kazada 112 kişi öldü.
1958 - Pakistan'da Eyüp Han darbeyle iktidarı ele geçirdi.
1967 - Che Guevara ve adamları Bolivya'da ölü ele geçirildi.
1970 - Rus yazar Aleksandr Soljenitsin, Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazandı.
1971 - John Lennon ünlü şarkısı Imagine'i yayınladı.
1987 - 24. Antalya Altın Portakal Film Festivali sonuçlandı. Altın Portakal'ı Yavuz Turgul'un yönettiği Muhsin Bey filmi aldı. En iyi erkek oyuncu Şener Şen, en iyi kadın oyuncu Türkan Şoray seçildi.
1998 - Nobel Edebiyat Ödülü Portekizli yazar Jose Saramago'ya verildi.
2001 - İki motorlu bir Cessna ile bir yolcu uçağı Milano'da kalkış sırasında yoğun sis nedeniyle çarpıştı; 118 kişi öldü.
2005 - Kaşmir'de (Pakistan) 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi; yaklaşık 75.000 kişi öldü, 106.000 kişi yaralandı. (8 Ekim 2005 Pakistan Depremi)

Doğumlar
1850 - Henri Louis le Chatelier, Fransız kimyager (ö. 1936)
1895 - Juan Peron, Arjantin devlet başkanı (ö. 1974)
1920 - Frank Herbert, ABD'li yazar (ö. 1986)
1941 - Jesse Jackson, ABD'nin yurttaş hakları önderlerinden, rahip ve siyasetçi
1943 - Chevy Chase, ABD'li komedyen ve sinema oyuncusu
1948 - Claude Jade, Fransız oyuncu (ö. 2006)
1949 - Sigourney Weaver, ABD'li sinema oyuncusu
1952 - Edward Zwick, ABD'li yönetmen ve yapımcı
1979 - Kristanna Loken, ABD'li sinema oyuncusu
1970 - Matt Damon, ABD'li sinema oyuncusu
1987 - Erkan Pilgir, Ünlü mimar

Ölümler
1754 - Henry Fielding, İngiliz yazar
1936 - Ahmed Tevfik Paşa, son Osmanlı sadrazamı (d. 1845)
1953 - Chojun Miyagi, Japon sporcu ve karateci (d. 1888)
1967 - Clement Attlee, İngiliz siyasetçi (d. 1883)
1992 - Willy Brandt, Alman siyasetçi (d. 1913)
2004 - Jacques Derrida, Fransız filozof (d. 1930)
2007 - Seyhun Ayaş, Tiyatro ışık dekoratörü

cemrem doğalı 2807 saat olmuuuuss:1shok:delikafaduldenŞeniz

selam kızlar biz geldik nasılsınız?ayyy gidiş bi sevinç heycanla oluo dönüş ise buruk....şimdi hiç gitmemiş gibiyim.........yol yorgunuyum ama bi girip merhaba deyim dedim kerem de mızıldanıo artık uyku saatimiz 2 yandım ben hep böyle giderse
ay halasının kuzusu minnacık ya diom kerem de mi böyleydi ne çabuk geçti de unuttum o günleri 3350gr doğdu öykü kerem ondan bilem küçüktü düşünün

anam gec kaldınız.bugun buranın tadı yoktu.bu saatten sonrada gidin yatın ne gellionuz!uyku geldi bedene ne mutlu yatağa gideneee haden byeee

ne ettunuz garilar ben fittirmak uzereyim evde misafir dolu anam iki ayri kisinin erkek sipasi var ikisde 1 yasinda ve su an ev ev olmaktan cikti her tarafi birbirina gecirdiler anneleri bas gelemiyo yaw bunlar ne boyle butun vazo oratadaki cicek cam esya hersey kalkti mutfak alt ust dolaptaki tencereleri bile cikarttilar ortaya dantel ortumu almis mutfaga getirmis tursuyu dokmusler oda dantelide icine atmislar orta cam sehbanin ustune cikmis zipliyolar bagriklarindan melegim korkup korkup agliyo dekirmek uzereyim emziriyim diye simdi odama gectim emzirdim ben gidem gelecem bi defediyim sunlari basimdan da

kızlar öyküyle keremin resimleri kerem bi büyük geldi gözüme anlatamam nasıl büyümüş bizimkiler öykü kızmız da çok yaramaz gece 11-5 arası uyanık :1shok:

Eklentiler

• $SL371719.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCN1440.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 40
geli anacım gitmeyin yaw kaydirigubbakcemile daha yeni geldim..gün içinde işlerim wardı akşamda yemeğe eşimin ailesi geldii yorullduum :bbo: gelinde lafın belini kırakk lenn kaydirigubbakcemile3

canım sende mi antalyadasın demek kaydirigubbakcemile5 hee bende hazır suyla yıkıom oğlumu eğer zamanım varsa geceden kaynatıp soğutttuğum suylada yıkadığım oluyo....bunu kızımın doktoru söylemişti 5 yıl öncee oğlumuda hala öyle yıkıyorum... hihoyyyt

maşallah özlemcim çok güzellerr

tamer doğduğundada nisan bana inanılmaz büyük görünmüştüü yawrum yaa

damacana suyunu kaynatmadan vermek gerekio içindeki mineraller ölüyor...nisana da tamerede kaynatmadan verdim...doktorumuz söylemişti kaynatma diye....

kaynatınca mineralleri öüyor hazır suyun...bi arkdaşımın kızının dişleri simsiyahhtıı bildiniz siyah nedenide hazır suyu kaynatmasıymış diş doktoru öyle demiş o minarelleri almadığı için olmuşş.. aklınızda bulunsuun
ama tabi her hazır suyada güvenilmior güvenebileceğiniz bi su olsun....

Yokluğumda LEYLA' cım demş OLCAY gelmedi diye gel öpecemŞenizBEYAZZAMBAK gel senide öpecem Şeniz demek ablan aklına geliyor bir de YEŞİMMERVE' m sormuş gel senide öpecemŞenizDiğer ekim anaları heç merak etmemişler beni alın ahanda bu size:mymeka::mymeka:klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:Yeter mi acaba :uhm:yok yav yetmez az daha devam edeyim:uhm::mymeka::çok üzgünüm::dilcikarhhhhhhhh rahatladım:dance:a.s:roflol:

ÖZLEMMMMMMMM hakkaten ya senin yeğenin yanında KEREM abi olmuş ya ama yeğende çok şeker maşallah ALLAH nazarlardan korusun bebişlerimizin hepsini

beni sormayınn yavruslar ben bilioom kalbinizde olduğumu kaydirigubbakcemile3 :lepi:

meran kıss nasılsın, buraya gelince size uğramadan gitmek olmaz, ibaolya cadısı nerelerde göremiyom bir türlü? benim kaynanalar yeni gitti anca gelebildim sabah 6da kalk işe git öffff

meran kıss nasılsın, buraya gelince size uğramadan gitmek olmaz, ibaolya cadısı nerelerde göremiyom bir türlü? benim kaynanalar yeni gitti anca gelebildim sabah 6da kalk işe git öffff

iim yavrum ya ii güzel haberlerini bekliom senin Şeniz ibolya cadısı ev taşıdı interneti yoktu...yarın gelir inş.
sen nettün kııss

yavrum siz gençsünüzz be işiniz gücünüz vaar bu saate kadar oturulur mu bee ayıpp ayıpp kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…