:dilcikar::dilcikar::mymeka::tomato:
leyla zambak çıtırım nihal adrianarda nerdesiniz gece kuşlarıı huu :mymeka:
celen karusu uyumaya gitti onu bileyom dbestinde annesigiller geldi bizii netsünn karuuu
yavrum siz gençsünüzz be işiniz gücünüz vaar bu saate kadar oturulur mu bee ayıpp ayıpp kaydirigubbakcemile3
meran07 kullanıcısından alıntı
dbestinde annesigiller geldi bizii netsünn karuuu
yaaf sorma akşam yemeğine davet ettim saat 4te geldiler, ahan da 12de gittiler, bu saatten soora iş miş çıkmas benden, en fazla uyurum yane, sen naptın bakiim?
bi beni merak etmedin bende burdayım...ama uykum waaaarr..gitip yatıyım....
merancım sende git yat anam...kimseden hayır yok bu saatte...
herkese ii geceler
hayırlı akşamlar kızlar naptınız benim prensesim ancak uyudu bir bakıp gideyim dedim.meran bacım nasılsın hoşgeldin
yavrum çok tembell gördüm seniii :jeyyar: olmaz öylee hadii git bakem çalış çalış demedim mii ben saa aa kızıom haaklava:
benimde kayınvalidemler vardı len onlarda geç kalktıılar ama biz yapacağımızı yaptıık ulenn hemde 2 tane yoksa kovalardıımm walla kaydirigubbakcemile3
ehhheee korkulur senden kısss, tamam ben şimödi gidip kocayı kulağından sürükleyerek inime atıcam, hadi çüüüüzzzkaydirigubbakcemile3
milupanın baya bi şeysini aldım ben
ya normal meyva suyu gibi karton kutuda organik elma suyu diyo, onu diyosun de mi
onu aldım evde var yarın vereyim bari ama akşam versem olar mı :uhm:
bi de 2 gündür sütlü pirinçli mama veriyom ondan yiyor kaşıkla..
bu gece 10 gibi o mamadan yedirdim üstüne emzirdim 11 buçuğa doğru uyudu
şimdi bakıcısının odasında kalacak bu gece saat 2 gibi yanıma alıcam
bakalım bu gece napacak
bu son 1 haftadır o kadar bezdirdi ki artık her türlü yöntemi deneyeceğim eski uyku düzenine dönebilmek için.. beni de iyice emzik yaptı o yüzden ufaktan mama vermeye başladım kaşıkla.. hayırlısı..
ya normal meyva suyu gibi karton kutuda organik elma suyu diyo, onu diyosun de mi
bakalım bu gece napacak
bu son 1 haftadır o kadar bezdirdi ki artık her türlü yöntemi deneyeceğim eski uyku düzenine dönebilmek için.. beni de iyice emzik yaptı o yüzden ufaktan mama vermeye başladım kaşıkla.. hayırlısı..
bakalım bu gece napacak
dbest az önce kızımı uyuturken seni düşündüm.kesin senin kız tam doymadığı için seni çok istiyor.mama onu tok tutar düzene girer gör bak.bu arada nasıl yaptın kendi sütünlemi anlatsana ne kadar koydun:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?