2008 Ekim Anneleri

leyla zambak çıtırım nihal adrianarda nerdesiniz gece kuşlarıı huu :mymeka:
celen karusu uyumaya gitti onu bileyom dbestinde annesigiller geldi bizii netsünn karuuu

leyla zambak çıtırım nihal adrianarda nerdesiniz gece kuşlarıı huu :mymeka:
celen karusu uyumaya gitti onu bileyom dbestinde annesigiller geldi bizii netsünn karuuu

iyi insan lafın üstüne gelirmiş kaydirigubbakcemile3

nabersiniz leyynnn

bi beni merak etmedin bende burdayım...ama uykum waaaarr..gitip yatıyım....
merancım sende git yat anam...kimseden hayır yok bu saatte...
herkese ii geceler

yavrum siz gençsünüzz be işiniz gücünüz vaar bu saate kadar oturulur mu bee ayıpp ayıpp kaydirigubbakcemile3

yaaf sorma akşam yemeğine davet ettim saat 4te geldiler, ahan da 12de gittiler, bu saatten soora iş miş çıkmas benden, en fazla uyurum yane, sen naptın bakiim?

hayırlı akşamlar kızlar naptınız benim prensesim ancak uyudu bir bakıp gideyim dedim.meran bacım nasılsın hoşgeldin

dbest karusuuu hoşgeldin len özledim gel bi öpijeemm Şeniz
gözün aydın annenler gelmişşş :teytey: lülü nasııl çıldırtıomuu senii -tatlicadiarzu- elma suyu wer kız dün tameri uyandıramadım milupanın elma suyundan içirmiştim kaydirigubbakcemile3 hatta burayada yazdım yarın karular gidip arabalar dolusu elma suyu alır deyii :roflol:

yaaf sorma akşam yemeğine davet ettim saat 4te geldiler, ahan da 12de gittiler, bu saatten soora iş miş çıkmas benden, en fazla uyurum yane, sen naptın bakiim?

yavrum çok tembell gördüm seniii :jeyyar: olmaz öylee hadii git bakem çalış çalış demedim mii ben saa aa kızıom haa klava:
benimde kayınvalidemler vardı len onlarda geç kalktıılar ama biz yapacağımızı yaptıık ulenn hemde 2 tane yoksa kovalardıımm walla kaydirigubbakcemile3

bi beni merak etmedin bende burdayım...ama uykum waaaarr..gitip yatıyım....
merancım sende git yat anam...kimseden hayır yok bu saatte...
herkese ii geceler

işin yoksa durr kıss kıllatalımm
ben sizi yoldan çıkarıırım gelin leyyn kaydirigubbakcemile3 gevezelik edekk kaydirigubbakcemile3 dilin şişti konuşmaya konuşmaya -tatlicadiarzu-

ehhheee korkulur senden kısss, tamam ben şimödi gidip kocayı kulağından sürükleyerek inime atıcam, hadi çüüüüzzzkaydirigubbakcemile3

milupanın baya bi şeysini aldım ben
ya normal meyva suyu gibi karton kutuda organik elma suyu diyo, onu diyosun de mi
onu aldım evde var yarın vereyim bari ama akşam versem olar mı :uhm:

bi de 2 gündür sütlü pirinçli mama veriyom ondan yiyor kaşıkla..

bu gece 10 gibi o mamadan yedirdim üstüne emzirdim 11 buçuğa doğru uyudu
şimdi bakıcısının odasında kalacak bu gece saat 2 gibi yanıma alıcam
bakalım bu gece napacak

bu son 1 haftadır o kadar bezdirdi ki artık her türlü yöntemi deneyeceğim eski uyku düzenine dönebilmek için.. beni de iyice emzik yaptı o yüzden ufaktan mama vermeye başladım kaşıkla.. hayırlısı..

yok olm kaşıkla versen olmazz direkt damardan veer :mymeka:

ben biberonun da verdim ama mağlum benim ki biberon alıoo lülülülülülü sen kaşukla ver en iyiisiii :lepi:

dbest az önce kızımı uyuturken seni düşündüm.kesin senin kız tam doymadığı için seni çok istiyor.mama onu tok tutar düzene girer gör bak.bu arada nasıl yaptın kendi sütünlemi anlatsana ne kadar koydun:uhm:

ben akşam versem olarmı yı alttaki kaşıkla karıştırıp yanlış anlamışıım ama komikk olduu kaydirigubbakcemile3

yok anacıım onun kız açlıktan değil cadılıktan yapıoo
şimdi bu dbest karusu bi diyet yapmaya başlamıştıı o sıra sütü yetmedii yavrum lülüde anası dbest karusuna saldırdıı ahanda bu sana dbest :mymeka: neyse şimdi sütü var ama lülü emmeyi iice alışkanlık haline getirdiii sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…